Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Προσοχή μην παρασυρθείτε και πάρετε τις φοροκάρτες


Η Κυβέρνηση θυμίζει αγρίμι σε κλουβί. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει φορομπηχτικές πολιτικές και ο απώτερος στόχος είναι να διεισδύσει στις ζωές όλων μας. Όχι για να εφαρμόσει πιο δίκαιες πολιτικές. Αλλά για να ξεζουμίσει κάθε εναπομείνουσα σταγόνα δύναμης που σας έχει απομείνει. Και εξηγούμε:

  1. Πολλά είναι τα μέτρα εκείνα που εξαγγέλθηκαν με σκοπό να μας υποκινήσουν να ωφεληθούμε. Ένα παράδειγμα: Επιδοτήσεις για φωτοβολταϊκά. Μόλις μπήκαν οι Έλληνες στο τρυπάκι, αυξήθηκαν κατακόρυφα οι φόροι οδηγώντας την αγορά στο τέλος της. Την ίδια στιγμή, όμως το Κράτος απέφυγε αντίστοιχες επενδύσεις σε άλλες μορφές και πέτυχε δια της παραπλανήσεως μας, να αυξήσει τους φόρους μέσω μιας άλλης πηγής
  2. Επί Παπακωνσταντίνου, αρχίσαμε να μαζεύουμε αποδείξεις για τα πάντα εκτός λίγων εξαιρέσεων. Γεμίσαμε χαρτούρες και το μέτρο δεν απέφερε σπουδαία αποτελέσματα. 
  3. Μπήκαν στις καταθέσεις μας, σπάζοντας κάθε έννοια απόρρητου, και άρχισαν τον χορό των κατασχέσεων και σε επίπεδα κάτω των ορίων που είχαν θεσπίσει. Ακόμα και για λίγα ευρώ σήμερα κατάσχονται καταθέσεις, μισθοί κλπ
  4. Πέρασαν τις περιουσίες μας στο κτηματολόγιο και μας παρακολουθούν από κάθε οπτική γωνία χωρίς όμως να αποδέχονται ούτε την πτώση των αντικειμενικών αξιών ούτε την δυσπραγία στις πωλήσεις ακινήτων
Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, οι Πολίτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην επόμενη επίθεση που ετοιμάζει το Υπουργείο Οικονομικών. Γιατί μόνο σαν επιθέσεις πρέπει να δείτε τις νέες μεθοδεύσεις τους. Σας προσφέρουν το τυράκι και σας οδηγούν σε μια τεράστια φάκα. 
Αν και εφόσον χρησιμοποιείτε φοροκάρτες και πιστωτικές κάρτες θα απολαμβάνετε σημαντικών εκπτώσεων στους φόρους που θα καταβάλλετε. Ας δούμε τι σημαίνει για όλους μας αυτή η φιλοσοφία:
Πρώτον, αν χρησιμοποιείτε περισσότερο τις πιστωτικές σας κάρτες, θα τονώσετε περισσότερο τις Τράπεζες, που ήδη όμως έχουν συναινέσει στο έγκλημα του ανοίγματος του απορρήτου των καταθέσεων σας και στο έγκλημα των κατασχέσεων μισθών, συντάξεων, κατασχέσεων. Μειώστε όσο μπορείτε την εξάρτηση σας από τις Τράπεζες. 
Δεύτερον, αν πάρετε φοροκάρτα συναινείτε σε νέες εγκληματικές πράξεις του Κράτους απέναντι σας και απέναντι στους συμπολίτες σας. Γιατί:
  1. Η φοροκάρτα, ακόμα και αν αρχικά είναι ανώνυμη, με την προσθήκη του ΑΦΜ σας θα γίνεται επώνυμη και θα μπορούν εν αγνοία σας να καταχωρούνται πολλά προσωπικά σας στοιχεία. 
  2. Με την υιοθέτηση της φοροκάρτας από μεγάλη μερίδα των πολιτών, τα καταστήματα θα είναι υποχρεωμένα να αποκτήσουν μηχανήματα ανάγνωσης τους και σε επόμενη φάση το Κράτος θα μπορεί να υποχρεώσει και όσους δεν έλαβαν την φοροκάρτα να την πάρουν. 
  3. Επιβάλλοντας την φοροκάρτα σε βάθος χρόνου, θα επιβληθεί απόλυτος έλεγχος των συναλλαγών σας που είναι ο απώτερος στόχος του ελέγχου σας τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο
  4. Με τις νέες τεχνολογίες και την χρήση ειδικού RFID τσίπ, θα ανιχνεύεται η παρουσία σας, αυτόματα οπουδήποτε. Αν δηλαδή συμμετέχετε σε μια διαδήλωση ή σε μια διαμαρτυρία, εν αγνοία σας θα καταγράφονται όλα τα ονόματα εκείνων που συμμετείχαν. Αν κάποιοι σε αυτή τη διαδήλωση προβούν σε έκτροπα, μπορεί το σύνολο των συμμετεχόντων να κατηγορηθούν ως συνένοχοι σε πράξεις βίας και τα ονόματα σας θα είναι αυτομάτως καταχωρημένα. Και έτσι σιγά σιγά θα αποφεύγετε να διαμαρτύρεστε και να αντιστέκεστε. Θα εξελιχθείτε σε απόλυτα άβουλα πολιτικά άτομα. Οι κυβερνώντες θα είναι σε θέση να σας επιβάλλουν πολιτικές και δεν θα έχετε την δυνατότητα της παραμικρής διαμαρτυρίας. (θυμηθείτε το προηγούμενο άρθρο με τις διαφορές φιλελευθερισμού και νεοφιλελευθερισμού. Ο Νεοφιλελευθερισμός δεν αποσκοπεί στην διατήρηση των δημοκρατικών σας δικαιωμάτων αλλά στον απόλυτο έλεγχο της ζωής σας μέσω της καταπάτησης των ατομικών σας δικαιωμάτων και της απόλυτης παρακολούθησης σας έτσι ώστε να φοβάσθε το κυνηγητό που θα μπορούν να σας εξαπολύσουν. Ακόμα και αν είστε απόλυτα αθώοι και αθώες)
  5. Με βάση τις επιλογές αγορών που θα κάνετε, θα δημιουργείται ένα προφίλ καταναλωτικό και ενδεχομένως και πολιτικό (για παράδειγμα αν διαβάζετε Ριζοσπάστη, Αυγή κλπ αν είστε φοιτητής ή καθηγητής και συμμετέχετε τακτικά σε διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες κλπ και αν κατά μία παρόρμηση σας αγοράσατε το βιβλίο του Τσε Γκεβάρα, το σύστημα μπορεί να σας κατατάξει στον χώρο των αναρχο-αυτόνομων και πιθανώς υπόπτων για διάπραξη εγκλημάτων βίας υπό την ευρεία έννοια που σήμερα έχουν αποδεχθεί οι Δένδιας και Αθανασίου). Αν δεν σας καταχωρήσουν σε πολιτικό χώρο, σίγουρα θα σας καταχωρούν σε καταναλωτικά προφίλ και τα στοιχεία σας θα γίνονται αντικείμενο πωλήσεων σε γνωστά και άγνωστα συμφέροντα με απρόβλεπτες επιπτώσεις στην ζωή σας. 
Ξεφύγετε από την παγίδα που μας ετοιμάζουν. Μην παίρνετε φοροκάρτες. Μόλις μας αναγκάσουν να τις πάρουμε, θα αλλάξουν την πολιτική τους και δεν θα υπάρχουν εκπτώσεις από την εφορία. Θα σας ξεζουμίζουν και θα τους έχετε δώσει εσείς το όπλο. Ούτε θα μπορείτε να διατηρείτε την ελευθερία σας. Εν αγνοία σας θα παρακολουθείστε οπουδήποτε πηγαίνετε. Και το όπλο της απόλυτης παρακολούθησης και καταδυνάστευσης σας, θα το έχετε παραχωρήσεις εσείς οι ίδιοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου