Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Ένα ακόμα πλήγμα για την Ελλάδα μας! Ντροπή και Αίσχος για όλους!

Αν το γεγονός που θα διαβάσετε στη συνέχεια δεν είναι σκάνδαλο για την Πατρίδα μας, τότε πραγματικά δεν υπάρχουν άλλα λόγια να το περιγράψουμε. Μία πρωτοφανής υπουργική απόφαση που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως στις 8 Νοεμβρίου 2011 με υπογραφή του αρμόδιου υπουργού, αποδεικνύει πόσο επικίνδυνο έχει γίνει το πολιτικό κατεστημένο για την Ελλάδα μας. Πράξεις που μέχρι πρότινος χαρακτηρίζονταν τουλάχιστον εγκληματικές (όπως για παράδειγμα η παιδοφιλία) τώρα κατά το νόμο χαρακτηρίζονται παθήσεις που δικαιολογούν μέχρι και 30% ποσοστό αναπηρίας.
Αυτά είναι τα καμώματα των εγκληματιών νομοθετών που βολεύτηκαν στα έδρανα της Βουλής. Αλήθεια, που είναι οι άλλες φωνές που υποτίθεται υποστηρίζουν τα δίκια, τα δικαιώματα και την ηθική μιας ευνομούμενης πολιτείας; Η Ελλάδα μας, η Πατρίδα μας, υποφέρει… Κόβονται αναπηρικές συντάξεις αλλά νομοθετούμε τις διαστροφές ως ψυχοπαθολογικές ασθένειες που αναγνωρίζονται ως αναπηρίες. Να τους επιβραβεύουμε όλους με μειωμένα εισιτήρια, ελαφρύνσεις και συντάξεις για να συνεχίζουν τις διαστροφές τους. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ! Εγκληματίες πολιτικοί που καταστρέφετε τα πάντα. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ που τους ανεχόμαστε!  
Διαβάστε αναλυτικά πληροφορίες και βρείτε και το link στο τέλος με το πλήρες κείμενο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως.
Για περισσότερο από ένα μήνα οι ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ  επιβραβεύονται με "ΠΟΣΟΣΤΟ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ" (και μάλιστα από 20% μέχρι 30%!!). Αν μάλιστα αποδείξουν ότι εκτός από παιδόφιλοι είναι και ΕΠΙΔΕΙΞΙΟΜΑΝΕΙΣ (δεν είναι και τόσο δύσκολο να τους δούμε να...
προκαλούν έξω από σχολεία) τότε επιβραβεύονται με επιπλέον ποσοστό αναπηρίας!(και πάλι από 20% έως 30%).
Κι αν μπορέσουν να πείσουν την επιτροπή ότι επιπλέον έχουν  "παρενδυτικό φετιχισμό",
ή σκέτο "φετιχισμό", ή  "ηδονοβλεψία" ή  "σαδομαζοχισμό", τότε τα ποσοστά αναπηρίας προστίθενται στο αρχικό της παιδοφιλίας για να έχουν στη συνέχεια ως "ανάπηροι" εκπτώσεις στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, μειωμένο τιμολόγιο ΔΕΗ πιθανός ακόμη και αναπηρικό επίδομα. (για την ακρίβεια υπάρχει ....
κάποιος τύπος που υπολογίζει το συνολικό ποσοστό "αναπηρίας" ανάλογα με το πλήθος των νόσων και το ποσοστό που πάσχει από κάθε μία).

Με "ποσοστά αναπηρίας", επιβραβεύονται από τον Νοέμβριο του 2011 και όσοι έχουν "παθολογική ενασχόληση με τυχερά παιχνίδια", ή είναι "πυρομανείς" ή "κλεπτομανείς".
Με άλλα λόγια ένας σεσημασμένος κλέπτης μπορεί πλέον να χαρακτηριστεί "ανάπηρος".
Και αν πείσει ότι είναι εξαρτημένος από τον τζόγο και βάλει και καμιά φωτιά τότε σχεδόν σίγουρα εξασφαλίζει και αναπηρικό επίδομα !
Να επισημάνουμε ότι μέχρι σήμερα τίποτε από τα παραπάνω δεν θεωρείτο "αναπηρία" . Στη αντίστοιχη σελ 195 ξεκινάνε οι ψυχιατρικά-νευρολογικά νοσήματα με τα αντίστοιχα ποσοστά αναπηρίας, στις οποίες φυσικά δεν υπήρχαν ούτε η παιδοφιλία, ούτε η επιδειξιομανία ούτε ο φετιχισμός ούτε ο σαδομαζοχισμός ούτε οι λοιπές "αρετές"!
Καμαρώστε λοιπόν ολόκληρο το επίσημο κέιμενο στο Φ.Ε.Κ. 2611, ( Νοεμβρίου 2011 (ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ):
Αριθμ. Φ. 11321/οικ.26012/1718
Ενιαίος Πίνακας Προσδιορισμού Ποσοστού Αναπηρίας
Σελίδα: 38170
Διαβάστε μόνοι σας το πλήρες κείμενο του ΑΙΣΧΟΥΣ: http://epnm.gr/archives/pdf/EniaiosPinakasAnapirias22112011.pdf