Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011


Το νόημα των δηλώσεων Παπαδήμου

Όποιος μπορεί ας με βοηθήσει να το καταλάβω καλύτερα: "Μόνος μου δεν μπορώ, όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε..." Αυτό δήλωσε ο νέος πρωθυπουργός της χώρας. Τι σημαίνει αυτή του η δήλωση; Ποιοι είναι οι όλοι μαζί; Οι βουλευτές και τα κόμματα να συνυπογράψουν υπερ των Γερμανών το μνημόνιο ΙΙ; Ή μήπως θα αναμορφώσει το φορολογικό, θα επιστρέψει τις περικοπές των μισθών και συντάξεων στους δικαιούχους, θα άρει τις αδικίες των χαρατσιών και θα επιβάλλει τρελή φορολογία στις τράπεζες; Θα κάνει ότι έκανε ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας; Αν ισχύει το τελευταίο τον ψηφίζω στις επόμενες εκλογές... γιατί οι πολιτικοί μας, ευτυχώς τελείωσαν.

Η Λέσχη Bilderberg φύτεψε πρωθυπουγγό στην Ελλάδα - Καλώς ήλθατε στη New World Order

Σε λίγες μέρες με απόλυτα… αντικειμενικά στοιχεία τα ΜΜΕ της βαρονίας, με τα ‘πρόθυμα παπαγαλάκια τους’, θα μας παρουσιάζουν: ”Τα Θετικά Βήματα της ‘ΝΕΑΣ Διακυβέρνησης’ “. Θα κάνουν συγκρίσεις με τις προηγούμενες κυβερνήσεις και θα ζητούν πολυετή παράταση της θητείας της νέας κυβέρνησης για το… καλό μας! Η αποστασία ‘προθύμων βουλευτών’ και από τα δυο μεγάλα κόμματα, θα είναι το επόμενο βήμα…Τις Εκλογές να τις ξεχάσουμε, θα μας κυβερνά μια κοινοβουλευτική χούντα δωσίλογων…Άλλωστε το πολιτικό σύστημα από κολοτούμπες αυτές τις ημέρες, πάντοτε για το καλό μας, άπειρες πραγματοποίησε!
Τι τον ενδιαφέρει τον Αντώνη, αυτός άλλωστε ήταν εκτός του παλαιού πολιτικού συστήματος, όπως μας λένε οι… όψιμοι θεματοφύλακες του!
Τι άλλο να πούμε;
Ότι όταν μια χώρα χρωστάει δυο φορές το ετήσιο ΑΕΠ της, που μπήκε στην ΟΝΕ με πλαστά στοιχεία και με τις λαμογιές της τότε κυβέρνησης, και με τις ευλογίες των σημερινών εχθρών της που επιβουλεύονται τον πλούτο της, γίνεται Πρωθυπουργός ο Κεντρικός Τραπεζίτης εκείνης της περιόδου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η Παγκόσμια Κυβέρνηση είναι εδώ.
Βλάκας ο ΓΑΠ; Δεν νομίζω…
Έξυπνος ο Αντώνης; Δεν το είδαμε μέχρι σήμερα, ας μας το αποδείξει..!
Καλώς ήλθατε στη New World Order. Η Ελλάδα απέκτησε άλλον ένα Πρωθυπουργό Των Ελλήνων…Αυτή την φορά όχι από τους έλληνες της… διασποράς!
Στάθης Σαραφόπουλος
Οικονομολόγος, πρ Βουλευτής