Κυριακή 13 Μαρτίου 2016

Καλπάζουσα ἡ στέγαση μουσουλμάνων σέ σπίτια καί περιουσίες Ἑλλήνων, μέ τήν ἐπίσημη σφραγίδα τοῦ Ο.Η.Ε. καί τόν μαμωνά τῆς Ε.Ε.!!! (Καί σχόλια ἐκ τοῦ Ἱστολογίου ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ)

 
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjCyHHrv6qsOMRkXasv4XvPDrTVfQ_d0nPWbrCYHysX_h1Z1pWn92Et0Qa2fRlYf1ooQ4wM3imv0cIz_vTCHIN1zo-W5GxvrB3FAvlMviMqdJTBe8QZIa1RM3T98S8x7oOgYDO09F6PwK8/s1600/doureios+ippos.jpg
Ἀφοῦ πρῶτα ἡ νεοταξική Ἑνωμένη Εὐρώπη
μᾶς ἐξαθλίωσε τεχνητά,
τώρα μᾶς πληρώνει τά ἐνοίκια, τούς λογαριασμούς
καί τό χαρτζιλίκι τῶν λαθρομεταναστῶν
 γιά νά τούς βάζουμε στά σπίτια μας!
(Γιατί περαμπιπτόντως δέν ἔδωσε χρήματα 
γιά τήν ἐξόφληση τοῦ χρέους στούς ἑταίρους της Ἕλληνες;...)
Καί πεῖτε μας:
πόσοι γνήσιοι Ἔλληνες ὑπάρχουν πού πεινᾶνε
καί θά ἀντισταθοῦν νά νοικιάσουν τό σπίτι τους 
στούς εἰσβολεῖς,
οἱ ὁποῖοι σέ λίγο χρόνο θά ἀφελληνίσουν 
καί θά ἀποχριστιανοποιήσουν τήν Πατρίδα μας;... 
Καταλάβατε τήν στρατηγική τῆς ἀναίμακτης ἅλωσής μας
τήν ὁποία ἐπιθυμεῖ δεκαετίες τώρα-καί ὄχι μόνο αὐτός-
ὁ ἀνθέλληνας Ἑβραῖος Κίσσινγκερ;
Θυμηθεῖτε ξανά τώρα τόν προδότη Τσίπρα
πού μετάλλαξε τό "ΟΧΙ" τοῦ δημοψηφίσματος σέ "ΝΑΙ", ἀντισυνταγματικῶς!
Ἀπό ἄθεο κι ἀπό "Ἕλληνα", ὅμως, μέ ἑβραϊκό κιπά στό κεφάλι
περιμένατε χαΐρι;
Οἱ ἁμαρτίες μας πληρώνονται κύριοι,
καί οἱ προσωπικές μας καί αὐτές πού διαπράττουμε
κατά τοῦ Θεοῦ καί κατά τῆς Πατρίδας!
Ἔχουμε ἐθνικό ἐπιτίμιο, ἄν δέν τό καταλάβατε ἀκόμη,
καί ὅσο δέν ἐπιστρέφουμε ἐν μετανοίᾳ 
στόν Χριστό καί στά πάτρια,
ἡ κατρακύλα μας θά συνεχίζεται ἀτομικά καί ὁμαδικά
non stop...
Τα σύνορα έκλεισαν και τώρα η κυβέρνηση, που τα είχε ανοίξει διάπλατα στις «μεταναστευτικές» ορδές, σκέφτεται πως θα μοιράσει τους νεοεισελθείς μουσουλμάνους, οι οποίοι σύμφωνα με κυβερνητικά στελέχη θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της Ελλάδας.
Εκτός από τους χώρους φιλοξενίας και τα hot spots, ο Ο.Η.Ε. μας περνά στο επόμενο στάδιο.

Φιλοξενία τουλάχιστον 20.000 προσφύγων σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα, μονοκατοικίες και ξενώνες προβλέπει πρόγραμμα της Ύπατης αρμοστείας του ΟΗΕ, που άρχισε ήδη να υλοποιείται!
Τα πρώτα 300 διαμερίσματα έχουν ήδη ενοικιασθεί για το σκοπό αυτό σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, μεταδίδει η ΕΡΤ.
Έτσι, κενά διαμερίσματα ή μονοκατοικίες στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα στεγάζουν σύντομα χιλιάδες μουσουλμάνους, οι οποίοι θα ζουν ανάμεσά μας, επιθυμόντας να επιβάλλουν τον νόμο της σαρίας.

Το νοίκι θα προκαταβάλλεται φυσικά από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η οποία όταν... πρέπει βρίσκει λεφτά, με τα κοινόχρηστα και τους λογαριασμούς ρεύματος και νερού να πληρώνονται μέχρι και το τελευταίο ευρώ στην ώρα τους.
Όπως μεταδίδεται μάλιστα, η λίστα με τους ιδιοκτήτες που ενδιαφέρονται να νοικιάσουν έστω και προσωρινά το ακίνητό τους σε «πρόσφυγες» είναι ήδη πολύ μεγάλη. Μέσα σε 3 μέρες υπογράφηκαν 300 συμβόλαια!
Ο πρόεδρος ΠΟΜΙΔΑ, Στράτος Παραδιάς, αναφέρει, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι «οι κατοικίες που αναζητούνται πρέπει να είναι πάνω από 60 τετραγωνικά ώστε να υπάρχει η δυνατότητα διαμονής τουλάχιστον 4 έως 6 ατόμων. Θα υπογράφονται συμβόλαια έως το τέλος του χρόνου με δυνατότητα παράτασης και με ανώτατο ποσό ενοικίου τα 400 ευρώ. Η μίσθωση δηλώνεται στην Εφορία ενώ καλύπτεται και η παραμικρή ζημιά».
Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με τον Τζανέτο Αντύπα, πρόεδρο της ΜΚΟ ΠΡΑΞΙΣ, οι «πρόσφυγες» θα έχουν και μηνιαία ενίσχυση για την αγορά τροφίμων από 90 έως 110 ευρώ το άτομο και τζάμπα εισιτήρια.
Όσο για εκείνους που θα φιλοξενήσουν στα σπίτια τους μουσουλμάνους θα λάβουν επιδότηση έως 800 ευρώ τον μήνα. (Σχόλιο Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ: γιά τούς Ἕλληνες πού εἴμαστε καί ἑταῖροι τῶν Εὐρωπαίων...ΤΊΠΟΤΕ! Νά πᾶμε νά πνιγοῦμε! Κι ἐπιπλέον, κλείνουν καί τά σύνορά τους γιά νά μή γεμίσουν μέ λαθρομετανάστες αὐτοί! Mετατρέπεται ἡ Ἑλλάδα σέ χαβοῦζα τῶν λάθρο καί τῶν τζιχαντιστῶν...).
Ξεκίνησε λοιπόν η τοποθέτηση «προσφύγων και μεταναστών» σε σπίτια Ελλήνων! Τώρα είναι προαιρετική!
Ποιος μπορεί όμως να μας εγγυηθεί ότι από ένα σημείο και μετά, εφόσον ο αριθμός των μουσουλμάνων στην χώρα μας εκτοξευτεί, δεν θα υποχρεώνει το κράτος πολίτες να τους στεγάζουν; (Σχόλιο Ἱστολόγιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ:
καί σᾶς τό ὑπενθυμίζουμε ξανά: θυμᾶστε στήν τελευταῖα ἀπογραφή Ἑλλήνων πολιτῶν πού μᾶς ρωτοῦσαν πόσα τετραγωνικά εἶναι τό σπίτι μας, πόσοι μένουμε μέσα καί πόσα δωμάτια ἔχει; Ἐμεῖς τό θυμόμαστε πολύ καλά! Νά τα τά κακά μαντάτα!...).




prisonplanet




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου