Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014

Ο πραγματικός νικητής των εκλογών: ο υποκριτής Γράφει ὁ δάσκαλος καί θεολόγος Δημ. Νατσιός

 
«Τι φωνάζεις και τους βρίζεις

αφού πας και τους ψηφίζεις»
http://www.clickatlife.gr/fu/p/14912/632/395/0x00000000004c675a/2/pos-prodidetai-o-pseutis-9-kolpa-gia-na-ton-piasetesta-prasa.jpg
Ἐπανεκλέχθην γιά πολλοστή φορά! Μέ προτιμᾶτε!
http://4.bp.blogspot.com/-xqk0PmlcocU/UqSgEZU8EwI/AAAAAAAAcUE/NtZvPjpLGDc/s320/mask-792206.jpg
Τώρα που τέλειωσε το πανηγύρι, το θέατρο σκιών, «η γιορτή της Δημοκρατίας» όπως λένε και οι συνήθεις κολοκυθολογούντες – οι πολιτικοί νάνοι και αρλεκίνοι – μπορούμε, συνοψίζοντας, να αναφερθούμε σ’ αυτό το ανθρωπολογικό είδος που «έλαμψε» όλη την προεκλογική περίοδο: τον υποκριτή. Ελάχιστες φορές, δένοντας κόμπο την καρδιά μου, στάθηκα ν’ ακούσω, τις ουρανομήκεις ανοησίες και αερολογίες των υποψηφίων.
Αν προσθέταμε τις υποσχέσεις και τις ονειροφαντασίες τους, την επίδειξη ήθους και εντιμότητας, λαμβάνοντας υπ’ όψιν και το γεγονός ότι οι μισοί περίπου Ελληνες κατέβηκαν στον «στίβο», θα νόμιζε κανείς ότι ζούμε σε χώρα και κράτος πρότυπο της οικουμένης. Και αναρωτιέσαι περίλυπος πώς καταντήσαμε περίγελώς της...
Αν όλοι αυτοί, και κυρίως οι παχύτεροι, εννοώ... πολιτικώς, πίστευαν αυτά που λένε και έπρατταν το ελάχιστο, θα ήμασταν κάτι σαν Ελβετία των Βαλκανίων. Ομως κάτω από την ευώδη κρούστα των λόγων κρύβεται το δυσώδες τέρας της υποκρισίας. Αφιερώνουμε λοιπόν, το παρόν άρθρο στον αληθινό νικητή των εκλογών: τον υποκριτή. (Μια παρατήρηση για τα αποτελέσματα. Πρώτευσαν στις ευρωεκλογές οι τηλεοπτικές επωνυμίες. «Αυτούς βλέπουν κάποιοι, αυτούς εμπιστεύονται». Ορθώς μας κανοναρχεί η λαϊκή μούσα: «Την τύχη του κάθε λαός την κάνει μοναχός του/ και ότι του φταίει η κούτρα του/ δεν του τα κάνει ο εχθρός του». Ολα τ’ άλλα είναι περιττές ακαιρολογίες...
Ο υποκριτής, λοιπόν:

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: ΔΙΝΟΥΝ ΦΑΡΜΑΚΑ ΣΕ 9ΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΦΥΛΟ!!!

http://1.bp.blogspot.com/-IXcM3g806fg/UbG5HI9TrmI/AAAAAAAAFKM/H2Ex2sDfHbY/s1600/lgrs.jpg
Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας του Ηνωμένου Βασιλείου (NHS), σύμφωνα με την οποία παιδιά ηλικίας μόλις 9 ετών θα λαμβάνουν αμφιλεγόμενα φάρμακα ώστε να προετοιμαστούν για μελλοντική εγχείρηση αλλαγής φύλου.

Η βρετανική εφημερίδα Mail on Sunday αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες για την επίμαχη θεραπεία.

Οι χορηγούμενες δραστικές καθυστερούν τη βιολογική ενηλικίωση και δίδονται σε παιδιά που πιστεύουν ότι "βρίσκονται παγιδευμένα στο λάθος σώμα", αναφέρει χαρακτηριστικά το σχετικό δημοσίευμα.
Οι επικριτές της πρακτικής αυτής κατηγορούν εντόνως αυτούς που χορηγούν τις ενέσεις, καθώς υποστηρίζουν ότι "επεμβαίνουν στις επιταγές της ίδιας της φύσης".

Βίκυ Καγιά: «Θεωρώ ιερό το θεσμό της οικογένειας»«Εγώ είμαι ανοιχτή και στο να συγκατοικήσω και στο να παντρευτώ, αλλά τα πράγματα θέλουν το χρόνο τους και θα γίνουν όταν πρέπει να γίνουν. 

Και αν δεν γίνουν, πάλι κάτι θα σημαίνει αυτό» εξηγεί στο περιοδικό People συμπληρώνοντας: «Θεωρώ ιερό το θεσμό της οικογένειας και αγαπώ τα παιδιά.

Από μικρή, αν διαβάσεις συνεντεύξεις μου, λέω πως θα ήθελα να κάνω παιδιά και οικογένεια. Όχι όμως γιατί "πρέπει", αλλά αν έρθει ως φυσική εξέλιξη μιας ευτυχισμένης σχέσης».


πηγή