Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Βοηθῆστε μια πολύτεκνη οἰκογένεια νά ἀποκτήσει πάλι ρεῦμα

 
Η ΑΛΛΗ ΟΨΙΣ: “Αφού ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες της ιστοσελίδας μας που βοήθησαν το ορφανό κοριτσάκι, αναδημοσιεύουμε σήμερα μια ακόμα έκκληση του Ιερού Ναού Τριών Ιεραρχών Πανεπιστημίου Πατρών. Η αλληλεγγύη μας στους πιο αδύναμους αδελφούς μας θα πρέπει να είναι διαρκής όσο το οικονομικό περιβάλλον δυσχεραίνει”.
Έκτακτη Ανακοίνωση Ιερού Ναού Τριών Ιεραρχών Πανεπιστημίου Πατρών, Σάββατο 23 Ιουνίου 2012:
Πολύτεκνη οικογένεια (4 παιδιά από 2 μέχρι 8 ετών) πάμπτωχη, τους κόψανε το ρεύμα. Χρωστούν στη ΔΕΗ 1200 Ευρώ. Θα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα η ηλεκτροδότηση του σπιτιού τους.
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν ας καταθέσουν αμέσως χρήματα:
Α) Στην Αγροτική Τράπεζα στο λογαριασμό 3190102910057 Ιερός Ναός Πανεπιστημίου Πατρών με ένδειξη «Ηλεκτροδότηση«.
IBAN: GR67 0430 8340 0031 9010 2910 057
BIC: ABGRGRAA
Β) Στον υπάλληλο της υπηρεσίας μισθοδοσίας του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ανδρέα Σταματόπουλο (Δίδεται σχετική απόδειξη)
Για περισσότερες πληροφορίες: κ. Πέτρος Περσεφόνης pet-per@physics.upatras.gr
Εκ της Επιτροπής του Ναού 
http://www.alopsis.gr

ΜΑΡΤΥΡΙΑ : «Ἡ Ἑλλάς εἶναι προορισμένη νά ἐκπληρώσει τό σχέδιο τοῦ Θεοῦ»



ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΛΟΓΙΑ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΗ
Πριν λίγες ημέρες Ηγούμενος μονής του Αγίου Όρους είδε κάποιον προσκυνητή στο προαύλιο της μονής θλιμμένο και τον πλησίασε.
«Τι έχεις παιδί μου και είσαι έτσι;» τον ρώτησε.
«Δεν βλέπεις γέροντα τι γίνεται; Οι Τούρκοι θέλουν να μας πάρουν το Αιγαίο, οι σκοπιανοί την Μακεδονία, οι Αλβανοί την Ήπειρο, οι Ευρωπαίοι θέλουν να μας διαλύσουν εντελώς, πώς να είμαι;»

«Άκουσε να σου πω παιδί μου…
Για τον Θεό η Ελλάδα είναι το προζύμι της ανθρωπότητας!
Είναι προορισμένη να φέρει το έλεος του Θεού στον κόσμο και να σκορπίσει παντού το Φως του Χριστού.
Οι επίγειες δυνάμεις του κακού μπορεί να θέλει να την διαλύσουνε αλλά δεν θα καταφέρουν τίποτα!
Η Ελλάς είναι προορισμένη να εκπληρώσει το σχέδιο του Θεού.
Μπορεί να περάσουμε θλίψεις, μπορεί να περάσουμε διωγμούς, μπορεί να περάσουμε πείνες, μπορεί να περάσουμε και θάνατο ακόμα αλλά το σχέδιο του Θεού θα εκπληρωθεί μέσω της Ελλάδας»
 * Κόντρα στην επιθυμία κάποιων φίλων του blog να αναφέρονται επώνυμα οι πηγές, να διευκρινήσουμε ότι δεν μπορεί να αναφερθούν ονόματα εν ζωή μοναχών πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει η συγκατάθεσή τους κι ευλογία. Οι μαρτυρίες που αναφέρουμε είναι από έγκυρα άτομα – στο κάτω-κάτω μοναδικό «πιστοποιητικό» αξιοπιστίας όσο μπορεί να είναι, είναι το ίδιο το …blog – και αποπνέουν το πνεύμα όσων μας έχουν βεβαιώσει οι άγιοι γέροντές μας ότι θα συμβούν στις ημέρες μας, με τελικό αποτέλεσμα την ανάδειξη της Ελλάδας σε πνευματικό – και όχι μόνο – κέντρο του κόσμου!

Συρία - Homs : Ένας μισθοφόρος των Αμερικάνων πανηγυρίζει για τη λεία του από την Εκκλησία της Δύναμης της Επισκοπής



Από τη λεηλασία της Εκκλησίας της Δύναμης της Επισκοπής Φωτογραφία που διέρρευσε από τους τρομοκράτες. Την ίδια τύχη βέβαια έχουν και τα τζαμιά των Αλαουϊτών, Σιϊτών, Σούφι και άλλων εκφάνσεων του Ισλάμ.
Η Σαουδική Αραβία ανέλαβε και επίσημα την μισθοδοσία των μισθοφόρων στη Συρία και τη χρηματοδότηση για τους εξοπλισμούς τους.
Ο νόμος των... wahabi, των takfiri, κατά των απίστων, των δολοφόνων Σαουδαράβων και των Αμερικανοσιωνιστών συμμάχων τους. Η κατεστραμμένη εκκλησία της Κυράς της Ειρήνης στη συνοικία Bustan Al Dywan στη Homs.

H "πολιτισμένη" δύση προσπαθεί να υποτάξει τον λαό της Συρίας. O κ. Ιερώνυμος γιατί σιωπά;


sibilla-gr-sibilla.blogspot.gr

Δεν

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης χαιρετίζει την παρέλαση των ομοφυλοφίλων


Σχεδόν ένα μήνα μετά την προκλητική απαγόρευση του Δημάρχου Θεσσαλονίκης, κ. Γιάννη Μπουτάρη, να παραχωρήσει την πλατεία Αγ. Σοφίας για τις εκδηλώσεις μνήμης της γενοκτονίας των Ποντίων, απειλώντας μάλιστα με επιβολές προστίμων στην περίπτωση μη συμμόρφωσης με την απόφαση, ο «προοδευτικός» Δήμαρχος έδωσε την άδεια στους ομοφυλόφιλους να πραγματοποιήσουν την πρώτη τους επίσημη παρέλαση στην Θες/κη! Και δεν αρκέστηκε μόνο στην χορήγηση της αδείας αλλά περιηγήθηκε στα περίπτερα της έκθεσης και απηύθυνε χαιρετισμό  στην επίσημη παρέλαση!
Για άλλη μια φορά ο κ. Μπουτάρης έδωσε το στίγμα του ήθους και του πολιτισμού που επιθυμεί να διαμορφώσει στην Συμπρωτεύουσα , καλύπτοντας την ενέργειά του με την υποκριτική δήλωση: « Η Θεσσαλονίκη δεν ανέχεται απλώς αλλά υποδέχεται τη διαφορετικότητα»!
Ας προβάλουμε λοιπόν κάθε ανθρώπινη διαστροφή και αλλοίωση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ας ξεχάσουμε πια το ιστορικό μας παρελθόν διότι, κατά την άποψη των πολιτικών μας σήμερα, ο κόσμος πρέπει να κοιτάει μόνο μπροστά! Κατά τον κ. Μπουτάρη οι σεξουαλικές προτιμήσεις των ανθρώπων αποτελούν πολιτιστικό γεγονός και αξίζει να δίνεται η δέουσα δημοσιότητα,  ενώ οι εορτασμοί ιστορικής μνήμης είναι κάτι ξεπερασμένο που δεν ενδιαφέρει πια ούτε την πόλη της Θεσσαλονίκης ούτε ίσως την υπόλοιπη Ελλάδα.
Όλα αυτά γίνονται στην Πατρίδα μας, ενώ οι Τούρκοι δίνουν τεράστια έμφαση στις γιορτές των νικών τους εναντίον μας, και οργανώνουν αναπαραστάσεις των μαχών με ομάδες νεαρών παιδιών -όπως θα γιορτάσουν τον Αύγουστο τη μάχη του Μαντζικέρτ- ώστε να εμπνέουν στους νέους τους την περηφάνια για τις κατακτήσεις τους και να τους καλλιεργούν την περιφρόνηση και την έχθρα για το δικό μας λαό.

 ΚΟΙΝΩΝΙΑ :: ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ συνεχιστών του ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ