Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

H vodafone συνεχίζει ακάθεκτη την αποδόμηση. Διαφημίζει τα greeklish στους νέους μας.


Πρέπει κάποια στιγμή να συνέλθουμε. Ζούμε σε ένα λήθαργο και νομίζουμε ότι τα πάντα γύρω μας είναι μια κινηματογραφική ταινία, η οποία δεν μας ενδιαφέρει πώς θα τελειώσει. Ίσως επειδή έχουμε αλλοτριωθεί τόσο πολύ από την τηλεόραση.
Δεν πρόκειται όμως για ταινία αυτά που ζούμε. Είναι η ίδια μας η ζωή την οποία πρέπει επιτέλους να πάρουμε στα χέρια μας.

Συνήθως πρώτα εξηγείς και μετά καταλήγεις στο παραπάνω εισαγωγικό σχόλιο.
Ας εξηγήσουμε τι γίνεται τα τελευταία χρόνια με την αποδόμηση που επιχειρεί, με μορφή ψυχολογικών επιχειρήσεων η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας vodafone, η οποία ζει και κερδοσκοπεί από τις δικές μας τσέπες, και τις δικές μας επιλογές.



2005 υπόθεση vodafone gate. Μια εταιρεία ανακαλύπτεται να καταγράφει τον πρωθυπουργό και όλα τα σημαντικά πρόσωπα της Ελλάδος. Ενώ αναζητούνται οι υπεύθυνοι τεχνικοί για να εξηγήσουν τι, πως, ποιός, πόσο, πόσα κ.λ.π, ο κατ΄εξοχήν υπεύθυνος Κώστας Τσαλικίδης, πριν προλάβει να τον ανακρίνει εισαγγελέας, "αυτοκτονεί"  κρεμασμένος από μια θηλιά, τον κόμπο της οποίας μπορεί να κάνει μόνο λοστρόμος ναυτικός με 20 χρόνια προυπηρεσία, και όχι υπάλληλος γραφείου.
Το τεράστιο σκάνδαλο το οποίο σε κάθε άλλη χώρα θα σήμαινε την διαγραφή της εταιρείας από τον χάρτη, τελικά δεν "ένοιωσε" απολύτως τίποτα, δεν καταδικάστηκε για την αποδεδειγμένη εγκληματική ενέργεια, και έτσι βρέθηκε ελεύθερη για να συνεχίζει μεθοδικά την αποδόμηση κυρίως των νέων, της Ελλάδας, της γλώσσας, και της ιστορίας μας.

Επιγραμματικά :

Απρίλιο του 2009 βάζει διαφημίσεις εντός της ελληνικής επικράτειας στα Αλβανικά (ΕΔΩ)

Ιανουάριο του 2010 ξεφτιλίζει την ελληνική επανάσταση του 1821 (ΕΔΩ)
Ιανουάριο του 2011 εμφανίζει σημαία της υποτιθέμενης ανεξάρτητης Κρήτης (ΕΔΩ)



Σήμερα Νοέμβριο του 2011 εμφανίζει ολόκληρη διαφήμιση όχι σε ελληνικά, αλλά σε φράγκικα greeklish, δηλητηριάζοντας και αποδομώντας τους νέους μας, και μαθαίνοντάς τους δημοσίως και επισήμως να ξεγράψουν την ευλογημένη ελληνική γλώσσα μας.
Υπάρχει κάποιος εκπαιδευτικός φορέας να ασχοληθεί; Υπάρχει εκκλησιαστικός φορέας να ασχοληθεί;
Υπάρχει πολιτικός φορέας; ιστορικός; δικηγορικός σύλλογος; εισαγγελέας;

Πριν απαντήσουμε όμως σ΄ αυτές τις ερωτήσεις και πριν κυνηγήσουμε ευθύνες σε άλλους όπως πανεύκολα ξεφεύγουμε από τις δικές μας ευθύνες, ας αναρωτηθούμε εμείς προσωπικά οικογενειακά τι κάνουμε.
Εμείς οι ίδιοι δεχόμαστε να πληρώνουμε να συντηρούμε και να "παχαίνουμε" μια τέτοια εταιρεία; Εμείς, τα παιδιά μας, τα μέλη της οικογένειάς μας;
Η λύση του προβλήματος είναι πανεύκολη και είναι στα χέρια μας.
Δείτε το νέα αποδομητική διαφήμιση της νεοεποχίτικης εταιρείας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου