Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Είναι η οικονομία, είναι η κατοχή σας…ηλίθιοι!


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ο Γερμανός γκαουλάιτερ, Βόλφ(λύκος)γκανγ Σόιμπλε, στο Νταβός της παγκόσμιας νεοταξικής ελίτ όπου με περισσή αφέλεια πήγε και ο Έλληνας πρωθυπουργός, αποκάλεσε στο πρόσωπο του όλο τον ελληνικό λαό ότι είναι ηλίθιος, ότι κατέχεται από μια σκληρή κατοχή και ότι δεν έχει δικαίωμα να εξακολουθεί να ζει σε αυτή την χώρα και πολύ περισσότερο να διεκδικεί καλύτερη ζωή.

Η ιστορική αυτή προσβολή στο πρόσωπο του Έλληνα πρωθυπουργού θα είναι αστείο αν κανείς την εκλάβει σα προσωπική προσβολή. Είναι προσβολή προς ένα ολόκληρο λαό που επί έξη χρόνια ανέχεται μια λεηλασια να καταστρέφει εκ θεμελίων αυτή την ιστορική χώρα και να αυτοκτονεί με τον πιο θλιβερό τρόπο.

Η ΥΙΟΘΕΣΙΑ ΑΠΟ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΑ ‘’ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, Β. Χαραλάμπους, Θεολόγου


http://ipop.gr/wp-content/uploads/2015/06/gay_couple-ipopgr.jpg
«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το δικαίωμα των ΛΟΑΤ στην υιοθεσία», τόνισε βουλετής του ΑΚΕΛ
Του   Β. Χαραλάμπους, θεολόγου
_________________
«Το ΑΚΕΛ, δια στόματος του στελέχους του», έγραφε το σχετικό δημοσίευμα «τονίζει ότι συνεχίζει να εκφράζει το δικαίωμα στην υιοθεσία ΛΟΑΤ ατόμων, στη βάση συγκεκριμένων κριτηρίων όπως ισχύει για όλους τους πολίτες».  Σεβασμός της ελευθερίας των ανθρώπων και των δικαιωμάτων του από ένα κόμμα που κροτούσε χείρας στις απάνθρωπες κομμμουνιστικές δικτατορίες; 

«Συνεχίζουμε να στηρίζουμε το δικαίωμα των ΛΟΑΤ στην υιοθεσία», τόνισε ο βουλετής του ΑΚΕΛ κ. Χρ. Χριστοφίδης στο χαιρετισμό του στη Γενική Συνέλευση των ACCEPT  Κύπρου, σύμφωνα με την εφημερίδα ‘’Φιλελεύθερος’’ ημερομηνίας 18 Δεκεμβρίου 2015.
«Ασκήσαμε πιέσεις στην κυβέρνηση να επανακαταθέσει το νομοσχέδιο.  Απαντήσαμε με αποφασιστικότητα σε συντηρητικούς και φασίζοντες κύκλους που αμφισβητούσαν και αμφισβητούν, πολλές φορές έξω από τα αποδεκτά πλαίσια τα δικαιώματά σας», ανέφερε ο εν λόγω βουλευτής του ΑΚΕΛ.