Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Εγκεφαλικά νεκρός ανένιψε προτού του αφαιρεθούν τα όργανα!






Στέφανος Νικήτας

Τον θεωρούσαν εγκεφαλικά νεκρό και ανένηψε λίγες ώρες προτού οι γιατροί τον βάλουν στο χειρουργείο προκειμένου να δοθούν τα όργανά τους για....μεταμοσχεύσεις!




Ο λόγος για τον 21χρονο Σαμ Σμιντ από την Αριζόνα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στα μέσα Οκτωβρίου σε τροχαίο δυστύχημα.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στην νευρολογική κλινική του Φοίνιξ, όπου και χειρουργήθηκε για ανεύρυσμα, το οποίο ήταν και επικίνδυνο για την ζωή του.

Μετά την εγχείριση ο Σαμ διεγνώσθη εγκεφαλικά νεκρός, με συνέπεια οι ιατροί να προτείνουν στην οικογένειά του, να δωρίσει τα όργανά του. Όμως ελάχιστες ώρες προτού τού αφαιρεθεί η εγκεφαλική υποστήριξη ο 21χρονος εμφάνισε τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της υγείας του.

Αρχικά κούνησε τα δάχτυλά του, ενώ μέρα με την ημέρα αναρρώνει, σε σημείο σήμερα να μπορεί να περπατάει, έχοντας την υποστήριξη βοηθημάτων. Οι γιατροί υποστηρίζουν πως πρόκειται για μία απροσδόκητη εξέλιξη, ενώ κάνουν λόγο μέχρι και για πλήρη ανάρρωση του ασθενούς.

Η 59χρονη μητέρα του, Σούζαν Ρήγκαν, πρόεδρος ασφαλιστικής εταιρείας, είπε, "ποτέ μα ποτέ δεν θα μπορούσε κανείς να μου δώσει καλύτερο Χριστουγεννιάτικο δώρο. Λέω σε όλους ότι πρόκειται περι θαύματος, αυτό που λέμε σύγχρονο θαύμα".

Ο γιατρός του νεαρού, συμπλήρωσε ότι το γεγονός της επαναφοράς του 21χρονου στη ζωή πρόκειται για θαύμα. "Τα έχω χάσει με την απίστευτη ανάρρωση του νεαρού Σμιντ σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αν αναλογισθεί κανείς την έκταση των θανάσιμων τραυμάτων του", είπε ο γιατρός.

ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr/2012/01/blog-post_7041.html#ixzz1ihoLaQHj
«Παιδιά µου προσέξτε να μην δεχθείτε το χάραγμα»! -π. Νικόλαος Κογιώνης
undefined
Απέφευγε να αναφέρεται στα μελλοντικά γεγονότα, όπως το θέμα της Κωνσταντινούπολης κ.λ.π. που περιγράφονται στα βιβλία σχετικά µε τον γέροντα Παΐσιο. Μια φορά μετά από επίμονη παράκλησή µας είπε ότι θα γίνουν αυτά τα γεγονότα, αλλά ο ίδιος δεν θα ζει τότε. Ανέφερε όμως σε ομιλίες του, ότι ζούμε σε έσχατους καιρούς, κατά τα τελευταία δε χρόνια έλεγε ότι έχουμε µπει στον αιώνα του Αντιχρίστου. Ο κ. Απόστολος Σ., πνευματικό παιδί του πατρός που βοηθούσε στον Ναό ένα διάστηκα ως νεωκόρος, µας ανέφερε το εξής γεγονός που του έκανε μεγάλη εντύπωση. Σε µία καθημερινή θεία λειτουργία, πού παρακολουθούσαν παιδιά του Δημοτικού, ο πατήρ κατά την διάρκεια του κηρύγματος είπε και τα έξης περίπου, αφού έδωσε ιδιαίτερη σοβαρότητα στην φωνή του:  
«…Παιδάκια µου ακούστε µε. Ακούστε µε προσεκτικά. Σε λίγα χρόνια θα φύγω εγώ. Εσείς όμως θα δείτε τον αντίχριστο. Σας το λέει ο παππούλης. Ο παππούλης δεν θα είναι κοντά σας, εσείς όμως να μην δεχθείτε το χάραγμα του Αντιχρίστου. Προσέξτε καλά, να μην δεχθείτε το χάραγμα και ο παππούλης θα προσεύχεται για σας από τον ουρανό…».
Από το βιβλίο: Ο ιερεύς Νικόλαος Κογιώνης (1928-2006). Μία φωτισμένη και αγιασμένη ιεραποστολική μορφή των ημερών µας. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΚΥΨΕΛΗ. Γ έκδοση 2009.