Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

«Θα δεχόταν ο Χριστός τόση λάμψη στις εκκλησίες; » Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς

κεριά καντίλη εκκλησία
Απάντηση σε μια επιστολή
Στο προηγούμενο γράμμα μου απαντάτε πάλι με ερώτηση: «Θα ανεχόταν ο Χριστός τόση λάμψη στην Εκκλησία;». Οπωσδήποτε. Το ανεχόταν και τότε, θα το ανεχόταν και τώρα. Τότε υπήρχε στα Ιεροσόλυμα ο ναός του Σολομώντα, ένα από τα σπάνια θαύματα της αρχιτεκτονικής και πολυτέλειας στον κόσμο. Τούτος ο ναός είχε περισσότερο χρυσό και πολύτιμες πέτρες εσωτερικά απ’ ό,τι έχουν σήμερα όλοι οι χριστιανικοί ναοί στα Βαλκάνια. «Και όλον τον οίκον περιέσχε χρυσίω έως συντέλειας παντός του οίκου» (Γ’ Βασ. 6,22). Σ’ αυτό το ναό έμπαινε ο Χριστός πολλές φορές, όμως ποτέ δεν εξέφρασε τη δική σας σκέψη, ότι θα έπρεπε όλα αυτά να μεταμορφωθούν σε ψωμί και να φαγωθούν.
Αυτός προέβλεψε την κατάρρευση αυτού του ναού και ο ναός καταστράφηκε, αλλά όχι εξαιτίας του χρυσού στον ναό, αλλά εξαιτίας της λάσπης στις ανθρώπινες ψυχές. Εμένα με ευχαριστεί που δείχνετε ελεήμων προς τους φτωχούς, αλλά ακόμα περισσότερο θα με ευχαριστούσε εάν δείχνατε ελεήμων με τη δική σας περιουσία και όχι των άλλων.
Δεν θα ήθελα να σας δω όμως στήν ίδια πλευρά με τον Ιούδα. Θα θυμάστε πώς ο Ιούδας θέλησε κάποτε να φανεί πιο ελεήμων από τον Χριστό… Διαβάστε το δωδέκατο κεφάλαιο του κατά Ιωάννην Ευαγγελίου. Κάποια γυναίκα πήρε ένα μπουκαλάκι με πολύτιμο μύρο νάρδου και άλειψε τα πόδια του Ιησού. Ο Ιούδας, ο οποίος αργότερα πρόδωσε τον δάσκαλο του για τα λεφτά, θύμωσε και φώναξε: «Διατί τούτο το μύρον ουκ επράθη τριακοσίων δηναρίων και εδόθη πτωχοίς;» (Ιωάν. 12,5). Σ’ αυτό του απάντησε ο στοργικός Κύριος, που ήταν καθ’ οδόν να δώσει και τη ζωή Του για τούς φτωχούς: «Τους πτωχούς γάρ πάντοτε έχετε μεθ’ εαυτών, εμέ δε ου πάντοτε έχετε» (Ιωάν. 12,8).
Ακούστε, λοιπόν, τι θα σας πω: εάν όλοι εμείς είχαμε πάντα τον Χριστό μαζί μας, δεν θα υπήρχαν φτωχοί ανάμεσα μας. Εκείνοι οι οποίοι έχουν τον Χριστό μαζί τους, εκείνοι προσέφεραν στην Εκκλησία όλα αυτά που εσείς ονομάζετε «λάμψη». Εκείνοι οι ίδιοι δίνουν τα μέγιστα στους φτωχούς. Η αγάπη προς τον ζωντανό Χριστό τους σπρώχνει και στις δύο θυσίες: στη θυσία προς την Εκκλησία τους και στη θυσία προς τα φτωχά αδέλφια τους. Ενώ εκείνοι που δεν έχουν τον Χριστό μαζί τους, δεν έχουν ούτε τούς φτωχούς μαζί τους. Εκείνοι θα ήθελαν να πάρουν από την Εκκλησία και να δώσουν στους φτωχούς, για να μη δίνουν τα δικά τους και για να μην τούς ενοχλούν οι φτωχοί. Αυτός είναι ο βαθύτερος πειρασμός, πού κάνει αυθάδη περίπατο ανάμεσα μας με το προσωπείο της ευεργεσίας.
Του Αγίου Νικολάου Βελιμίροβιτς Επισκ. Αχρίδος 


πηγη

Αεροψεκασμοί με Φθόριο!

Chemtrails:Αεροψεκασμοί με Φθόριο!

Η Γη: Ως παγκόσμιο ορνιθοτροφείο!
ΒΙΝΤΕΟ–Το Φθόριο (fluoride) το γνώριζαν οι γιαγιάδες μας για τη χρήση του σαν ποντικοφάρμακο.Οι Ναζί γνωρίζοντας τις «ευεργετικές» του ιδιότητες το χρησιμοποιούσαν ως κατευναστικό στα στρατόπεδα συγκέντρωσης. Επετύγχαναν έτσι, νωθρότητα, απώλεια μνήμης, μειωμένη αντίληψη και σκέψη. Σας θυμίζουν κάτι αυτά τα συμπτώματα;
Το Φθόριο καταστρέφει μια ουσία που είναι υπεύθυνη για την ορθή λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ακετυλοχολίνη. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την αδράνεια στη μεταβίβαση εντολών προς τον εγκέφαλο, την αποδυνάμωση της μνήμης ενώ η έλλειψη της ευθύνεται και για τη νόσοAlzheimer. Συν τοις άλλοις, ευθύνεται για… μια σειρά καρκινογενέσεις ιδιαίτερα στα οστά καθώς και για οστεοπόρωση και αρθρίτιδα. Από το 1990 το φθόριο έχει συγκαταλεγεί στις καρκινογόνες ουσίες από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου των ΗΠΑ με ένδειξη καρκίνου των οστών και οστεοσαρκώματος. Η Διεθνής Ακαδημία Στοματικής Ιατρικής και Τοξικολογίας κατέταξε το φθόριο ως μη αποδεκτό οδοντικό φάρμακο, λόγω της υψηλής τοξικότητάς του.
Το φθόριο επιδρά στο ανοσολογικό σύστημα με διάφορους τρόπους με αποτέλεσμα την ελάττωση της λειτουργικότητάς του. Η συνέπεια αυτής της δράσης είναι η μεγαλύτερη ευπάθεια του οργανισμού σεμικρόβια και ιούς και η εκδήλωση διαφόρων αυτοάνοσων παθήσεων. Αυτή η διαταραχή του ανοσολογικού συστήματος έχει προταθεί ως ένας από τους τρόπους με τους οποίους η χρόνια έκθεση σε φθόριο επάγει την καρκινογένεση.
Φθόριο και γονιμότητα.
Τα αποτελέσματα της έρευνας του S.C. Freni για την έκδοση του Public Health Service Review το 1991 για την τοξικότητα του φθορίου, έδειξαν ότι η έκθεση σε φθόριο προκαλούσε ελάττωση της ικανότητας αναπαραγωγής και γενετικές βλάβες που μεταδίδονταν από γενιά σε γενιά.

Κρύσταλλοι φθορίτη (CaF2)-από:http://el.wikipedia.org/wiki/
Φθόριο και εγκέφαλος.

Το φθόριο αναστέλλει τη δράση του ενζύμου ακετυλοχολινεστεράση που συμμετέχει στη μετάδοση του νευρικού συστήματος. Η χρόνια έκθεση στο φθόριο ενδέχεται να σχετίζεται με εγκεφαλικές δυσλειτουργίες που αφορούν κυρίως στη συγκέντρωση της προσοχής και στη μνήμη. Η αυξημένη πρόσληψη φθορίου έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του δείκτη νοημοσύνης. Η επίδραση της υψηλής συγκέντρωσης φθορίου στον εγκέφαλο ενδέχεται να ξεκινάει ακόμα και από το στάδιο του εμβρύου ή του νεογέννητου, όταν η ανάπτυξη του εγκεφάλου είναι περισσότερο έντονη.                              
                                                                   
http://www.kazam.gr/online/node/136134
Chemtrails

Λειψανοθήκες ἀπό τήν Ἱερά Μονή Ἰβήρων Ἁγίου Ὄρους

Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Οι κάρες του Αγίου Νεομάρτυρος Νικήτα του Νισυριού (αριστερά) και του Οσίου Ιερόθεου του Ιβηρίτου (δεξιά).
Δεκαπέντε πρόσφατες φωτογραφίες (Ιούλιος 2013) από τη μεγάλη συλλογή αγίων λειψάνων και μεταβυζαντινών κατά κύριο λόγο λειψανοθηκών της Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους.
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια λείψανα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Θεοδώρου του Στρατηλάτου
και του Αγίου Θεοδώρου του Τύρωνος (επάνω αριστερά).
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια λείψανα του Αγίου Θεοδώρου του Τύρωνος, του Αγίου Αποστόλου Ανδρέου του Πρωτοκλήτου
και του Αγίου Γρηγορίου Νεοκαισαρείας του Θαυματουργού (από αριστερά προς τα δεξιά).
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια λείψανα του Αγίου Βασιλείου του Μεγάλου, του Αγίου Γρηγορίου Νύσσης
και της Οσίας Μακρίνης (από αριστερά προς τα δεξιά).
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια λείψανα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Γεωργίου του Τροπαιοφόρου (αριστερά) κ.ά.
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Οι κάρες του Αγίου Νεομάρτυρος Νικήτα του Νισυριού και του Οσίου Ιερόθεου του Ιβηρίτου. Άγια λείψανα
του Αγίου Θεοδώρου του εν Πύργη της Παμφυλίας, του Αγίου Γρηγορίου Νεοκαισαρείας του Θαυματουργού
και του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου.
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
 Άγια λείψανα του Οσίου Ιερόθεου του Ιβηρίτου, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου, του Αγίου Γρηγορίου Νύσσης, του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου, του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου, Μύρον εκ του Τάφου του Αγίου Νικολάου κ.ά.
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια λείψανα του Οσίου Ιερόθεου του Ιβηρίτου, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου, του Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου, του Αγίου Γρηγορίου Νύσσης, του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου, του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Νεομάρτυρος Κωνσταντίνου του Υδραίου, Μύρον εκ του Τάφου του Αγίου Νικολάου κ.ά.
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια Λείψανα του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Νέστορος, του Οσίου  Ιλαρίωνος, των Αγίων  μαρτύρων Μηνοδώρας, Νυμφοδώρας, και Μητροδώρας, του Αγίου Αποστόλου Ανδρέα, του Αγίου Γεωργίου, Αίμα των Αγίων Αναργύρων Κοσμά και Δαμιανού, της Αγίας Οσιομάρτυρος Ανυσίας, του Αγίου Αποστόλου Φιλίππου, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μάμαντος, του Αγίου Νεομάρτυρος Παχωμίου του Αγιοπαυλίτου, του Αγίου Νεομάρτυρος Θεοδώρου του εν Αλικαρνασσώ, του Αγίου Ιωάννου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Νηστευτού, του Αγίου Οσιομάρτυρος Κοσμά Πρώτου του Αγίου Όρους, της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Βαρβάρας, του Οσίου Κυριάκου του Αναχωρητού, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ευσταθίου, του Αγίου Ιερομάρτυρος Μοδέστου, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Ιακώβου του Πέρσου, των Αγίων Δισμυρίων, του Οσίου Μακαρίου του Αιγυπτίου, του Αγίου Μηνά του Καλλικέλαδου, του Αγίου Ιερόθεου Αθηνών, του Αγίου Διονυσίου του Αεροπαγίτου κ.ά.
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια Λείψανα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μερκουρίου, του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, του Οσίου Λεοντίου και του Αγίου Ιερομάρτυρος Μοδέστου.
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια λείψανα του Αγίου Ερμολάου, της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Νεομάρτυρος Γεωργίου του εν Ιωαννίνοις, του Αγίου Γρηγορίου Αρχιεπισκόπου Θεσσαλονίκης του Παλαμά, του Αγίου Γρηγορίου Πατριάρχου Κωνσταντινουπόλεως του Ε’, του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, του Αγίου Μάρτυρος Μάμαντος, του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού, των Αγίων Πέντε Μαρτύρων Ευστρατίου, Αυξεντίου, Μαρδαρίου, Ευγενίου και Ορέστου, του Αγίου Οσιομάρτυρος Ιακώβου του Ιβηροσκητιώτου, του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, του Αγίου Ευσταθίου, του Αγίου Γεωργίου του Νέου, της Αγίας Βαρβάρας, της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Πατρικίου, του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου κ.ά.
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια λείψανα του Αγίου Ιερομάρτυρος Βασιλέως Επισκόπου Αμασείας, του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, του Αγίου Μάρτυρος Μάμαντος, του Αγίου Παντελεήμονος του Ιαματικού, των Αγίων Πέντε Μαρτύρων Ευστρατίου, Αυξεντίου, Μαρδαρίου, Ευγενίου και Ορέστου, του Αγίου Βαρβάρου, του Αγίου Προκοπίου, του Αγίου Μιχαήλ Συνάδων, του Αγίου Παντελεήμονος, του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, του Αγίου Θεοδώρου του Στρατηλάτου, του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, εκ των Αγίων Δισμυρίων κ.ά.
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια λείψανα του Αγίου Αμφιλοχίου Ικονίου, της Αγίας Πελαγίας, του Αγίου Κυπριανού, του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, του Αγίου Παντελεήμονος, των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου, του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, του Αγίου Ιερομάρτυρος Μοδέστου, του Αγίου Γεωργίου, του Αγίου Τρύφωνος, του Αγίου Προκοπίου, της Αγίας Μαρίνης, του Αγίου Παντελεήμονος, των Αγίων Δισμυρίων, του Αγίου Ιερομάρτυρος Ελευθερίου, του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος, του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Παντελεήμονος, του Αγίου Τρύφωνος, του Αγίου Γρηγορίου της Μεγάλης Αρμενίας, της Οσίας Ευπραξίας κ.ά.
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια λείψανα των Αγίων Οσιομαρτύρων Ευθυμίου, Ιγνατίου και Ακακίου, του Αγίου Αμφιλοχίου Ικονίου, της Αγίας Πελαγίας, του Αγίου Κυπριανού, του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, του Αγίου Παντελεήμονος, των Αγίων Αναργύρων Κύρου και Ιωάννου, του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, του Αγίου Ιερομάρτυρος Μοδέστου, του Αγίου Ελευθερίου, του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Αρτεμίου, του Αγίου Παντελεήμονος, της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Μάρτυρος Ευστρατίου, του Αγίου Ιερομάρτυρος Μοδέστου, της Οσίας Μελάνης, του Αγίου Μηνά Καλλικέλαδου, του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, της Αγίας Κυριακής, του Αγίου Μάρτυρος Προκοπίου, του Αγίου Μάρτυρος Ιγνατίου, του Αγίου Μάρτυρος Ευθυμίου κ.ά.
Άγια λείψανα από την Ιερά Μονή Ιβήρων Αγίου Όρους
Άγια λείψανα του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Προκοπίου, της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Μάρτυρος Ευστρατίου, του Αγίου Ιερομάρτυρος Μοδέστου, της Οσίας Μελάνης, του Αγίου Μηνά Καλλικέλαδου, του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους, της Αγίας Κυριακής, του Αγίου Μάρτυρος Προκοπίου, του Αγίου Μάρτυρος Ιγνατίου, του Αγίου Μάρτυρος Ευθυμίου, του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Μοδέστου, του Αγίου Μερκουρίου, του Αγίου ΜΙχαήλ Συνάδων, της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Ελευθερίου, του Αγίου Χαραλάμπους, του Αγίου Αρτεμίου, του Αγίου Παντελεήμονος, του Αγίου Κηρύκου, της Αγίας Παρασκευής, του Αγίου Φωτίου, του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου κ.ά.
 Πηγή των φωτογραφιών:

STAMOS-ARFARA-GREECE

ARFARA-MESSINIAS 2
 http://agathan.wordpress.com

Διαφημιστικό σποτ RFID τσιπ-Ιατρική περίθαλψη.


ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ «ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ» ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ

ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ  ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ
Γράφει ο Νικόλαος Γεωργαντώνης, Φοιτητής Θεολογίας
Οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά»  είναι μια αιρετική ομάδα, μια  εταιρεία που προσπαθεί να πλανέψει και να αποσπάσει τους πιστούς  από την «Μια, Αγία και Καθολική Εκκλησία».
Αυτή η αιρετική ομάδα  ιδρύθηκε στης Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής το 1884 από τον Κάρολο Ρώσελ. Ξεκίνησε να διαδίδεται η αιρετική διδασκαλία με τα περιοδικά Σκοπιά και Ξύπνα κάτι που συνεχίζεται με αυτό τον τρόπο μέχρι σήμερα. Χρησιμοποίησαν διάφορα ονόματα ανά τις δεκαετίες για να πλανούν τον κόσμο όπως «Μάρτυρες του Ιεχωβά», «Σπουδαστές των Γραφών», «Χιλιαστές», κ.α. Συνεχώς τροποποιούν το προσωπείο τους για να μπορούν εύκολα να παραπλανούν τους πιστούς όπως για παράδειγμα, τώρα τελευταία αυτοαποκαλούνται και Χριστιανοί! Κάθε άλλο παρά Χριστιανοί είναι. Ένα από τα ονόματα που χρησιμοποιούν, «Χιλιαστές», έχει να κάνει με ότι πιστεύουν ότι θα επιστρέψει στην γη ο Χριστός και θα βασιλέψει για χίλια χρόνια πριν γίνει η Δευτέρα Παρουσία. Αυτό είναι παρανόηση της Αγίας Γραφής και είναι πλανεμένη άποψη.
Η εταιρεία χωρίζεται σε δύο τάξεις: το «Κυβερνών Σώμα» και ο «Φρόνιμος Δούλος». Στο «Κυβερνών Σώμα» βρίσκονται αυτοί που καθοδηγούν την ομάδα αυτή στους οποίους ο Ιεχωβάς (έτσι ονομάζουν τον θεό τους) τους λέει το θέλημα του. Οι υπόλοιποι που κατατάσσονται στην κατηγορία «Φρόνιμος Δούλος» κάνουν τυφλή υπακοή στο «Κυβερνών Σώμα» και όποιος φύγει από την εταιρεία θα έχει το ίδιο τέλος με τους μη-Ιεχωβάδες, δηλαδή όταν έρθει ο Αρμαγεδδών, κάτι που πιστεύουν ότι θα γίνει σύντομα, θα σφαχτούν και στο αίμα τους θα πλύνουν τα πόδια τους οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά»! Τι φρικιαστική διδασκαλία που δείχνει ολοφάνερα πώς είναι εκτός της Χάριτος του Θεού.
Θέλει μεγάλη προσοχή! Προσπαθούν να πλανήσουν τον κόσμο με το προσωπείο  της αγάπης και αδελφοσύνης με αποτέλεσμα, δυστυχώς, πολλοί Χριστιανοί να πέφτουν στην παγίδα τους. Να είμαστε ενημερωμένη για αυτούς αλλά περισσότερο, όσο μπορεί ο καθένας, να μελετά την Αγία Γραφή και τους Πατέρες της Εκκλησίας μας. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε «αντισώματα» ενάντια στους αιρετικούς.
Αλλά θα αναρωτηθεί κανείς «Τι ακριβώς διδάσκουν αυτοί;» Πρέπει να ξέρουμε για να είμαστε ενημερωμένοι. Οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά» απορρίπτουν κάθε τι που είναι Χριστιανικό.
Αρνούνται:

  1. Το δόγμα της Αγίας Τριάδος και πιστεύουν ότι υπάρχει μόνο ο Πατέρας που τον ονομάζουν «Ιεχωβά». 
  2. Την θεότητα του Ιησού Χριστού. Πιστεύουν ότι είναι το πρώτο κτίσμα του Πατρός ή και αδελφός των αγγέλων. Πιστεύουν ότι γεννήθηκε και έζησε ως άνθρωπος και όταν πέθανε, εκμηδενίστηκε. Στη θέση του αναστήθηκε ένα «πνευματικό ον» που ταυτίζεται με τον Αρχάγγελο Μιχαήλ. 
  3. Την θεότητα και υπόσταση του Αγίου Πνεύματος που το θεωρούν ως η «απρόσωπη δύναμη του Θεού». 
  4. Την δύναμη της Εκκλησίας και πιστεύουν ότι μόνο οι «144,000 Κεχρισμένοι» θα σωθούν. Δηλαδή, η Εταιρεία έχει πάρει την θέση της Εκκλησίας εδώ στη γη. 
  5. Ότι η ψυχή είναι άυλη. Πιστεύουν ότι πεθαίνει μαζί με το σώμα και εκμηδενίζεται σαν τα ζώα. 
  6. Την Παναγία ως Θεοτόκος και Αειπάρθενο. 
  7. Τους Αγίους και Αγίες της Εκκλησίας μας. 
  8. Τον Τίμιο Σταυρό και τον βρίζουν και το θεωρούν ως όργανο εγκλήματος.
Συνοπτικά, βλέπουμε τις κακοδοξίες και τους κινδύνους που διαδίδουν οι «Μάρτυρες του Ιεχωβά». Να μην ξεχνάμε ότι η Εκκλησία χτυπά την αίρεση και όχι τον αιρετικό. Αδελφοί μας είναι και αυτοί που πλανήθηκαν και πρέπει να προσευχόμαστε να επιστρέψουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία. Αν ποτέ συναντήσουμε ποτέ έναν «Μάρτυρα του Ιεχωβά» και δεν είμαστε κατάλληλοι κατηρτισμένοι για να κάνουμε διάλογο, καλύτερα να αποφεύγουμε την συνομιλία για να μην ζημιωθούμε εμείς αλλά να μην ζημιώσουμε τον αιρετικό που μπορεί με κάτι λάθος που θα πούμε να εισχωρήσει βαθύτερα στην αίρεση. Η Ορθόδοξη Εκκλησία δημιουργήθηκε από τον Ιησού Χριστό και δεν σφάλει επειδή το Αγ. Πνεύμα καθοδηγεί «εις οδούς Αληθείας».
Να είμαστε  όλοι προσεκτικοί και αδιαλείπτως να προσευχόμαστε για την σωτηρία μας αλλά και για την σωτηρία τω πλανεμένων αδελφών μας. Ας μην μείνουμε στάσιμοι, αλλά να μελετούμε συνέχεια την Αγ. Γραφή και τους Αγίους Πατέρες της Εκκλησίας μας. Με αυτό τον τρόπο αλλά και με την ενεργή συμμετοχή στα Άγια Μυστήρια της Εκκλησίας μας, μπορούμε να σώσουμε την ψυχή μας. Ας ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και των Αγίων. Αμήν!


πηγη

ΜΙΑ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΙΣΑΝΙΟΥ ΚΑΙ ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΟΜΠΟΣ

«Μας έλεγε, συνέχεια και πολλές φορές με στενοχώρια, τον καιρό της ευδαιμονίας "μεγάλη πείνα θα πέσει στην Ελλάδα, παιδί μου, μεγάλη πείνα..." κι εμείς δυσκολευόμασταν να τον πιστέψουμε...

Τον καιρό δε που ήταν στο νοσοκομείο στα τελευταία του, μετά την τελευταία εγχείρηση (το 2005) που έκανε μόλις τον φέρανε στο δωμάτιο κοιτούσε απέναντι την εικόνα του Εσταυρωμένου Χριστού και έκλαιγε σαν μικρό παιδί λέγοντας με την γνωστή ταπεινότητά του "πώς με αξίωσες Χριστέ μου, εμένα και μου απεκάλυψες αυτά τα πράγματα!", προφανώς κάτι σοβαρό είχε δει πιο μπροστά...

Όταν τον ρωτήσαμε "τι είδες Δέσποτα;" με δυσκολία μας απάντησε γιατί είχε πρόβλημα με την φωνή του, "όταν αρχίσει το κακό από την Συρία να αρχίσετε να προσεύχεστε!" και το επανέλαβε πολλές φορές "εκεί, από την Συρία όταν ξεκινήσει..." εννοώντας ότι μετά θα πιάσει η μπόρα και εμάς... Τον ξαναρωτήσαμε "τι άλλο είδες Δέσποτα;" και μας είπε "θα σας πω μετά..." αλλά μετά εκοιμήθη...»

πηγή:hggiken.pblogs.gr
                                              
Δείτε το βίντεο με την προφητεία του Μακαριστού Μητροπολίτη. Και μετά διαβάστε παρακάτω λίγα λόγια για τη ζωή του. ¨Ηταν  πραγματικά ένας άγιος άνρθωπος και ένας άξιος Μητροπολίτης.


                                                               

«ΣΙΤΑΝΙΟΥ KAI ΣΙΑΤΙΣΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Ο «ασκητής της πόλης» που δεν ακολουθεί την... τεχνολογία

Τον χαρακτηρίζουν «ασκητή της πόλης». Μαγειρεύει μόνος του, καθαρίζει ο ίδιος το μητροπολιτικό σπίτι, δεν χρησιμοποιεί κινητό τηλέφωνο, ενώ σπάνια μιλά και στο σταθερό. Επισκέπτεται την Αθήνα για να συμμετάσχει στις Συνόδους χρησιμοποιώντας... το λεωφορείο του ΚΤΕΛ, κάνει περιοδείες στα «κουτσοχώρια» με τα πόδια και έχει ξεχάσει πώς είναι τα πλούσια αρχιερατικά άμφια. «Εγώ είμαι ένας καλόγερος», επιμένει ο ίδιος.
Ο 84χρονος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης Αντώνιος ξεχωρίζει για τη λιτή και ταπεινή ζωή που κάνει. Μητροπολίτης από τις «Νέες Χώρες», τρέφει θαυμασμό για τον Οικουμενικό Πατριάρχη, «είναι άγιος άνθρωπος», λέει.
«Τι να το κάνει ένας καλόγερος το κινητό, αφήστε που βλάπτει κιόλας», απαντά με χαμόγελο στην παρατήρηση των «ΝΕΩΝ», ότι δεν ακολουθεί την τεχνολογία. «Εγώ είχα γέροντα τον Μητροπολίτη Κορινθίας, που πήγε μετά στην Αμερική. Αυτός μου είχε πει ότι ο επίσκοπος είναι καλόγερος και έτσι πρέπει να είναι». Όταν καλείται να σχολιάσει το ότι δεν συμβαίνει το ίδιο με άλλους μητροπολίτες, περιορίζεται να πει πως «πρέπει να έχουμε ακτημοσύνη, καρτερία και παρθενία, αυτές είναι οι αρετές του μοναχού».
«Άγιος άνθρωπος». Οι κάτοικοι της Σιάτιστας κάνουν λόγο για «άγιο άνθρωπο», που είναι κλειστός, δεν δίνει δικαιώματα και ζει όπως οι καλόγεροι. Μερικοί υποστηρίζουν ότι έχει περιορισμένη παρουσία στα κοινά, τονίζοντας πάντως ότι αποτελεί «στάση ζωής» για τον ίδιο. «Είναι κάτι παραπάνω από καλός. Δεν είναι διακοσμητικός, αρνείται τα λούσα και τις πολυτέλειες, ούτε αυτοκίνητο δεν έχει», είπε ο κ. Γιώργος Ράμος, που διατηρεί περίπτερο στη Σιάτιστα. «Τι σχέση μπορεί να έχει αυτός ο μητροπολίτης με τους άλλους, που έχουν καταθέσεις δισεκατομμυρίων», συμπληρώνει ο κ. Νίκος Τζάλας.
Ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης απαντά με χαμόγελο σε όλα. Όταν όμως καλείται να σχολιάσει τα σκάνδαλα που συνταράσσουν το τελευταίο διάστημα την Εκκλησία της Ελλάδος, παίρνει αποστάσεις. «Δεν θα κρίνω κανέναν, εγώ είμαι πιο αμαρτωλός απ' όλους, δεν μπορώ να πω τίποτε. H Ιεραρχία αποφάσισε να γίνει κάθαρση», λέει και κλείνει το θέμα.
«Ευτυχώς έχουμε δωρεές». Όσο για τις περιουσίες των Μητροπόλεων, ο ίδιος αποκαλύπτει, χωρίς μάλιστα να ερωτηθεί, ότι τα ετήσια έσοδα από τους ναούς δεν υπερβαίνουν τις τέσσερις χιλιάδες ευρώ. «Ευτυχώς έχουμε και κάποιες δωρεές και φροντίζουμε τα παιδιά να σπουδάσουν· με πενταροδεκάρες και φραγκοδίφραγκα χτίσαμε μοναστήρια», λέει. H Μητρόπολη Σιατίστης πληρώνει το ενοίκιο δύο φοιτητών στη Θεσσαλονίκη, ενώ χορηγεί μηνιαίο βοήθημα 100 ευρώ σε φοιτητές που κατάγονται από την περιοχή.
Είναι πρόθυμος να ξεναγήσει στα διαμερίσματα της Μητρόπολης, ενώ παράλληλα ικανοποιεί όλα τα αιτήματα υπαλλήλων και μοναχών. H μοναχή Ειρήνη, από το μοναστήρι της Κοίμησης της Θεοτόκου, που επισκέφθηκε τη Μητρόπολη για δουλειές του μοναστηριού, λέει: «Δεν τον βλέπετε, πόσο ταπεινός είναι; Ακόμη και τα ράσα του τα πλένει ο ίδιος, δεν αφήνει κανέναν να τον βοηθήσει».
«Είναι κατ' ουσίαν ασκητής, ζει γι' αυτό που τάχθηκε, που δεν είναι επάγγελμα αλλά λειτούργημα», υποστήριξε ο υπάλληλος της Μητρόπολης κ. Ζήσης Γούτας. Ο Μητροπολίτης ασχολείται και με τις δουλειές, εξυπηρετώντας τον κόσμο που έρχεται να τον συναντήσει. «Δεν αρνείται σε κανέναν να ασχοληθεί με το πρόβλημά του».
H μεγάλη αγάπη του είναι τα «κουτσοχώρια», όπως χαρακτηρίζει ο ίδιος τα ορεινά χωριά της περιφέρειάς του, αυτά των 20 και 30 κατοίκων. «Πήγαινα σε ένα χωριό με στρατιωτικό αυτοκίνητο και τα υπόλοιπα τα περπατούσα με τα πόδια». Αισθάνεται ακμαίος για να συνεχίσει τις περιοδείες του σε όλες τις ενορίες της Μητρόπολης, παρά τα χρόνια του. «Όταν ύστερα από χρόνια δεν θα μπορώ άλλο, θα αποσυρθώ στο μοναστήρι, εκεί είναι η ζωή μου», καταλήγει.»
[ΤΑ ΝΕΑ , 05/03/2005 , Σελ.: N18
Κωδικός άρθρου: A18182N181
ID: 458191]
*    *    *

Ἀπὸ τὴν ἐφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" διαβάζουμε τὰ ἐξῆς σχετικά:

«Αντώνιος:
(ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης ­ στην «Εσπρέσσο» ­ για τις μετακινήσεις του στην Αθήνα με τρόλεϊ)
«Δεν με πειράζει που δεν έχω αυτοκίνητο, όπως οι άλλοι μητροπολίτες, ούτε που με αποκαλούν δεσπότη των τρόλεϊ. Μπορεί να κουράζομαι αλλά, δόξα τω Θεώ, ακόμη κρατιέμαι γερά στα πόδια μου».»
[ΤΑ ΝΕΑ , 22/11/2001 , Σελ.: N04
Κωδικός άρθρου: A17199N043
ID: 295425]



ΙΡΑΝ: Χριστιανός καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή γιατί μοίραζε Βίβλους


Από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών για «εγκλήματα κατά της ασφάλειας του κράτους». Η αστυνομία κατάσχεσε από το διαμέρισμά του βιβλία, CD και περισσότερα από 6.000 αντίτυπα της Βίβλου.

Ιρανός, που είχε γίνει χριστιανός, καταδικάστηκε σε κάθειρξη 10 ετών για «εγκλήματα κατά της ασφάλειας του κράτους» επειδή διένειμε Βίβλους σε μέγεθος τσέπης.


Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων της ιεραποστολικής υπηρεσίας του Βατικανού Fides, ο Μοχαμάντ Χαντί Μπορντχάρ, (Mohammad-Hadi Bordbar) από το Ραστ, στο βόρειο Ιράν, ο οποίος συνελήφθη στις 27 Δεκεμβρίου πέρυσι, ομολόγησε στο δικαστήριο ότι είχε «εγκαταλείψει το Ισλάμ για τον Χριστιανισμό» και ότι θεωρεί πως «καθήκον του είναι το κήρυγμα του Ευαγγελίου, διανέμοντας 12.000 Βίβλους σε μέγεθος τσέπης».

Μετά την βάπτισή του, ο Ιρανός είχε φτιάξει στο σπίτι του μια μικρή εκκλησία. Η αστυνομία κατάσχεσε από το διαμέρισμά του κατά την σύλληψή του βιβλία, CD και περισσότερα από 6.000 αντίτυπα της Βίβλου. Ο Μπορντχάρ είχε συλληφθεί ξανά το 2009. Τότε είχε δικαστεί και είχε κριθεί ένοχος για «αποστασία». Στην συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση.

Σύμφωνα με το Fides, το οποίο επικαλείται μη κυβερνητικές οργανώσεις στο Ιράν, στο Ιράν έχουν κλείσει εκκλησίες. Αυτό που καταστέλλεται είναι ο προσηλυτισμός στον Χριστιανισμό. Ωστόσο σύμφωνα με το ίδιο πρακτορείο, ο νέος πρόεδρος του Ιράν Χασάν Ροχανί γέννησε ελπίδες μετά τις δηλώσεις του για μια πιθανή «μεταρρύθμιση των πολιτικών δικαιωμάτων» και το αίτημα του προς τους σιίτες ιερωμένους να σταματήσουν την δημόσια ανάμειξή τους στην ιδιωτική ζωή των πολιτών.

Οι χριστιανοί στο Ιράν είναι πάρα πολύ λίγο, λιγότεροι από το 1% του πληθυσμού.

Kίσινγκερ>Αν είστε ένας απλός άνθρωπος μετακομίστε στην επαρχία για να σωθείτε.








Τη δική του ερμηνεία στα γεγονότα που έρχονται έδωσε ο Χένρι Κίσινγκερ μιλώντας στην “The Daily Squib”.
Σε συνέντευξή του τόνισε:

«Οι ΗΠΑ χτυπούν εμμέσως τη Κίνα και τη Ρωσία ενώ το τελευταίο χτύπημα θα είναι απέναντι στο Ιράν που είναι και ο βασικός εχθρός του Ισραήλ. Δώσαμε (οι ΗΠΑ) το δικαίωμα στην Κίνα και τη Ρωσία να αυξήσουν τη στρατιωτική τους δύναμη. Ο επικείμενος πόλεμος θα είναι σκληρός και ο νικητής μόλις ένας, εμείς. Η Ε.Ε γνωρίζει καλά τι έρχεται και βιάζεται να δημιουργήσει ένα σχηματισμό τύπου υπερ-κράτους που θα τις δώσει ευκαιρίες αλλά κυρίως θα εγγυηθεί την επιβίωσή της.




Αν είστε ένας απλός άνθρωπος το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να προετοιμαστείτε για πόλεμο και να μετακομίσετε στην επαρχία ζώντας σε φάρμα. Καλό θα ήταν να έχετε μαζί σας και όπλα για να αντιμετωπίσετε τις ορδές των πεινασμένων. Αν ανήκετε στην ελίτ τότε θα υπάρχουν για εσάς ειδικά καταφύγια, ωστόσο και σε αυτά θα υπάρχει κίνδυνος.
 
Το σχέδιο είναι να καταληφθούν πάνω από επτά χώρες της Μέσης Ανατολής για τους πόρους τους. Είναι βέβαιο ότι η Κίνα και η Ρωσία δεν θα το επιτρέψουν και κάποια στιγμή θα παρέμβουν. Αν όλα πάνε όπως τα θέλουμε η μισή Μέση Ανατολή θα γίνει Ισραηλινή.

Από τις στάχτες του πολέμου θα οικοδομηθεί μια νέα κοινωνία, μία υπερδύναμη και μία παγκόσμια κυβέρνηση. Οι ΗΠΑ έχουν όλα όσα χρειάζονται ώστε να είναι αυτή η μοναδική υπερδύναμη».

http://www.dailysquib.co.uk/index.php?news=3089
hellas-now

Παρέμβαση του Μίκη Θεοδωράκη για τη Συρία





Με άρθρο του, υπό τον τίτλο «Τύμπανα Πολέμου», ο Μίκης Θεοδωράκης παίρνει θέση για τις εξελίξεις στη Συρία.

Μάλιστα, ο σπουδαίος μουσικοσυνθέτης αναφέρει, μεταξύ άλλων, τον διάλογο που είχε με τον Φρανσουά Μιτεράν.

Διαβάστε αναλυτικά το άρθρο:

«Τύμπανα Πολέμου

του Μίκη Θεοδωράκη

- Τα τύμπανα πολέμου ηχούν και πάλι στη Μέση Ανατολή.

Νέος στόχος η Συρία.

- Το έχουμε, νομίζω, πει. Κάθε τόσο πρέπει να γίνεται και ένας πόλεμος για να κρατηθεί το επίπεδο ζωής στις χώρες που στηρίζουν την κοινωνική τους ανάπτυξη στην εξαγωγή του μαύρου θανάτου. Κάποτε ο πρόεδρος Μιττεράν μου εκμυστηρεύθηκε ότι εάν δεν πουλήσουν όπλα, θα πέσει κάθετα το επίπεδο της ζωής στην Γαλλία. Και όταν λέμε «όπλα», πρόσθεσε, εννοούμε μεγάλα, χοντρά, ακριβά, όπως αεροπλάνα, υποβρύχια, τανκς, πυραύλους και φυσικά σφαίρες, εκατομμύρια σφαίρες.

- Και χημικά; τον ρώτησα, γιατί ήξερα.

- Αυτό δεν μπορώ να το πω, μου απάντησε με το γνωστό γαλατικό του ειρωνικό μειδίαμα. Αφού αυτός ο ίδιος είχε φροντίσει να σώσει τον γιο μου βάζοντάς τον στο μοναδικό στον κόσμο υπερσύγχρονο «διαστημικό» στρατιωτικό νοσοκομείο του Παρισιού που ήταν παράρτημα του εργαστηρίου παραγωγής χημικών, που τότε εφοδίαζαν τον Σαντάμ με αυτά, στον πόλεμο κατά του Ιράν. Τα χημικά εξόντωναν τους Ιρανούς και όσους δεν πέθαιναν «όπως θα έπρεπε» αλλά είχαν βαρειά εγκαύματα τους έφερναν σ’ αυτό το νοσοκομείο για να τους εξετάσουν βασικά οι επιστήμονες που έφτιαχναν τα χημικά και να διαπιστώνουν ποιο σφάλμα έκαναν στο κοκταίηλ των χημικών και έζησαν οι τραυματίες αυτοί ενώ κανονικά «έπρεπε» να πεθάνουν… Έτσι μ’ αυτόν τον «ανθρωπιστικό» τρόπο -γιατί παράλληλα οι γιατροί βελτίωναν τις μεθόδους θεραπείας εγκαυμάτων- οι χημικοί των εργαστηρίων του μαύρου θανάτου βελτίωναν τις επιδόσεις τους! Σκέφτομαι την ικανοποίηση των επιστημόνων θανάτου όπου γης από το τελευταίο τους κατόρθωμα, τα εκατοντάδες παιδάκια στη Συρία, για να κρατηθεί ψηλά το επίπεδο ζωής ενός ακόμα προπύργιου της Δημοκρατίας και της υπεράσπισης της Ασφάλειας και της Ειρήνης σε περιοχή με υπανάπτυκτους λαούς.

- Μ.Θ. Και γιατί, κύριε Πρόεδρε, αντί να πουλάτε θάνατο δεν φροντίζετε να πουλάτε ειρήνη; Αντί για σφαίρες τρόφιμα, αντί για πυραύλους ψυγεία, αντί για κανόνια αυτοκίνητα, τηλεοράσεις, έπιπλα, σχολεία, βιβλία, ρούχα, αρώματα! Οι πόλεμοι δεν γίνονται μόνο για τα κέρδη;

- Φ. ΜΙΤ. Γίνονται για να παταχθεί η τρομοκρατία, οι εθνικισμοί, οι φανατισμοί

- Μ.Θ. Κι εσείς τι είσθε; Χωροφύλακες;

- Φ. ΜΙΤ. Ποιοι εμείς; Το Συμβούλιο Ασφαλείας αποφασίζει.

- Μ.Θ. Το λέτε σοβαρά; Αφού υπάρχουν χώρες που δεν συμφωνούν.

- Φ.ΜΙΤ. Τότε απευθυνόμαστε στον ΟΗΕ, στην πλειοψηφία των Εθνών.

- Μ.Θ. Κορέα, Βιετνάμ, Αφρική, Νότια Αμερική… Μόνο αυτοί οι λαοί είναι άτακτοι;
Υπανάπτυκτοι; Κακοί; Κι αυτό το λέτε αυτό εσείς, ένας Γάλλος που έζησε από πρώτο χέρι την καλωσύνη, την Ανάπτυξη και την Τάξη της Χιτλερικής Γερμανίας… Υπάρχει τάχα ένας λαός σε όλο τον υπανάπτυκτο κόσμο που να έχει φτάσει την βαρβαρότητα και την κτηνωδία στα επίπεδα αυτής της ευρωπαϊκής χώρας;
*
Ήταν τότε που φιλοξενούσα τον Πρόεδρο της Γαλλίας στο σπίτι μου στο Βραχάτι. Όπως ξέρετε, ποτέ δεν αναφέρθηκα στις προσωπικές μας συζητήσεις, γιατί έτσι έπρεπε να κάνω. Πέρασαν όμως πολλά χρόνια και πιστεύω ότι αυτά τα λόγια που αποκαλύπτω, δεν θίγουν τη μνήμη του μεγάλου φίλου.

Μου δίνουν όμως το έναυσμα για να προχωρήσω σε ορισμένες σκέψεις με αφορμή τους πολέμους που σχεδόν κάθε χρόνο κάνουν εδώ κι εκεί οι ίδιες πάντα χώρες: ΗΠΑ, Αγγλία, Γαλλία, Ισραήλ και η Γερμανία να ακολουθεί προσεκτικά. Τι το κοινό έχουν; Έχουν πολλά. Όμως εγώ θα αναφερθώ στο γεγονός ότι οι πολεμικές τους βιομηχανίες μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου άρχισαν να παίρνουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στο σύνολο των παραγωγικών σχέσεων και δυνάμεων και επομένως και στους εθνικούς προϋπολογισμούς αυτών των κρατών, σε σημείο που, όπως το είπε κι ο Μιττεράν, να εξαρτάται το επίπεδο ζωής της χώρας από τα κέρδη της εξαγωγής του μαύρου θανάτου.

Όμως αυτή η τεράστια σημασία των πολεμικών βιομηχανιών στη ζωή ενός έθνους δεν μπορεί να περιορίζεται μόνο στα οικονομικά πλαίσια. Διότι διαβρώνει με πολλούς τρόπους ολόκληρη την κοινωνία. Και κυρίως ψυχολογικούς, ιδεολογικούς, πολιτικούς και φυσικά στρατιωτικούς. Τα εκατομμύρια εργάτες στις πολεμικές βιομηχανίες, οι οικογένειές τους, το κοινωνικό περιβάλλον στις μικρές πόλεις, όπου υπάρχουν πολεμικά εργοστάσια. Οι στρατιωτικοί που η ψυχολογία τους ανεβαίνει με το αίσθημα της δύναμης, της ανωτερότητας, της εθνικής ισχύος, της βίας που ξεπερνά τα όρια κάθε ελέγχου και γίνεται ανεξέλεγκτη, ατιμώρητη, κυριαρχική. Και φυσικά αυτή η αλλαγή της ψυχολογίας δεν περιορίζεται στους στρατιωτικούς αλλά διαχέεται σε όλα τα κοινωνικά στρώματα και κυρίως στα ΜΜΕ και τους επιστήμονες. Επίσης τα οικονομικά οφέλη δεν περιορίζονται στους λίγους επί κεφαλής. Διαχέονται και αυτά σε όλη την κοινωνία. Όσο για τα κρατικά οφέλη, με τους φόρους πηγαίνουν προς τους κοινωνικούς τομείς της Πρόνοιας, Υγείας, Παιδείας και Έρευνας. Έτσι τελικά πίσω από κάθε δολλάριο και κάθε ευρώ του κάθε πολίτη υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες θύματα των όπλων που κατασκευάζουν οι «πολιτισμένοι» για να εξοντώσουν τους «απολίτιστους», εισπράττοντας από τους θανάτους και τις καταστροφές τους κολοσσιαία κέρδη, ώστε να ζουν άνετα και πολιτισμένα και να δίνουν αφ’ υψηλού μαθήματα σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και άλλες παρλαπίπες.

Συμπέρασμα: Από μια τέτοια κοινωνία αγρίων με γραβάτα, τι μπορεί κανείς να περιμένει; Η διαφορά μας εμάς των Ελλήνων από τους Ιρακινούς και τους Σύριους είναι γεωγραφικού χαρακτήρα, γιατί είμαστε πιο κοντά στα έθνη των «πολιτισμένων». Αν μας καίγανε ζωντανούς, όπως ετοιμάζονται να κάνουν τώρα με την Συρία, η οσμή των κρεάτων που καίγονται, ίσως έφτανε ως τη μύτη τους και αυτό είναι ενοχλητικό. Υπάρχουν άλλοι τρόποι για υπανάπτυκτους που κατά λάθος έγιναν Ευρωπαίοι. Εξ ίσου κερδοφόροι. 40 δισεκατομμύρια ευρώ κέρδισαν οι Γερμανοί από τη δική μας κρίση και από την κρίση των άλλων υπανάπτυκτων του Νότου…

Αθήνα, 29.8.2013».
πηγη real.gr

Εκπληκτικό βίντεο: Πως θα είμαστε το 2048 - Η Νέα Τάξη των Πραγμάτων!






2048: Ο Κόσμος ζει έχοντας αξιοποιήσει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, επιτρέποντας σε προβληματικά μέλη του σώματος να αντικατασταθούν με μηχανικά οι άνθρωποι να μπορούν να ζουν κανονικά την ζωή τους.

Η Τοποθέτηση των εμφυτευμάτων έχει γίνει μόδα και ο κάθε άνθρωπος πλέον, αντικαθιστά τα υγιεί όργανα του σώματος του με μηχανικά τα οποία του προσφέρουν πολλαπλές δυνατότητες.

Για να λειτουργεί όμως φυσιολογικά το εμφύτευμα που έχει ο κάθε άνθρωπος, είναι απαραίτητο να παίρνει ένα ειδικό ναρκωτικό το οποίο θα εγγυάται την άριστη λειτουργία του μηχανικού οργάνου.

Τι θα γίνει όμως όταν η κυβέρνηση αποφασίσει να αύξηση την τιμή του ναρκωτικού;

Τι θα γίνει όταν θα μπορεί μέσω τον εμφυτευμάτων να μας ελέγχει;
                                                          
ΠΗΓΗ: http://www.pentapostagma.gr