Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

                                                                                 


 Σήμερα τα ορθόδοξα περάσματα κλείνουν τρία  χρόνια ζωής θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους επισκέφθηκαν αυτό το ιστολόγιο και πιστεύω να ωφελήθηκαν από κάτι που διάβασαν πιστεύω και εγώ να ωφελήθηκα επίσης ευχαριστώ όλους όσους απο εσάς τους αναγνώστες μας στηρίζετε με τα δικά σας κείμενα τα οποία δημοσιεύομε αν κάποιο μας ξεφύγει σας ζητούμε συγνώμη και περιμένουμε και νέα σας κείμενα Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους ορθόδοξους χριστιανούς να έχουν υπομονή και αγάπη και να ξέρουν ότι ο Θεός δεν θα μας ξεχάσει και πάντα κάνει ότι είναι καλύτερο για εμάς γιατί ήμαστε το τελειότερο και ποιο αγαπημένο από τα δημιουργήματα Του αρκεί να έχουμε ειλικρινή μετάνοια .Να έχετε όλοι την ευχή του Κυρίου μας Ιησού Χριστού και να εύχεστε και για μένα τον αμαρτωλό Ιερέα Εμμανουήλ μετά τής οικογενείας αυτού και καλό χειμώνα
                                                                             

Ολοκληρώθηκε το 2ο Συνέδριο της Γόρτυνας!

Με τη Θεία Λειτουργία στην ιερά Μονή Παναγίας Οδηγήτριας και την ξενάγηση στα νοτιοδυτικά Αστερούσια, ολοκληρώθηκε το 2ο  Διεθνές - Διεπιστημονικό Συνέδριο Γόρτυνας.

 

Στη σημερινή παρουσία παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευριπίδης Κουκιαδάκης, ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γιώργος Αρμουτάκης, αρκετοί σύνεδροι κ.α.

Οι παρευρισκόμενοι εκκλησιάστηκαν το πρωί στο μοναστήρι και ακολούθως παρακολούθησαν ξενάγηση στο μουσείο του μοναστηριού και στον πύργο του Ξωπατέρα.