Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

ΣΥΣΣΩΜΑ ΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΜΠΛΟΚΑ ΠΕΛΛΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΙΕΡΩΝΥΜΟ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ!


http://www.augoustinos-kantiotis.gr/wp-content/uploads/2009/12/%CF%83%CE%BA%CE%B9%CF%84%CF%83-%CE%A4%CF%83%CE%B9%CE%BF%CE%BC%CF%80.-%CE%BB%CF%85%CE%BA.%CE%BA%CE%B1%CF%84.-%CE%B1%CF%81%CE%BD.jpg 
Ἡ Πατρίδα μας εἶναι σέ κατάσταση ἐκτάκτου ἀνάγκης!
Προδίδεται ὁ Χριστός ἀπό τούς "μεταπατερικούς"
 καί τούς οἰκουμενιστές,
προδίδεται καί ἡ ἐθνική μας κυριαρχία
ἀπό τούς ἄθεους, Μασόνους, ἀνθέλληνες ἡγέτες.
Γιατί οἱ Ἐπίσκοποί μας δέν ἀφορίζουν κανέναν;
Γιατί δέν ἐπεμβαίνουν δυναμικά;
Τί περιμένουν νά γίνει ἄλλο σέ αὐτήν τήν ἐσχάτη προδοσία;
Σεβαστοί μας Ἐπίσκοποι ἀποφασίστε:
ἤ μέ τόν Χριστό καί τήν Ἑλλάδα
ἤ μέ τούς ἀντίχριστους καί τούς ἐχθρούς μας!
Δέν γίνεται νά παρίστασθε σέ πολιτικούς "ὅρκους".
Δέν γίνεται νά δίνετε τόν Τίμιο Σταυρό στά Θεοφάνεια
σέ χέρια δηλωμένων ἀθέων σέ θέση Ἐπισκόπου!
Δέν γίνεται νά μᾶς ἰσλαμοποιοῦν ἐσκεμμένα
κι ἐσεῖς νά σιωπᾶτε καί νά ἀδρανεῖτε.
Ἐνδεχομένως νά μήν συμφωνοῦμε ἀπόλυτα μέ τήν παρακάτω ἀνακοίνωση, οὔτε μέ κάποιες ἐκφράσεις. Ὅμως, οἱ ἀλήθειες νά λέγονται (ἐκ τοῦ Ἱστολογίου μας).
  

Η συμπαιγνία των 54ων (Δέν ξέρουμε τί ἐννοοῦν μέ τόν ἀριθμό 54...) μητροπολιτών με την πολιτική ηγεσία ξεδιπλώνετε και φαίνεται από την αδιαφορία της εκκλησίας και γενικότερα του ανώτατου ιερατείου της.

Οι λύκοι κατασπαράζουν τα πρόβατα και οι ποιμένες της εκκλησίας τους ορκίζουν για να κάνουν καλά την δουλειά τους.
Όλα γίνονται με την ευλογία των μητροπολιτών.
Όλα τα κόμματα της βουλής δεν έχουν σε αριθμό τους οπαδούς της εκκλησίας και ήτοι του χριστιανισμού. Έπρεπε να είχαν ξεσηκώσει τους πιστούς ενάντια σε αυτούς που καταστρέφουν αυτό που έκανε ο δημιουργός που αντιπροσωπεύουν.
Ορκίζουν τα φανταράκια μας, και επομένως τα παιδιά μας σε κάτι που αγαπάνε σε κάτι που τα δίδαξαν από μικρά να αγαπάνε και στο τέλος αντί να παίρνουν εντολές από τον θεό και την πατρίδα, παίρνουν εντολές από συνπαιγνιακούς αλλόφυλους πολιτικούς, ( Τουρκίας και Ελλάδος ) ώστε να αλληλοσκοτώνονται.
Ενώ θα έπρεπε οι ποιμένες της εκκλησίας να προστατεύουν το κοπάδι τους και να φροντίζουν να το μεγαλώνουν με φυσικά δρώμενα που έκανε θεός και όχι τεχνητά που δημιούργησαν τα πολιτικοθρησκευτικά ιερατεία και οι οικονομικές θεωρίες, και χωρίς την πνευματική και συναισθηματική του υποδούλωση αυτοί ορκίζουν τους μασόνους πολιτικούς να το υποδουλώνουν και να το αφανίζουν.
Μασόνοι μητροπολίτες ορκίζουν μασόνους πολιτικούς, σε πιο θεό πιστεύουν, σε πιο θεό ορκίζονται, και ποιος είναι ο σκοπός του;
Τα συμπεράσματα μας πως ορκίζονται στον αφανισμό του έλληνα είναι δεδομένα.
Έκκληση προς όλους στους πιστούς να ζητήσουν εξηγήσεις για την στάση της θρησκευτικής ηγεσίας και να τους δημιουργήσουν τα ανάλογα προβλήματα που δημιουργούν αυτοί σε εμάς. Δίναμε και δίνουμε τον όβολό μας έξτρα από τον μισθό τους για να προβαίνουν σε ανθρωπιστικά έργα και την διατήρηση του ελληνισμού κατά 100% και όλοι τους σχεδόν έχουν ενταχθεί υπέρ της πανθρησκείας. Πότε μας έλεγαν αλήθεια τότε η τώρα;
Ο Χριστός σταυρώθηκε για τα ποίμνια του ενώ αυτοί μεγαλώνουν τις κοιλιές τους και ως ποιμένες παίζουν το παραμύθι στην φλογέρα τους καθημερινά και κάθε Κυριακή στους οίκους του θεού ενώ οι πιστοί αφανίζονται.
Ήρθε πλέον η ώρα να πάρουν θέση με ποιον είναι, όχι με λόγια αλλά με πράξεις ειδάλλως θα θεωρηθούν συνεργοί που για τους περισσότερους πιστούς από εμάς είναι, με ότι αυτό έπεται.
Απαιτούμε ως έλληνες πολίτες οι θρησκευτική ηγέτες να πράξουν τα δέοντα, να προβούν στην ανατροπή του καθεστώτος που αφανίζει το έθνος, διότι θα υποστούν και αυτοί τις συνέπειες.
Συνέλληνες γρηγορείτε, δυστυχώς για εμάς είναι και οι θρησκευτικοί μας ηγέτες στο παιχνίδι.
Να κοινοποιηθεί των παρών κείμενο σε όλες της μητροπόλεις από τους συντονιστές των μπλόκων όλων τον Νομών.
ΟΕΑ (ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ)
Πηγή: 
http://katohika.gr/ellada/sissoma-ta-agrotika-mploka-pellas-kaloun-ton-arxiepiskopo-ieronimo-na-akirosei-ton-orko-ton-politikon/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου