Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Πολιτικές Θέσεις της Παρατάξεως «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»




H “ΚΟΙΝΩΝΙΑ” είναι η Παράταξη όλων των Ελλήνων που αγωνίζονται για την Πίστη και την Πατρίδα. Αν στραφούμε στον πολιτισμό των Δυτικοευρωπαίων, θα δούμε ότι πέραν της αναμφισβήτητης τεχνολογικής προόδου, είναι πολιτισμός ανθρώπων που παραχάραξαν τον Χριστιανισμό σε Προτεσταντισμό και έτσι ο καθένας πιστεύει την δική του αλήθεια! Πιστεύει ότι αξία είναι η ευτυχία που μετριέται με το χρήμα και τη δόξα. Πιστεύει ότι «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Η ματαιοδοξία, ο άκρατος καταναλωτισμός, ο ατομικισμός είναι συνεπακόλουθα, απτές συνέπειες και τρόπος ζωής, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια έχει εισβάλλει και στην Ελληνική κοινωνία, μέσω των ηλεκτρονικών μέσων, αλλά και των περιοδικών του “lifestyle”. Αυτός ο πολιτισμός,με κέντρο τον άνθρωπο, απλά εξυπηρετεί τον ανθρώπινο εγωισμό και οδηγεί στις ζοφώδεις καταστάσεις που προανέφερα. Είναι ο πολιτισμός της υλιστικής ευδαιμονίας– όταν αυτή υπάρχει – αλλά και της πνευματικής ένδειας, της εφήμερης χαράς, αλλά και των άστεγων και των πεινασμένων.
Η δική μας Ρωμαίικη Παράδοση, ο δικός μας Ορθόδοξος πολιτισμός, έχει κέντρο τη Ζωή του Χριστού και δεν μπορεί να ανεχθεί τον υπέρμετρο πλουτισμό και τη χλιδάτη ζωή από τη μια και τα εκατομμύρια αστέγων και πεινασμένων από την άλλη. Ο δικός μας πολιτισμός δεν προσπαθεί να παραβιάσει την ελευθερία των ανθρώπων και να τους καλουπώσει, αλλά να καταλάβει τις ανάγκες τους και να τους δώσει ό,τι χρειάζονται. Είναι ο πολιτισμός της Ρωμηοσύνης, που πιστεύει στην πραγματική ανεξιθρησκία, σεβόμενος τα πιστεύματα των άλλων. Είναι ο πολιτισμός που έδινε το αλφάβητο,τη γλώσσα, την κουλτούρα στους λαούς, σε αντίθεση με την πολεμική μηχανή που στέλνει η Δύση. Γιατί η Οικουμενικότητα του Ελληνισμού –που δεν έχει καμιά σχέση με τον Οικουμενισμό και την Παγκοσμιοποίηση – έχει πνευματικό χαρακτήρα και όχι επεκτατικό. Εμείς πιστεύουμε στην οικουμενικότητα του Ελληνισμού, αλλά όχι στην παγκοσμιοποίηση που είναι ο πνευματικός θάνατος του ανθρώπου.
Ο δικός μας πολιτισμός είναι πραγματικά φτιαγμένος για τον άνθρωπο γιατί πατάει σε άλλα ουράνια θεμέλια.
Η πολιτική παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ», θεωρεί ότι η πολιτική είναι Αρχές, είναι παιδεία, είναι πολιτισμός.
Η Πατρίδα μας πρέπει να κυβερνηθεί με έναν σύγχρονο κρατικό μηχανισμό προσανατολισμένο στις συντεταγμένες της Ρωμαίικης Παράδοσης. Αυτή πρόσφερε παγκόσμιο πρότυπο κοινωνικής ζωής, αλλά και οικονομικής ζωής, με τη μορφή συντεχνιών εμπορικού χαρακτήρα. Αυτή επενόησε τα θεραπευτήρια, τα υδραυλικά και αμυντικά έργα σε μια εποχή που οι σημερινοί Ευρωπαίοι ήσαν ακόμη στα δέντρα!
Αυτή η μοναδική Παράδοσή μας ενίσχυε ανέκαθεν τους κοινωνικούς δεσμούς και την συναδέλφωση του λαού και των άλλων λαών.

ΠΑΙΔΕΙΑ
Η Παιδεία είναι βασική προτεραιότητα της Παρατάξεως μας.
Η Παιδεία πρέπει να είναι βαθειά και ουσιαστική να μορφώνει τους νέους μας με Αρχές και ήθος, δηλαδή με τα ιδανικά της Ελληνορθόδοξης Παραδόσεως μας, όπως, εξ άλλου, επιτάσσει το Σύνταγμα, το οποίο οι Κυβερνώντες έχουν από δεκαετιών θέσει σε αχρησία. Η Παιδεία μας πρέπει να παράγει Πολιτισμό και όχι να μιμείται τις φρικαλεότητες της Ευρώπης, τις εξαλλότητες και τις συμπεριφορές παρανοϊκών ανθρώπων, που έγιναν διάσημοι από τα Διεθνή Κέντρα που επιδιώκουν την αποκτήνωση των λαών. Τα Σχολεία μας δεν πρέπει να λειτουργούν μόνο όταν το επιτρέπουν οι δυναμικές μειοψηφίες, γιατί οι μαθητές μας πρέπει να μαθητεύουν πρώτα και όχι να ηγούνται. Θα έλθει η ώρα που θα ηγηθούν, αλλά όσο σπουδάζουν οφείλουν να μαθαίνουν και όχι να διδάσκουν. Αυτό συμβουλεύει ο Πλάτων, αυτά επεκύρωσε ο Ουρανός με τις Θείες Οδηγίες του Δημιουργού μας. ΄Οσοι διαφωνούν με αυτές τις Αρχές θα σπουδάζουν σε Σχολεία αθρήσκων ώστε να εισπράττουν και τις επιπτώσεις των επιλογών τους.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Ακύρωση όλων των συμφωνιών (Μνημονίων και Δανειακών Συμβάσεων) που δεσμεύουν τη Χώρα, υποδουλώνουν το λαό μας και αναιρούν την Εθνική μας κυριαρχία.
Άμεση στάση πληρωμών, έως ότου γίνει μέσω διεθνούς Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου λεπτομερής καταγραφή του Ελληνικού χρέους.
Απόδοση ευθυνών σε όσους πολιτικούς εμπλέκονται στη τραγωδία της Πατρίδος μας και δήμευση των περιουσιών τους.
Εθνικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος και άμεσος έλεγχος στις υπόλοιπες Τράπεζες, ώστε να έλθουν στο φως όλα τα οικονομικά τους στοιχεία προκειμένου να ληφθούν αποφάσεις σε σχέση με την ελάφρυνση των δανειοληπτών.
Οι τράπεζες οφείλουν να είναι ένα εργαλείο της πραγματικής Οικονομίας. Πρέπει να σταματήσει ο παρασιτικός και τοκογλυφικός ρόλος του τραπεζικού συστήματος.
Η Ε.Ε. πρέπει να σεβαστεί την Ελλάδα και να την βοηθήσει όπως υποχρεούται,με μεταφορά πόρων στο πλαίσιο μίας κοινής δημοσιονομικής πολιτικής, διαφορετικά παρότι δεν είμαστε αντιευρωπαϊστές θα υποχρεωθούμε να επιστρέψουμε στο εθνικό μας νόμισμα, ώστε να γίνει η επανεκκίνηση της οικονομίας μας που απαιτείται.
Ανάταξη της παραγωγικής βάσης της Χώρας, με στόχο την αυτάρκεια αλλά και την τόνωση των εξαγωγών.

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ
Έχουμε φτάσει πλέον στο απροχώρητο. Η Ελλάδα έχει γίνει «ξέφραγο αμπέλι». Καθαρά προεκλογικά δε, για να μετριάσουν την αγανάκτηση των πολιτών μιλούν για ίδρυση πολλών «κέντρων φιλοξενίας» λαθρομεταναστών, δηλαδή στοίβαξης ανθρωπίνων υπάρξεων σε κελιά. Με τέτοιες χιτλερικές μεθόδους υπονοούν ότι θα λύσουν το πρόβλημα, το οποίο η πολιτική τους σκοπιμότητα και συνάμα ανικανότητα δημιούργησε. Η ουσιαστική έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής στην Πατρίδα μας έχει σαν αποτέλεσμα την σημερινή τραγική πραγματικότητα που βιώνει η Ελλάδα, η οποία μεσοπρόθεσμα μουσουλμανοποιείται, ενώ αλλοιώνεται επικίνδυνα η εθνολογική σύνθεση και η κοινωνική συνοχή. Εχει δε σαν συνέπεια να αυξάνουν τα ποσοστά τους οι ακροδεξιές – ρατσιστικές οργανώσεις.
΄Αμεσο επαναπατρισμό όλων των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στη Χώρα.
Χάραξη εθνικής μεταναστευτικής πολιτικής που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, ποσόστωση των αλλοδαπών που μπορούν να βρίσκονται στην Ελλάδα, απαίτηση υιοθέτησης από την Ε.Ε. συγκεκριμένων μέτρων, ώστε να πιεστεί η Τουρκία να παραλαμβάνει άμεσα – την ίδια μέρα – όσους συλλαμβάνονται στην Ελληνο-τουρκική μεθόριο.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ
Με ειδική νομοθεσία θα γινει η αποσύνδεση της Δικαστικής εξουσίας και των Σωμάτων Ασφαλείας από την κρίση των εκάστοτε κυβερνώντων.
Οι δικαστικοί και οι αξιωματικοί θα κρίνονται από τα συμβούλια κρίσεων των κλάδων τους και όχι από τους υπουργούς, ούτε οι προαγωγές θα γίνονται από το ΚΥΣΕΑ.

ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Περιορισμός των υπουργείων σε οκτώ και κατάργηση των θέσεων των υφυπουργών.
Δημιουργία ενός συστήματος Δημόσιας Διοίκησης, στο οποίο δεν θα έχουν δυνατότητα τα πολιτικά πρόσωπα να παρεμβαίνουν. Η κατάργηση της κομματοκρατίας στη Δημόσια Διοίκηση και η ψήφιση ενός δίκαιου και μακροχρόνιου φορολογικού συστήματος, αναλόγου και με την φοροδοτική ικανότητα κάθε πολίτη, λύνει εν πολλοίς τα θέματα της γραφειοκρατίας, της φοροδιαφυγής και της εισφοροδιαφυγής, ενώ ενθαρρύνει τις επενδύσεις στην Ελλάδα.
Κατάργηση του νόμου περί ευθύνης υπουργών, που λέγεται κατ’ ευφημισμόν έτσι ενώ είναι νόμος που απαλλάσσει τους υπουργούς από τις οποιεσδήποτε ευθύνες τους!. Κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας, πλην των περιπτώσεων που σχετίζονται με την εκφορά του πολιτικού λόγου.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ανεξάρτητη και διεκδικητική εξωτερική πολιτική με στόχο την προάσπιση των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, αλλά και την οικονομική και γεωστρατηγική μας αναβάθμιση.
Στα πλαίσια αυτά, απαιτείται ουσιαστική αναβάθμιση των σχέσεων μας με τη Ρωσία, αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής κατευνασμού και συνεχούς υποχωρητικότητας έναντι της Τουρκίας, επιστροφή στο ενιαίο αμυντικό δόγμα Ελλάδος – Κύπρου, τελεσίγραφο στα Σκόπια για το όνομα του κρατικού μορφώματος.
Άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ (Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη) και εκμετάλλευση του τεράστιου πλούτου που βρίσκεται στο υπέδαφος της Χώρας.

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ανάδειξη του δημογραφικού προβλήματος ως ένα από τα σημαντικότερα της Ελλάδος.
Στήριξη της οικογένειας με συγκεκριμένα μέτρα, όπως κανονικός μισθός στις τρίτεκνες μητέρες.
Οι μητέρες τριών παιδιών και άνω θα λαμβάνουν κανονικό μισθό διότι η ανατροφή των παιδιών είναι η πιο υπεύθυνη και σπουδαία εργασία.
Συγχρόνως, με την παραίτηση εργαζομένων γυναικών από τις διάφορες εργασίες θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους άνδρες και τα ελληνόπουλα θα ανατρέφονται από τις μητέρες τους και όχι από baby sitters.

--------
ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ
Τηλεοπτικό  5-λεπτο <<ΚΟΙΝΩΝΙΑ>>