Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

«ΚΕΡΑΥΝΟΣ» από επιστήμονες: Αυτά βρήκαν σε σώματα ανθρώπων που πέθαναν μετά το εμβόλιο!!! Βίντεο

 


 

 
 
Δεν σταματούν οι αποκαλύψεις - Ξεχειλίζει η αλήθεια και δεν μπορούν να την σταματήσουν!!!

Ο καθηγητής Arne Burkhardt και ο καθηγητής Walter Lang είναι δύο παθολόγοι με πολυετή εμπειρία. Ο Burkhardt ήταν επικεφαλής του Παθολογικού Ινστιτούτου, στο Reutlingen της Βάδης-Βυρτεμβέργης στην Γερμανία, για 18 χρόνια, ενώ ο Lang ήταν επικεφαλής ενός ιδιωτικού ινστιτούτου για 35 χρόνια, το οποίο ειδικεύεται μεταξύ άλλων στην πνευμονική παθολογία. Μαζί με άλλους ανώνυμους παθολόγους, διερεύνησαν δέκα θανάτους που είχαν συμβεί μετά από εμβόλιο COVID-19. Πήραν τον ιστό από τους ιατροδικαστές και τους παθολόγους που εξέτασαν πρώτα τα περιστατικά. Οι νεκροί που εξετάστηκαν ήταν όλοι άνω των 50 ετών.

Από τους δέκα θανάτους, οι «Νέστορες» της παθολογίας διαπίστωσαν ότι πέντε ήταν πολύ πιθανό και δύο πιθανόν να σχετίζονται με εμβόλια. Αυτό που τους εξέπληξε, ωστόσο, ήταν οι ομοιότητες μεταξύ των περιπτώσεων που συνδέονταν με τον εμβολιασμό!!!

Βρήκαν σπάνιες αυτοάνοσες ασθένειες σε τρεις περιπτώσεις. Μία από αυτές είναι τόσο σπάνια που την ανακάλυψαν μόνο με στενότερη «ακτινογράφηση» της ψηφιοποιημένης εικόνας. Πρόκειται για την ασθένεια «Hashimoto», έναν αυτοάνοσο υποθυρεοειδισμό, μια λευκοκλαστική αγγειίτιδα με φλεγμονώδη αντίδραση στα τριχοειδή αγγεία που οδηγεί σε αιμορραγία στο δέρμα, και για το σύνδρομο Sjogren, μια φλεγμονή των σιελογόνων και δακρυϊκών αδένων. Τρεις αυτοάνοσες ασθένειες στις δέκα είναι ένα εντυπωσιακά υψηλό ποσοστό, σύμφωνα με τους δύο επιστήμονες!!!

ΓΟΝΕΙΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ-ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ-ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!

 


 



ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΓΟΝΕΩΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΒΡΗΚΑΝ

Μας έχουν πει εδώ και πάνω από ένα χρόνο ότι θα πρέπει να εφαρμοστεί εκτεταμένη αναγκαστική δημόσια χρήση μάσκας επειδή, ακόμη και αν είναι μόνο μέτρια έως ελαφρώς αποτελεσματική στον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19, υπάρχουν ΜΗΔΕΝΙΚΑ μειονεκτήματα.

«Ποιο είναι το κακό;» ρωτάνε.

«Είναι μόνο μια μικρή ταλαιπωρία», αναμασούν.

«Αν σώσει μια ζωή, αξίζει τον κόπο!» εκλιπαρούν.

Εν τω μεταξύ, εμείς στην Team Reality όχι μόνο συνεχίσαμε να επισημαίνουμε πραγματικά δεδομένα που δείχνουν ότι η χρήση μάσκας είναι εντελώς αναποτελεσματική, έχουμε επίσης υποστηρίξει ότι η αναγκαστική δημόσια χρήση μάσκας, ειδικά μακροπρόθεσμα, έχει αρνητικές κοινωνικές και ακόμη και υγειονομικές επιπτώσεις που οι δυνάμεις ελέγχου είναι πολύ ευτυχείς να αγνοούν υποτασσόμενες στον νέο θεό τους, αυτόν της μάσκας προσώπου.

Είναι λογικό ότι μία από αυτές τις επιπτώσεις στην υγεία θα ήταν το γεγονός ότι εκατομμύρια άνθρωποι, ιδιαίτερα παιδιά, έχουν αναγκαστεί να φορούν διαρκώς κομμάτια υφάσματος μέσα από τα οποία αναπνέουν για ατελείωτες ώρες. Ποια παθογόνα που παραμονεύουν, μπορούν να βρεθούν σε αυτά τα αηδιαστικά μαραφέτια που αγγίζονται αδιάκοπα, που βρίσκονται κολλημένα σε τσέπες και χωρίς σκέψη τοποθετούνται μέσα σε βιβλία, πάνω σε τραπέζια και γραφεία; Λοιπόν, μια ομάδα γονιών από τη Φλόριντα έστειλαν αρκετές μάσκες που φορούσαν τα παιδιά τους σε ένα εργαστήριο για να μάθουν. Και ναι, πιθανότατα θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι δεν πρόκειται να καθίσετε να φάτε σύντομα, πριν αφομοιώσετε αυτά τα αποτελέσματα.

Γραφένιο και ακτινοβολία 5G σε θανατηφόρα "συνεργασία" Βίντεο

 



 

Αυτό που γνωρίζουμε ως COVID-19 δεν είναι νέο νόσημα.

Έχει περιγραφεί παλιότερα ως Οξύ Σύνδρομο Ακτινοβολίας (ARS).

Ωστόσο, υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που το διαφοροποιεί από το κλασικό ARS που ξέρουμε:
η παρουσία αμφίπλευρης ή μονόπλευρης πνευμονίας σε ασθενείς που έχουν επηρεαστει απ'αυτό.

Ο λόγος πίσω από αυτη τη διαφορά?



Σύμφωνα με τον Δρα. José Luis Sevillano, το οξείδιο γραφενίου στα εμβόλια θέλει μέχρι τρεις μήνες για να πάει και να κατακάτσει στον πνεύμονα, να υποβαθμιστεί και να εξαλειφθεί από αυτόν.

Όταν περάσει αυτό το χρονικό διάστημα, αρκεί να ακτινοβοληθεί ο έχων δεχτεί το τοξικό υλικό με συγκεκριμένες ηλεκτροσυχνότητες, για να αρχίσουν να εμφανίζονται τα συμπτώματα ARS και πνεύμονα ΚΌΒΙΝΤ. 

Αυτό το όργανο επηρεάζεται περισσότερο από τα υπόλοιπα, διότι έχει προσλάβει νανο-υλικό ικανό να λάβει και να πολλαπλασιάσει μη-ιονισμένα κύματα, σε επίπεδα πολύ βλβαπτικά για την υγεία.

ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΑΝΑΒΙΩΝΕΙΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΜΑΣΚΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ


 

από τον Κωνσταντίνο Αρβανίτη. 


ΕΙΣΑΓΩΓΗ

- Τον Απρίλιο του 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ) συνιστούσε την χρήση μάσκας ΜΟΝΟ από ασθενείς και από το υγειονομικό προσωπικό, ενώ ΔΕΝ συνιστούσε την τακτική χρήση μάσκας από τον γενικό πληθυσμό.

- Τον Ιούνιο του 2020 άλλαξε τις συστάσεις του και τώρα πια συνιστούσε την χρήση μάσκας και από υγιείς, σε πολυσύχναστους χώρους.

Ομως, σε μία μετα-ανάλυση επί 178 επιστημονικών μελετών, που ανέθεσε ο ίδιος ο Π.Ο.Υ και που δημοσιεύτηκε στο LANCET, δεν προέκυψε κανένα χειροπιαστό όφελος από την γενικευμένη χρήση μάσκας!
(Μόνο η κοινωνική απόσταση του 1 μέτρου έδειξε κάποια μέτρια αξία στην αποφυγή μετάδοσης.)

Ετσι ο Π.Ο.Υ δεν προχώρησε στην σύσταση της μάσκας για γενικευμένη χρήση.

Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Από τα μέσα του 2020 είδαν το φως ένα σωρό επιστημονικές εργασίες και μετα-αναλύσεις, που αφορούσαν την καθημερινή χρήση μάσκας, που όλες σχεδόν ανέδειξαν ένα σωρό προβλήματα υγείας που δημιουργεί αυτό.

ΠΑΕΙ ΚΑΙ Η ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ!!! ΠΕΘΑΝΕ 12 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΗ (3Η) ΚΟΚΤΕΛΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΡΛΑ Biontec/Pfizer

 


 

 

Η Karen Croake Heisler, διάσημη καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο της Notre Dame, όχι πολύ μακριά από το Σικάγο του Ιλινόις, είχε διακριθεί ως μία από τις πιο παθιασμένες και φανατικές υποστηρικτές των μέτρων κατα της Corona και υπερ της εκστρατείας εμβολιασμού. Δεν αποφεύγει καν να «βρίζει» δημόσια τους μη εμβολιασμένους!!!

Τώρα η άπληστη προπαγανδιστρια του εμβολίου πέθανε - 12 ημέρες μετά την ένεση του τρίτου "αναμνηστικού" Biontec/Pfizer .  Ηταν 67 ετών.

Σύμφωνα με τις δικές της πληροφορίες στον λογαριασμό της Heisler στο Twitter, όπου η πρώην καθηγήτρια ενημέρωσε με ανυπομονησία την «πρόοδο εμβολιασμού» της, είχε λάβει την πρώτη της δόση εμβολίου mRNA στις 13 Ιανουαρίου. Η δεύτερη δόση πρέπει να χορηγήθηκε στις αρχές Απριλίου, καθώς στις 9 Απριλίου, η καθηγήτρια ανέφερε ότι εκείνη και ο σύζυγός της είχαν μόνο ήπιες αντιδράσεις στο εμβόλιο και είχαν μόνο ήπιο πόνο στο χέρι.

Ο καρκίνος επιδεινώθηκε μετά από το «ενισχυτικό 3ο μπόλι ή αλλιώς το αναμνηστικό»

Αυτή η υποτιθέμενη «πλήρης προστασία» πιθανότατα δεν ήταν αρκετή για την ακαδημαϊκό, η οποία ήταν επίσης «υποδειγματικη» σε άλλες περιπτώσεις Corona και προτίμησε να φωτογραφηθεί έξω φορώντας μάσκες (και ακόμη και να περπατά το σκυλί της με ειδική μάσκα FFP):

 Στις 7 Σεπτεμβρίου έλαβε την τρίτη δόση. Μετά τον «επανεμβολιασμό», η υγεία της γυναίκας, που προηγουμένως χαρακτηριζόταν ως υγιής, επιδεινώθηκε γρήγορα. λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα ήταν νεκρή. Και στην περίπτωσή της, δεν θα είναι δυνατό να αποδειχθεί άμεσος σύνδεσμος με τον εμβολιασμό. Ωστόσο, υπάρχουν όλο και περισσότερες αναφορές για άτομα που πάσχουν από καρκίνο μετά από έναν εμβολιασμό κατά του αοράτου-19 ή των οποίων ο υπάρχων καρκίνος εξαπλώνεται ξαφνικά «εκρηκτικά» μετά την 3η κοκτέλα.

Τά τσαρούχια τῶν Εὐζώνων ἐνοχλοῦν τήν Πρόεδρο κ. Σακελλαροπούλου! Φωτό

 



https://kaiomenivatos.blogspot.com/

 
Πραγματικά μᾶς κυβερνᾶ τό ψευδορωμαίικο. 
Κι ἔχουν τέτοιο θράσος οἱ πολιτικοί τῆς ταλαιπώρου πατρίδας μας πού δέν κρύβουν τό μίσος τους γιά τήν χώρα πού ὁρκίστηκαν νά κυβερνοῦν, σέ βαθμό νά κόβουν λαχταριστά φιλέτα της καί νά τά πετοῦν ξεδιάντροπα στούς σκυλίσιους ὀδόντες τῶν ἐχθρῶν κι ἐπιβουλευτῶν της, ἀλλά καί νά ψηφίζουν διά νόμων ὅ,τι τήν ἐξευτελίζει καί τήν καταστρέφει πνευματικά, ἐδαφικά, ἠθικά, οἰκονομικά, παιδαγωγικά, δημογραφικά καί κοινωνικά.

Πόσο δίκιο εἶχε ὁ Ἅγιος Παΐσιος ὅταν ἀναφερόταν σέ αὐτό τό ψευδορωμαίικο κι ὅταν ἐπεσήμαινε πώς θά ἔλθει καιρός πού θά ψηφίζονται παλαβοί νόμοι! Ζοῦμε τίς προφητεῖες!
 
Ἡ Πρόεδρος τῆς Ἑλλάδος  ἔδωσε ἐντολή στήν Προεδρική Φρουρά νά μήν βροντοῦν τά τσαρούχια τῶν Εὐζώνων ἀπό τίς ὀχτώ τό βράδυ μέχρι τίς ὀχτώ τό πρωί!
Ἐνοχλοῦνται τά μεταξωτά αὐτιά της ἀπό τό τιμημένο ἑλληνικό τσαρούχι...