Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2014

Ὁ δρόμος τῆς σωτηρίας ἔχει θλίψεις Ἅγιος Νικόδημος ὁ Ἁγιορείτης

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

http://fdathanasiou.files.wordpress.com/2011/07/ag-nikodimos.jpg 
Νά θυμᾶσαι πάντοτε ὅτι καί ὁ Υἱός τοῦ Θεοῦ μέ ὅλους τούς φίλους Του
μπῆκε στή Βασιλεία Του μέσα ἀπό ἀγκάθια καί σταυρούς.
http://doinglifebetter.org/wp-content/uploads/2014/09/practically.jpg

Ἡ σεξουαλική διαφώτιση τῶν νέων Ἀναστάσιος Β. Ἀντωνόπουλος (συγγραφέας-ἐκπαιδευτικός) "Ὁμοφυλοφιλία, ὁ "Κολοφών" τῶν κακῶν" (Ἱερός Χρυσόστομος)

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 
 Ὑπό τήν εὐλογία τοῦ Ἱερομονάχου Βασιλείου Λαυριώτου, Προηγουμένου, Ἅγιον Ὄρος Πάσχα 2012

Διαβάστε ἐδῶ τό: 1ο , 2ο , 3ο , 4ο , 5ο , 6ο , 7ο , 8ο , 9ο , 10ο , 11ο , 12ο , 13ο , 14ο , 15ο , 16ο ,
17ο , 18ο , 19ο , 20ο 21ο , 22ο , 23ο , 24ο , 25ο , 26ο , 27ο , 28ο  , 29ο , 30ο ,

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLkhwN3Wa5YppqgecBBtJ56qvqw-Qc8v7VpxZmp2Sth7E7mTkimt9NI7u6Fbb9ubY8IaBbQQsVs79M6AuAbe7y_LwK_rW05_DmJ3YCQPLDdHp1trhe2-xn2aOPMwSdjtYBCUEW0slM-FOO/s1600/7600D5C1498264A1078AFC78822A9D48.jpg
Με πολλή ανησυχία και θλίψη παρακολουθούμε τον τελευταίο καιρό μια καταιγιστική επέλαση του πάθους της ομοφυλοφιλίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Διαπιστώνουμε μια απρόσμενη συμπάθεια προς αυτή, από συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες και μια προκλητική αποδοχή από τις κυβερνήσεις των κρατών, επιχειρώντας να την νομιμοποιήσουν και να την καθιερώσουν, όχι μόνο ως νόμιμη, αλλά και ως φυσική επιλογή. Για να «χρυσώσουν το χάπι» έπαψαν πλέον να την χαρακτηρίζουν ως σεξουαλική διαστροφή και την ονομάζουν «διαφορετικότητα»! Σε πολλές χώρες, όπως στη Γαλλία, έχουν αναγάγει τη σχέση μεταξύ των ομοφύλων ατόμων σε νομική σχέση «γάμου» με όλα τα δικαιώματα του γάμου μεταξύ των ετεροφυλικών ατόμων. Σε πολλές μάλιστα περιπτώσεις, δίνονται περισσότερα δικαιώματα στους «γάμους» των ομοφυλοφίλων.

«Ὁ παπισμός εἶναι ἡ μεγάλη διαστροφή τοῦ Εὐαγγελίου» – Ὅσιος Γέρων Ἀναστάσιος Κουδουμιανός (+2 Δεκεμβρίου 2013)


Διδαχές του γέροντος Αναστασίου της Ι. Μ. Κουδουμά,
ένα χρόνο μετά την κοίμησή του!

Σχόλιο δικό μας: Ἄς προσέξουμε ἀδελφοί μου τίς κατωτέρω διδαχές τοῦ ὁσίου χαρισματούχου Γέροντος Ἀναστασίου. Ἰδιαίτερα ἐντυπωσιακές καί ἐπίκαιρες εἶναι οἱ ἑξῆς:
«Ο παπισμός είναι η μεγάλη διαστροφή του Ευαγγελίου. Όσοι επιδιώκουν ένωση μαζί του, ματαιοπονούν. Δεν θα αφήσει ο Χριστός την Ορθόδοξη Εκκλησία να πλανηθεί, γιατί ταυτίζεται μαζί της. Η Ορθόδοξη Εκκλησία είναι το σώμα του. Πλανώνται όμως στοχαστές θεολόγοι και εκκλησιαστικοί άρχοντες. Όμως θα παραδοθούν στην μήνιν της ιστορίας και στην αυστηρά κρίση του Θεού».
«Έρχονται δεινά… Φοβερά δεινά.. Πυρηνικός όλεθρος…Όλα αυτά θα τα φέρουν τα παρά φύσιν αμαρτήματα που κατήργησαν το κατ΄ εικόνα Θεού στον άνθρωπο».
«Απαιτείται ομολογία πίστεως και μαρτυρικό φρόνημα. Όσοι Δεσποτάδες και να το πουν, μην αρνηθείτε το Χριστό και πάρετε την κάρτα του Πολίτη».
«Να επαναφέρουμε με την άσκηση την ηδονή από τις αισθήσεις στο νου, όπως πριν από την πτώση».
«Ο Γέροντας μου Αρχιεπίσκοπος Τιμόθεος, απαγόρευε και αντίδωρο ακόμα να δίνουμε στους αρραβωνιασμένους που είχαν σχέσεις. Τώρα, αξιώνουν και τη Θεία Κοινωνία… Από την ανάξια συμμετοχή στη Θεία Κοινωνία δαιμονίζονται πολλοί άνθρωποι.Τους ευεργετεί πάλι ο Χριστός, διά μάστιγος και αφορήτου οδύνης. Και τα δαιμονικά μικρόβια πηγαίνουν στα παιδιά τους».
Στή συνέχεια ἀναδημοσιεύουμε τήν πλήρη σχετική ἀνάρτηση, πού μᾶς γέμισε μέ ἁγιοπνευματική χαρά:
 
Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την κοίμηση του γέροντος Αναστασίου της Ι. Μ. Κουδουμά. Έφυγε πέρυσι στις 2 Δεκεμβρίου 2013…
 Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την κοίμησή του, τελέστηκε μνημόσυνο το περασμένο Σάββατο στον Κουδουμά, παρουσία του Μητροπολίτη Γορτύνης και Αρκαδίας Μακαρίου και πολύ κόσμου.