Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Η Ομιλία του Πάνου Καμμένου στην Θεσσαλονίκη 2-5-2012


ΟΙ …ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΠΕΡΙ ΝΟΘΕΙΑΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Η «άψογη» δημοκρατία μας, έχει εκτός των άλλων και διαφανές εκλογικό σύστημα, στο οποίο κανένας μα κανένας απολύτως δεν διανοείται ότι μπορεί να γίνεται νοθεία. (Μακριά από εμάς τέτοιες … κακές σκέψεις).
Πάντως, σε κράτη πού θα μπορούσε να γίνεται νοθεία, πού θα ήταν ο αδύναμος κρίκος;
Ένας εξ αυτών των κρίκων, θα ήταν το να μην αναρτώνται στο διαδίκτυο τα αποτελέσματα των εκλογικών τμημάτων σε συνοπτικό πίνακα.
Όταν αναρτώνται τα αποτελέσματα, τότε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής του κάθε εκλογικού τμήματος, μπορούν να ελέγξουν την ορθότητα τους στο διαδίκτυο.  Αυτό είναι μία πολύ εύκολη και άμεση διαδικασία και μπορούν και θα θέλουν να το κάνουν συνολικά πολλές χιλιάδες μέλη εφορευτικών επιτροπών, εξασφαλίζοντας έτσι στατιστικά τον επαρκή έλεγχο. Και αυτός ο δημοκρατικός έλεγχος από την ευρεία βάση των πολλών δεκάδων χιλιάδων διορισμένων στα εκλογικά τμήματα, παρέχει μία ουσιώδη δικλείδα ασφαλείας.
Όταν τα αποτελέσματα απλώς αναρτώνται στο πρωτοδικείο, ακόμα και αν είναι σωστά, πράγμα πού ελέγχεται πολύ πιο δύσκολα, είναι πολύ δύσκολο έως πρακτικά ανέφικτο, το να ελεγχθεί η ενδεχόμενη νοθεία στην άθροιση τους.   Εξ ίσου όμως δύσκολο είναι και το να ελεγχθεί η άθροισή τους, όταν αναρτώνται μεν στο διαδίκτυο, αλλά όχι και σε συνοπτικό πίνακα.
Αντιθέτως, όταν είναι αναρτημένα στο διαδίκτυο και σε συνοπτικό πίνακα, είναι εύκολος ο έλεγχος και του κάθε εκλογικού τμήματος, αλλά και της ορθότητας των αθροισμάτων, των αποδιδόμενων ανά εκλογική περιφέρεια, στην ροή της καταμέτρησης. Μάλιστα η ανάρτηση αυτή, πρέπει να ρυθμίζεται με τέτοιον τρόπο από την εταιρία πληροφορικής πού έχει αναλάβει τις εκλογές, ώστε να είναι σε ΕΜΦΑΝΕΣ ΣΗΜΕΙΟ στον ιστότοπο και ΕΥΚΟΛΑ να μπορεί να ελέγχει την άθροιση ο οποιοσδήποτε, από τον υπολογιστή του.
Η τήρηση αυτών των ελάχιστων και απλών διαδικασιών ασφαλείας έναντι του κινδύνου νοθείας, δείχνει και την πρόθεση μιάς κυβέρνησης, να αποφύγει ή όχι την νοθεία.
Η μη διεκδίκηση εκ μέρους των πολιτών, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ της εφαρμογής αυτών των διαδικασιών, δείχνει και το ενδιαφέρον τους να μην πέφτουν θύματα εξαπάτησης από την κυβέρνηση.
Αυτή η διαδικασία της δημόσιας ανάρτησης στο διαδίκτυο των αποτελεσμάτων του κάθε εκλογικού τμήματος ξεχωριστά, σε συνοπτικό πίνακα και σε εμφανές σημείο, στην Ελλάδα δεν εφαρμόζεται. Και από όσο επίσης είναι γνωστό, ούτε και οι πολίτες αντιδρούν.
πηγή Πολιτικά Θέματα

Ανοικτή επιστολή της "ΠΡ.Α.Ο.Σ" προς ΟΛΟΥΣ τους υποψηφίους ( Ποιούς θα ψηφίσουμε)

Αγαπητοί μας υπο-ψήφιοι συμπατριώτες
 Χριστός Ανέστη.

Σε λίγες ημέρες ο ελληνικός λαός , μέρος του οποίου είναι και οι 100.000 επώνυμοι αντιρρησίες Ορθόδοξης συνείδησης, θα αποφασίσει ποιοί θα τον εκπροσωπήσουν.

Είναι αλήθεια ότι μας έχετε περιγράψει άλλοτε με σαφή και άλλοτε με ...δυσδιάκριτο τρόπο, το πώς θα διαχειριστεί το κόμμα σας , τα ζέοντα και πανθομολογουμένως γιγάντια προβλήματα που αντιμετωπίζει το έθνος μας , ώστε προστατευθούν εκείνα που μέχρι χθές θεωρούντο αυτονόητα.
Η εθνική κυριαρχία, η κοινωνική ομαλότητα και η ανάπτυξη , είναι  "στόχοι" κοινοί  σε όλους σας.

Παρατηρήσαμε όμως με λύπη, ότι ανάμεσα στα πολλά ενδιαφέροντα των δημοσιοποιημένων  προγραμματικών σας υποσχέσεων – δηλώσεων , δεν υπάρχει η ρητή και αμετάκλητη δέσμευση πως θα  καταργήσετε όλα αυτά  τα θεσμικά μέτρα και νόμους, που έπληξαν σοβαρά την ελευθερία του προσώπου ,τραυμάτισαν το αυτεξούσιο του Έλληνα πολίτη και προσέβαλλαν την θρησκευτική μας συνείδηση.

Αναφερόμαστε στις πολυπλόκαμες εφαρμογές της «ηλεκτρονικής διακυβέρνησης», όπως αυτές θεσμοθετήθηκαν τα τελευταία χρόνια και των οποίων το επιστέγασμα θα είναι, όπως σας έχουμε περιγράψει σε προηγούμενες επιστολές μας, η λεγομένη «κάρτα του πολίτη».
Επειδή  εκπροσωπούμε  100.000 επώνυμους  συμπατριώτες μας που ενυπόγραφα έχουν δηλώσει τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις τους σχετικά με το παραπάνω ζήτημα
Σας ζητούμε  "εδώ και τώρα"  να δεσμευτείτε  δημόσια,  ότι  μετεκλογικά θα ζητήσετε  την  κατάργηση  της  επιβολής  της  κάρτας του πολίτη  όπως και κάθε άλλου  θεσμικού μέτρου και νόμου που  προσβάλλει το αυτεξούσιο του  Έλληνα πολίτη και  τον καθιστά "υποκείμενο"  ενός  μισάνθρωπου και τυρρανικού  ηλεκτρονικού φακελώματος.


Στην Μ. Βρετανία οι  "συνάδελφοί" σας, άκουσαν με προσοχή παρόμοιες αντιρρήσεις  ψηφοφόρων τους ( βλ. οργάνωση NO2ID  κ.α) , και όταν κάποιοι εξ αυτών , «έγιναν» κυβέρνηση τήρησαν , σε αυτό τουλάχιστον το σημείο, την προεκλογική τους υπόσχεση και κατάργησαν δια νόμου την ήδη κυκλοφορούσα βρετανική κάρτα του πολίτη και τις συνδεδεμένες με αυτήν βάσεις δεδομένων.
 
Επειδή μερικοί εξ υμών έχετε παρερμηνεύσει τις θέσεις των Ορθοδόξων αντιρρήσεών μας. 

Σας λέμε ευθέως, ότι εμείς οι 100.000 υπογράψαντες στην ΠΡ.Α.Ο.Σ (Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης) δεν θα ψηφίσουμε παρά εκείνο το κόμμα, το οποίο  θα δεσμευτεί ρητά, πως θα ακυρώσει δια νόμου την δρομολογημένη υφαρπαγή του Θεόσδοτου δώρου της ελευθερίας μας , όπως θα πραγματοποιηθεί αυτή με την «κάρτα του πολίτη» είτε αυτή έχει τον δυσώνυμο για μας τους Ορθόδοξους χριστιανούς αριθμό ( 666) είτε δεν τον έχει .

Είμαστε σίγουροι πως  θα λάβετε σοβαρά υπ΄όψιν το αίτημά  μας και θα αντιληφθείτε, ότι χωρίς το Θεόσδοτο δώρο της ελευθερίας  ο Ορθόδοξος ελληνικός λαός δεν θα βιώσει ούτε ανάπτυξη , ούτε εθνική ανεξαρτησία, ούτε ασφαλώς και «έξοδο» από την κρίση .

Με τιμή
ΠΡ.Α.Ο.Σ
(Πρωτοβουλία Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης)

Πύρινο μήνυμα της Εκκλησίας: «Προδώσατε τον λαό - Τώρα ήρθε η ώρα του λαού»!





Στις δύσκολες ώρες η Εκκλησία σηκώνει για άλλη μια φορά το λάβαρο της επανάστασης κατά της εκχώρησης της εθνικής κυριαρχίας και κάνει κάλεσμα την Κυριακή "Ο λαός να υπογράψει το συμβόλαιο με τους δικούς του όρους"!

Το αντιμνημονιακό κάλεσμα είναι πραγματικά πύρηνο ανήκει στον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμο, ο οποίος κάθεται στο θρόνο που καθόταν και ο Παλαιών Πατρών Γερμανός: "Οι καιροί άλλαξαν. Ὁ Λαός απεγοητεύθη, επροδόθη, εταπεινώθη, αγανάκτησε. Λάθη δέν συγχωρούνται πλέον. Ὁ Λαός τούς καλεί νά υπογράψουν τό δικό του συμβόλαιο μέ τούς δικούς του, ευτυχώς, όρους".

Μάλιστα στέλνει και προειδοποιητικό κάλεσμα στην όποια πολιτική ηγεσία προκύψει μετά τις εκλογές "να μη απογοητεύσει τον ελληνικό λαό που ήδη έχει προδοθεί, και ταπεινωθεί από τους πολιτικούς του, και φυσικά από όλους αυτούς που τον έσυραν στο εθνοκτόνο Μνημόνιο".

Στην ανακοίνωσή του υπάρχει αναφορά μόνο στις αντιμνημονιακές δυνάμεις ωθώντας ξεκάθαρα τους πολίτες στη προτίμηση αυτών που θέλουν τη χώρα έξω από την οικονομική αυτή θηλειά.

Αναφέρεται στους πολιτικούς των αντιμνημονιακών δυνάμεων που θέλουν να πάρουν την τύχη της χώρας στα χέρια τους ανησυχώντας για το αν θα είναι επαρκείς ως προς τη δύσκολη και ασήκωτη αποστολή τους να οδηγήσουν τη χώρα έξω από το τέλμα.

"Πρέπει λοιπόν, σέ ὅλους ὅσοι ἐπιθυμοῦν νά πάρουν στά χέρια τους τίς τύχες τοῦ Λαου μας, τίς τύχες της Ελλάδος νά τούς υπενθυμίσομε, ότι η Ελλάδα εἶναι μιά ὑπερήφανη χώρα καί αυτός ο Λαός ἔχει μιά ξεχωριστή πορεία, ιδιαιτερότητα καί ιδιοπροσωπεία. Δέν εἶμαι πεπεισμένος, ἐάν οἱ περισσότεροι εκ τῶν επιδόξων ἀρχόντων έχουν ασχοληθεί ή θέλουν νά ἀσχοληθοῦν μέ τούς τομείς αυτούς, τούς οποίους έχουν παραθεωρήσει καί ἐν πολλοις απαξιώσει."

Και συνεχίζει στέλνοντας αυστηρή προειδοποίηση ως προς τυχόν νέα απογοήτευση του ελληνικού λαού καθότι δε συγχωρούνται πλέον νέα λάθη και νέες πλάνες.

Τους προειδοποιεί ότι δε θα ανεχθεί ο κόσμος νέα κοροιδία και θα ζητήσει ακριβώς όλα όσα του έχουν υποσχεθεί προεκλογικά και τίποτα λιγότερο, και ότι σε περίπτωση πλάνης η υπομονή θα έχει εξαντληθεί και θα οδηγηθούμε σε ολέθριες καταστάσεις.

Τονίζει ότι όλοι το γνωρίζουν αυτό ξεκαθαρίζοντας έτσι ότι όλη η ευθύνη θα είναι αποκλειστικά δική τους εαν μετά τις εκλογές αρχίσει το λατρευτό σπορ της κυβίστησης (κολοτούμπας λαϊκά)."Μετά τίς ἐκλογές αὐτός ὁ Λαός θά απαιτήσει τήν ἐφαρμογή των όρων καί θά ζητήσει τόν λόγο γιά τήν πορεία του συμβολαίου.Μακάρι νά μή αἰσθανθεί πικραμένος καί πάλι προδομένος, γιατί τά αποτελέσματα θά εἶναι ολέθρια. Όλοι τό γνωρίζομε αυτό πολύ καλά."

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr