Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

νώνονται Καμμένος-Δημαράς-Καζάκης (;)

Οι πληροφορίες που έρχονται δείχνουν οτι οδηγούμαστε σε ενα ευρύ αντιμνημονιακό κίνημα με την συμμετοχή δεξιών-αριστερών-κεντρώων δυνάμεων με την στήριξη και του Μίκη Θεοδωράκη.
Οι συζητήσεις...
είναι υπαρκτές απλώς δεν υπάρχει ακόμη συμφωνία. Μάλιστα απο οτι μαθαίνουμε υπάρχει προσπάθεια για προσέγγιση και άλλων έντιμων πολιτικών δυνάμεων που καταψήφισαν τα μνημόνια όπως του Π. Κουρουμπλή.

Αν τελικά επιβεβαιωθούμε θα μιλάμε για πλήρη ανατροπή στο πολιτικό σύστημα αφού η ένωση όλων αυτών των δυνάμεων, τους δίνει άλλη δυναμική... δυναμική ίσως πρώτου κόμματος στις επικείμενες εκλογές!

Αναγνώστης: Υπάρχει πρόταση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες να αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και το αρχηγείο του Στρατού και πάλι.

Αν τον δεχθεί, πάει να πει ότι στις εκλογές οι Ελεύθεροι Έλληνες θα νικήσουν. Και συνάμα μετά από τη σύγκρουση Ελλάδας - ΔΝΤ ΕΕ θα δωθεί το Ο.Κ. για να ανοίξει τον πόλεμο η Τουρκία στην Ελλάδα όπως όλοι οι προφήτες έχουν προφητεύσει.

Ο Καζάκης τα είπε πολύ ωραία. Και τα λέει πολύ ωραία γιατί δεν είναι πολιτικός. Δεν λέει πράγματα για να τα ακούσει ο πολίτης και να ευχαριστηθεί, όπως λένε όλοι οι πολιτικοί .


Τελικά οι προβλέψεις επιβεβαιώνονται. Δεν έχει καμία σημασία οι απόψεις του περί άλλων θεμάτων, πιστέψτε με. Στο κόμμα "Ανεξάρτητοι Έλληνες" θα προσχωρήσουν ΕΠΑΜ, Δημαράς, Θεοδωράκης, και πολλοί άλλοι συνδιασμοί. Στόχος θα είναι ένας και μοναδικός. Απόκτηση της εξουσίας με ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Η Ελλάδα πλέον έχει χωριστεί σε δοσίλογους (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, Δη.Συ) και Έλληνες (πατριωτική συμμαχία Ανεξαρτητων Ελλήνων, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ). Κακά τα ψέματα, δεν υπάρχει άλλη λύση.

Το ΚΚΕ που το άκουσα χθες στην ΕΤ3 επιμένει να μη θέλει σε καμια περιπτωση κυβέρνηση. Οπότε όσο προδότες είναι της ΝΤΠ τα κομματα, άλλο τόσο είναι και το ΚΚΕ, γιατί δεν ενδιαφέρεται να σώσει την Ελλάδα μας. Ο ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη δηλώνει παντού και πάντα ότι θεωρεί τους αντιμνημονιακούς (Καμμένος, Καζάκης, Δημαράς, Θεοδωράκης, Νότης κτλ) παρακλάδι των μνημονιακών κομμάτων και οτι θα συγκυβερνησουν με τη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!!!

Μία είναι η λύση για κάθε Έλληνα. Να στηρίξει την προσπάθεια αυτή όσο πιο πολύ μπορεί.

Δείτε και κάτι απείρως πιο ενδιαφέρον για τα "μέλλοντα" που έρχονται:

Διαβάστε μια ιστορία που έχει να κάνει με τις προφητείες και την εποχή μας.
Πριν πολλά χρόνια μια παρέα στρατιωτικών είχε πάει στον Γέροντα Παίσιο.
Εκεί ο ένας στρατιωτικός, μικρός σε ηλικία, είπε στον Γέροντα:

"- Δεν αντέχω άλλο γέροντα. Θα παραιτηθώ από το στράτευμα…

Ο γέροντας γύρισε, τον κοίταξε και του είπε:

- Εσύ δεν θα παραιτηθείς. Εσύ θα είσαι ο αρχηγός της άμυνας της χώρας μας όταν θα μας επιτεθούν οι Τούρκοι…"

Τα χρόνια πέρασαν. Ο γέροντας κοιμήθηκε. Ο νεαρός στρατιωτικός προόδευσε και έγινε αρχηγός ΓΕΕΘΑ, όπως είχε προφητεύσει ο Γέροντας Παίσιος. Είναι ο Στρατηγός Γράψας.

Όμως η προφητεία δεν ολοκληρώθηκε. Ο Βαρβιτσιώτης έδιωξε τον πανάξιο στρατιωτικό γιατί απείλησε να βυθίσει Τούρκικο πλοίο.

Μέχρι σήμερα πιστεύαμε ότι για πρώτη φορά, μια προφητεία του Γέροντα δε βγήκε. Καθώς ο απόστρατος πανάξιος στρατηγός μας είναι εκτός σκηνής.

Όλα αυτά μέχρι πριν από λίγο. Μαθαίνουμε ότι υπάρχει πρόταση από τους Ανεξάρτητους Έλληνες να αναλάβει το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και το αρχηγείο του Στρατού και πάλι. Αν τον δεχθεί, πάει να πει ότι στις εκλογές οι Ελεύθεροι Έλληνες θα νικήσουν. Και συνάμα μετά από τη σύγκρουση Ελλάδας - ΔΝΤ ΕΕ θα δωθεί το Ο.Κ. για να ανοίξει τον πόλεμο η Τουρκία στην Ελλάδα όπως όλοι οι προφήτες έχουν προφητεύσει. Και μετά θα εμπλακεί η Ρωσία, και θα έχουμε το ξεκίνημα του 3ου ΠΠ. Τα σημάδια έχουν έρθει. Το πάζλ έχει ολοκληρωθεί.

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ