Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαιρετίζει την παρέλαση των ομοφυλοφίλων


Σχεδόν ένα μήνα μετά την προκλητική απαγόρευση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, να παραχωρήσει την πλατεία Αγ. Σοφίας για τις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, απειλώντας μάλιστα με επιβολές προστίμων στην περίπτωση μη συμμόρφωσης με την απόφαση, ο «προοδευτικός» Δήμαρχος έδωσε την άδεια στους ομοφυλόφιλους να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους επίσημη παρέλαση στην Θες/κη! Και δεν αρκέστηκε μόνο στην χορήγηση της αδείας αλλά περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης και απηύθυνε χαιρετισμό  στην επίσημη παρέλαση!
Για άλλη μια φορά ο κ. Μπουτάρης έδωσε το στίγμα του ήθους και του πολιτισμού που επιθυμεί να διαμορφώσει στην Συμπρωτεύουσα , καλύπτοντας την ενέργειά του με την υποκριτική δήλωση: « Η Θεσσαλονίκη δεν ανέχεται απλώς αλλά υποδέχεται τη διαφορετικότητα»!
Ας προβάλουμε λοιπόν κάθε ανθρώπινη διαστροφή και αλλοίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ας ξεχάσουμε πια το ιστορικό μας παρελθόν διότι, κατά την άποψη των πολιτικών μας σήμερα, ο κόσμος πρέπει να κοιτάει μόνο μπροστά! Κατά τον κ. Μπουτάρη οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων αποτελούν πολιτιστικό γεγονός και αξίζει να δίνεται η δέουσα δημοσιότητα,  ενώ οι εορτασμοί ιστορικής μνήμης είναι κάτι ξεπερασμένο που δεν ενδιαφέρει πια ούτε την πόλη της Θεσσαλονίκης ούτε ίσως την υπόλοιπη Ελλάδα.
Όλα αυτά γίνονται στην Πατρίδα μας, ενώ οι Τούρκοι δίνουν τεράστια έμφαση στις γιορτές των νικών τους εναντίον μας, και οργανώνουν αναπαραστάσεις των μαχών με ομάδες νεαρών παιδιών -όπως θα γιορτάσουν τον Αύγουστο τη μάχη του Μαντζικέρτ- ώστε να εμπνέουν στους νέους τους την περηφάνια για τις κατακτήσεις τους και να τους καλλιεργούν την περιφρόνηση και την έχθρα για το δικό μας λαό.

 ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου