Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

EKTAKTO: Διεγράφη ο Π. Καμμένος από την ΚΟ της ΝΔ ενώ ακόμα δεν έχει διαγράψει ο ΓΑΠ του βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισαν!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Νοεμβρίου 16, 2011
Και επίσημα η ΝΔ διέγραψε τον αγωνιστή Πάνο Καμμένο από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, όχι όμως από το ίδιο το κόμμα.
Όλα αυτά γίνονται την ώρα που αναμένουμε ακόμα την αντίδραση του Γ. Παπανδρέου στο αν θα διαγράψει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δεν έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου.

H Trilateral Commission και οι επιφανείς Έλληνες-μέλη της


H Trilateral Commission και οι επιφανείς Έλληνες-μέλη τηςΕπειδή οι αναφορές σε παγκόσμια κέντρα διακυβέρνησης διαψεύδονται ως θεωρίες συνωμοσίας...

η δημοσίευση της λίστας μελών (που δεν είναι κρυφή), της Trilateral Commission είναι ενδεικτική των φορέων των αντιλήψεων (επιεικώς) στην Ευρώπη και τη χώρα μας.

Κατά έναν «περίεργο τρόπο ή ενδεχομένως εξ αφορμής μιας σατανικής σύμπτωσης» δυο μέλη της λέσχης Trilateral Commission το τελευταίο πενθήμερο διορίστηκαν πρωθυπουργοί. Ο ένας, ο Μάριο Μόντι, της Ιταλίας, που τυγχάνει και επικεφαλής του ευρωπαϊκού πόλου της Trilateral Commission και ο άλλος, ο Λουκάς Παπαδήμος, της Ελλάδας.



Θεωρητικά πρόκειται για μια λέσχη πολιτικού προβληματισμού- όπως την αποκαλούν επισήμως τα μέλη της- και συνεδριάζει δυο φορές τον χρόνο. Τα μέλη και στελέχη της λέσχηςείναι πασίδηλο από τις ιδιότητες τους ότι είναι πρόσωπα τα οποία κατέχουν υψηλές αλλά και κρίσιμου χαρακτήρα θέσεις. Πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές σχετικά με την Trilateral Commission, επισημαίνουν ότι οι αναφορές των μελών της είναι σε ευθεία γραμμή με το τραπεζικό σύστημα, αλλά και το παγκόσμιο οικονομικό κατεστημένο.


Τον Ιούλιο του 1973 ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ιδρύει ένα κλαμπ κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματών από τρία μέρη του κόσμου - την Βόρειο Αμερική (ΗΠΑ - Καναδάς), την Ευρώπη και την Ιαπωνία η οποία αναλαμβάνει για πρώτη φορά ενεργό δράση στον παγκόσμιο χάρτη των οικονομικών αποφάσεων. Η Τριμερής Επιτροπή είναι γεγονός και αποτελεί το αντίπαλον δέος της Λέσχης Μπιλντερμπεργκ, του δεύτερου πυλώνα των πολιτικοοικονομικών λόμπι.


Σήμερα, απαρτίζεται με περισσότερα από300 μόνιμα μέλη, εξωθεσμικούς παράγοντες με αναφορές στην αγορά, το τραπεζικό σύστημα και τον σκληρό πυρήνα του καπιταλισμού.


Ανάμεσά τους οι Τζορτζ Μπους και Μπιλ Κλίντον αλλά και ο νέος πρωθυπουργός της γειτονικής Ιταλίας, Μάριο Μόντι,ως πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Περιφερειακής Υποεπιτροπής.  Στη λίστα των μελών συμμετέχει και ο νέος Έλληνας πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος. Την έκπληξη ωστόσο προκαλεί το γεγονός ότι στη λίστα ακριβώς κάτω από τον κ. Παπαδήμο αναγράφεται το όνομα του δημοσιογράφου και διευθυντή της εφημερίδας «Η Καθημερινή», Αλέξη Παπαχελά.  Στο λόμπι υπάρχουν και τα ονόματα των Παναγή Βουρλούμη, στελέχους επιχειρήσεων, πρώην προέδρου και διευθύνοντος σύμβουλου του ΟΤΕ αλλά και εκείνο του Οδυσσέα Κυριακόπουλο, επιχειρηματία και τέως προέδρου του ΣΕΒ.


Η Τριμερής Επιτροπή διακατέχεται από λιγότερη μυστικοπαθή αντίληψη, συγκριτικά με τη Λέσχη Μπιλντερμπεργκ, από την οποία ουσιαστικά «αποσχίστηκε» επειδή δεν έδινε φωνή στην Ιαπωνία. Οι συναντήσεις της Trillateral Commission γίνονται δύο φορές ετησίως και διαρκούν μόλις τρεις ημέρες. Η τελευταία μάλιστα πραγματοποιήθηκε στη Χάγη από τις 11 έως τις 13 Νοεμβρίου, ενώ η επόμενη έχει προγραμματιστεί για τις 21 και 22 Απριλίου 2012 στο Τόκιο της Ιαπωνίας.


Δείτε τη λίστα εδώ 



Διαβάστε περισσότερα: http://trikalagr.blogspot.com/2011/11/h-trilateral-commission.html#ixzz1duDWqFAK

Ομιλία του Π. Καμμένου στην βουλή κατά τη συζήτηση για τις προγραμματικές δηλώσεις της νέας κυβέρνησης.