Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Πάνος Μουζουράκης: Με δάκρυα στα μάτια αποχαιρέτησε τον πνευματικό του πατέρα




Σύμφωνα με δημοσίευμα ο καλλιτέχνης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τους λυγμούς του καθώς προσκυνούσε τη σορό του πατρός Νεκτάριου Βιτάλη 

Ο Πάνος Μουζουράκης βίωσε συγκινητικές και δύσκολες στιγμές, καθώς πριν λίγες μέρες έφυγε από τη ζωή ο πνευματικός του πατέρας. Ο ιερέας Νεκτάριος Βιτάλης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός από πολύ κόσμο ο οποίος κάθε Κυριακή μαζευόταν στο εκκλησάκι στην Καμάριζα Λαυρίου για να μιλήσει μαζί του και να τον συμβουλευτεί.


Πολλοί έλεγαν ότι ήταν ένας διορατικός άνθρωπος, πάντα καλοσυνάτος και έτοιμος να σε κάνει να νιώσεις ηρεμία και ανακούφιση από τα προβλήματα που σε απασχολούν.

Ο Πάνος τον συμβουλευόταν συχνά και έτσι όταν έμαθε ότι πέθανε πήγε μέχρι το Λαύριο για να τον αποχαιρετήσει. Σύμφωνα με την Espresso ο τραγουδιστής ήταν φανερά θλιμμένος και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τους λυγμούς του καθώς προσκυνούσε τη σορό του πνευματικού του.
Το σκήνωμα του ιερέα ήταν σε λαϊκό προσκύνημα από την Πέμπτη και κατά τη διάρκεια ολόκληρης της νύχτας -η εξόδιος ακολουθία εψάλη την Παρασκευή στις 12 το μεσημέρι- με τους πιστούς να μην σταματούν να φτάνουν από κάθε γωνιά της χώρας για να το ασπαστούν.

Δεν ήταν λίγοι οι γνωστοί καλλιτέχνες και αθλητές που επισκέπτονταν τον πατέρα Νεκτάριο για να ακούσουν τις συμβουλές του και να πάρουν δύναμη από τα λόγια του, όπως ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος Βασίλης Τοροσίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου