Πέμπτη 21 Απριλίου 2016

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ …ΣΚΟΠΙΑ, 2.200.000 $, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ !!!!!!!



ΕΛΛΑΔΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ «ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ», ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α!!!ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, «ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ» Η ΕΙΔΗΣΗ!!ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ!!!!
 
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ! Η ΙΑΠΩΝΙΑ, ΔΙΝΕΙ ΣΤΑ …ΣΚΟΠΙΑ, 2.200.000 $, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ !!!!!!!




ΟΙ …ΕΥΤΥΧΕΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ «ΕΠΕΣΕ ΤΟ ΛΑΧΕΙΟ» ΕΚ …ΤΟΚΙΟ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ,
(ΜΕ ΤΗΝ …ΠΙΤΣΙΛΩΤΗ ΜΠΛΟΥΖΑ) ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ‘ΠΑΡΑΔΑΚΙ’…

ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ «ΧΤΥΠΗΘΕΙΤΕ», ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΨΑΞΕΤΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ Π Ο Υ Θ Ε Ν Α! ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, «ΚΟΠΗΚΕ ΜΑΧΑΙΡΙ» Η ΕΙΔΗΣΗ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΤΟ «ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ» ΜΕ «ΚΑΜΑΡΙ», ΤΑ ΣΚΟΠΙΑΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ! (ΟΠΟΙΟΣ ΨΑΧΝΕΙ ΒΡΙΣΚΕΙ, ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…)

Η …»ΓΑΛΑΝΤΟΜΑ» ΚΥΡΙΑ ΤΟΥ ΟΗΕ, ΠΟΥ «ΣΚΟΡΠΑΕΙ» ΤΑ ΙΑΠΩΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!

Πάρτε τώρα ανάσες. Προτού τρελλαθούμε όλοι μαζί, με τον μαζοχισμό ορισμένων ξένων. Η Ιαπωνική κυβέρνηση λοιπόν, μέσω του προγράμματος αναπτύξεως των Ηνωμένων Εθνών, θα επιχορηγήσει την …Βαρντάρσκα (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΛΕΜΙΚΟΥΣ ΧΑΡΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΗΣ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ!) με το ποσό των 2.200.000 $, επειδή «λέει», δείχνουν «ευελιξία και γενναιοδωρία»!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Προφανώς, οι αφελέστατοι και εύπιστοι Ιάπωνες, το …αλύπητο ξύλο, τα δακρυγόνα και τις πλαστικές σφαίρες που ρίχνουν συνεχώς στους λαθρομετανάστες οι Σκοπιανοί αστυνομικοί, τα …αντιλαμβάνονται ως «ευελιξία & γενναιοδωρία»!!!

Προσέξτε τώρα! Το …»παραδάκι» θα το καρπωθούν 2 Δήμοι, η (ελληνικότατη) Γευγελή και το Κουμάνοβο, όπως μάλιστα επιβεβαίωσε, η αρμοδία συντονίστρια του ΟΗΕ, Λουΐζα Βιντόν!

Όχι, όχι, ΜΗΝ βιάζεσθε, δεν «τελειώσαμε»! Εκτός όλων αυτών, η Ιαπωνική κυβέρνηση, θα κάνει δωρεά ΚΑΙ ένα …’τρακτέρ'(!), για την εταιρεία κοινής ωφελείας των Σκοπίων!!!!!!!!!!!!!


ΔΗΛΑΔΗ! Η ΕΛΛΑΔΑ «ΚΟΠΑΝΙΕΤΑΙ» ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ, ΝΑ «ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ» ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ – ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΟΞΥΤΑΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ!
ΚΑΙ Ο ΟΗΕ, ΟΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ, ΤΑ …»ΣΚΑΝΕ» ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ, ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ!!!

ΤΑ …ΚΟΥΦΑΛΟΓΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΑΚΟΥΝΕ;
ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;
ΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑ …ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΛΑ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟ ΠΡΕΣΒΥ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ;

«ΙΩ.ΚΑΠ.»
 ΠΗΓΗ: ΣΤ. ΠΟΛΥΜΕΡΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου