Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Είχα ένα όραμα για τους εσχάτους καιρούς...


eiha-ena-orama-gia-tous-eshatous-kairous
Είχα όραμα. Είδα τον Κύριο Σαβαώθ. Στα χέρια Του κρατούσε μια σφαίρα με έναν μεγάλο σταυρό πάνω της. Και από εκεί άκουσα:


«Στους έσχατους χρόνους, η ταπείνωση, η καλοσύνη και η αγάπη θα σώσει τους ανθρώπους. Η αγάπη πεθαίνει χωρίς καλές πράξεις. Η αγάπη είναι η μοναδική δύναμη με την οποία ο άνθρωπος θα μπορέσει ν' αντέξει τις παγίδες του Αντίχριστου. 


Η μισή κόλαση είναι στη γη. Ο Αντίχριστος στέκεται στην πόρτα και προσπαθεί να μπει. Εσείς θα ζήσετε για να δείτε τον Αντίχριστο. Ο Αντίχριστος θα βασιλεύει παντού, και θα υπάρξουν διωγμοί.


Η Γεωργία κληροδοτήθηκε στην Παναγία και Αυτή θα την προστατεύσει. Εδώ θα υπάρξουν μικρότεροι διωγμοί. Μην ανησυχείτε όταν θα δυσκολεύεστε.


Εγώ θα έρθω και θα σας βοηθήσω, όμως εσείς δεν θα με βλέπετε. Και πριν νόμιζαν ότι θα έρθει ο Αντίχριστος, αλλά δεν ήταν αυτά τα σημάδια. Ήταν απλώς πόλεμος. Τότε δεν ήταν ουράνια τα σημάδια και οικουμενικός ο διχασμός. 0 διχασμός είναι ίσος με την αίρεση. Σύντομα όλος ο κόσμος θα ενωθεί με το νούμερο του Αντίχριστου. Τις έσχατες μέρες μην κοιτάζετε τον ουρανό. Γιατί θα γίνουν τέτοια «θαύματα» που θα πλανηθείτε και θα σας καταστρέψουν.


Ο Αντίχριστος είναι γεννημένος και η σφραγίδα του δεν θα είναι μόνον αόρατη. Θα είναι ορατή και θα σφραγίζουν μ' αυτήν τον άνθρωπο στο χέρι και στο μέτωπο. Ήδη ετοιμάζουν το θρόνο του. Θα φακελώσουν όλους τους ανθρώπους και θα τους καταχωρίσουν στις λίστες του. Κανείς δεν θα μπορεί να ζει έξω απ' αυτές. Οι ζωές των ανθρώπων θα εξαρτώνται από αυτούς.


Σε όλα τα προϊόντα θα υπάρχει το νούμερο του. Πρώτα με γραμμές κι ύστερα ολοφάνερα. Αυτές οι γραμμές είναι ήδη το νούμερο του Αντίχριστου και κρυφά κωδικοποιημένα τα τρία εξάρια (666). Μη φοβηθείτε. Να πείτε μια προσευχή, να τα σταυρώνετε και έτσι να τα παίρνετε. Τότε μπορεί να είσαι καβάλα στον πονηρό και να σε πηγαίνει στο ναό. Όμως ότι σου προτείνει ο δαίμονας, με λόγια ή με πράξεις, μην το δέχεσαι, όσο καλό κι αν σου φανεί. Γιατί θα πέσεις στην παγίδα του και θα καταστραφείς.


— Γέροντα, εκείνος ξέρει ότι είναι ο Αντίχριστος;
— Εκείνος ξέρει. Εσύ θα το καταλάβεις όμως; Να θυμάσαι: 0 Αντίχριστος ακόμη χτυπάει την πόρτα. Κι όταν σου χτυπάνε την

πόρτα τι πρέπει να κάνεις;
—Την ανοίγεις.
—Κι όταν δεις τον επισκέπτη τι πρέπει να πεις;

—Ελάτε!
—Περιμένει λοιπόν πρόσκληση. Θα δοθεί η πρόσκληση και θα έρθει. Τώρα η πόρτα είναι ανοιχτή. Τώρα δεν χτυπάει.


Στέκεται στην πόρτα και περιμένει πρόσκληση. Να το θυμάσαι. Θα ακολουθήσουν τον Αντίχριστο εκείνοι που έχουν πίστη μόνο με το μυαλό τους. Όμως όποιος πιστεύει με την καρδιά του θα τον υποψιαστεί.


Θα τον γνωρίσει. Στις έσχατες μέρες θα κυκλοφορούν οι γυναίκες στους δρόμους γυμνές και δεν θα νιώθουν ντροπή. Οι χριστιανές θα είναι ντυμένες σεμνά. Από αυτό θα τις αναγνωρίζουν και θα τις διώκουν.


ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: Ο ΑΓΙΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ (1929-1995) Ο ΔΙΑ ΧΡΙΣΤΟΝ ΣΑΛΟΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ. 


epanastasilae.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου