Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

'ΤΑ ΦΙΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ' ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ


Ο Πατερας Αλεξανδρος Συναντησε την Κατερινα Στανιση.Α'


Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012


ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ - ΨΕΥΤΟΑΠΕΡΓΩΝ "ΠΕΙΝΑΣ" ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ!

Έχουν...ρέψει οι καημένοι από την "καταπίεση"!
Στους δρόμους βγήκαν και πάλι οι ΛΑΘΡΟμετανάστες της «Υπατίας», προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την αθέτηση των υποσχέσεων της κυβέρνησης, όσον αφορά στο πρόβλημά τους!

Αρχικά, συγκεντρώθηκαν έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, στη Βασιλίσσης Σοφίας, και ζητούσαν να δουν τον υπουργό, Τάσο Γιαννίτση.

Τελικά, αντιπροσωπεία τους επρόκειτο να γίνει δεκτή από τον γενικό γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, στο υπουργείο Εσωτερικών στη Σταδίου. Όπως καταγγέλουν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες, κάποια πράγματα που είχαν συμφωνηθεί, προκειμένου να λήξουν την απεργία πείνας των 44 ημερών, δεν τηρούνται απο την πλευρά της κυβέρνησης.

Πρώτο και σημαντικοτερο, όπως ισχυρίζονται οι ΛΑΘΡΟμετανάστες, είναι πως δεν τους έχει δοθεί άδεια εργασίας, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να δουλέψουν οι περισσότεροι και άρα, να πάρουν τα απαραίτητα ένσημα, για να βγάλουν βιβλιάριο υγείας.

Ένα ακόμη που δεν τηρήθηκε, ήταν η συμφωνία που αφορά στην άδεια παραμονής. Από τα 12 χρόνια που ήταν αρχικά, το όριο έπεσε στα δέκα και όχι στα οκτώ χρόνια, που ήταν η συμφωνία.
ΠΗΓΗ.

Είναι απίστευτο: Την ώρα που τα πάντα καταρρέουν σ' αυτή τη χώρα, οι λαθρομετανάστες εγκληματίες μαζί με τους πρακτορίσκους υποκινηστές τους, εξακολουθούν να...διεκδικούν!

Μόνο στην Ελλαδα, εκείνοι που θα έπρεπε ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΚΑΚΗΝ - ΚΑΚΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ, έχουν το θράσος να διαδηλώνουν κιόλας ζητώντας "δικαιώματα"!!!

Είναι τεράστια η ευθύνη της ψευτοκυβέρνησης του ολίγιστου Παπαδήμου, που ενώ εμπεριέχει και "μεταναστοφάγους" εντός της, ενδιαφέρεται μονάχα για την αποπληρωμή των (εβραίων) τοκογλύφων και όχι για το μείζον θέμα της λαθρομετανάστευσης, που καθημερινά πνίγει τους Έλληνες και τους κάνει να αισθάνονται μειοψηφία στην ίδια τους τη χώρα!

Απαιτούνται δραστικές λύσεις, που καμία κυβέρνηση προδοτών δεν πρόκειται να εφαρμόσει!

Κάποιοι, ετοιμάζονται να ξανακατεβάσουν αλλοδαπούς εγκληματίες σε...απεργία πείνας, για να εκβιάσουν ολόκληρη την ελληνική κοινωνία με τα "αιτήματά" τους!

Αυτή τη φορά όμως, η απάντηση δεν θα είναι η ήπια της προηγούμενης: Ας ετοιμάζονται να θερίσουν θύελλες, όσοι συνεχίζουν να σπέρνουν ανέμους και κυρίως, όσοι βλέπουν την κατάσταση και προκλητικά αδιαφορούν για να μη χάσουν τις καρέκλες και τη μάσα τους!