Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015

Ο όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης (Ποίημα)

Ο όσιος Παΐσιος ο Αγιορείτης (Ποίημα)
Ο ΟΣΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ
Μέσα στό καταχείμωνο
πού ὅλα ἡσυχάζουν,
χαρᾶς τά σήμαντρα ἠχοῦν,
ἀντιλαλοῦν καί κράζουν.

Πνοή ἀνέμου ἔφερε
τό ἔαρ τοῦ Ἁγίου,
 τοῦ ἐκ Φαράσων μοναχοῦ
Ὁσίου Παϊσίου.

Καππαδοκία, Κόνιτσα,
Σινᾶ καί Ἅγιον Ὄρος
καί τοῦ Στομίου ἡ Μονή
ριγοῦν ἀγλαοφόρως.

Στῆς Παναγούδας τό Κελλί
καμπάνες ἀντηχοῦνε
στ᾽  Ἄθω τήν ἅγια κορυφή
πουλιά δοξολογοῦνε.

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΥΜΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ


αγιος παισιος
Οσιος Παΐσιος: “Οταν δείτε συμφορές στην Ελλάδα, το κράτος να βγάζη παλαβούς νόμους και να υπάρχει γενική αστάθεια, μη φοβηθήτε· θα βοηθήσει ο Θεός!” (Άγιος Γέρων Παίσιος, το είπε το 1981)
Ό Καλός Θεός όλα θα τα οικονομήσει με τον καλύ­τερο τρόπο, αλλά χρειάζεται πολλή υπομονή και προ­σοχή, γιατί πολλές φορές, με το να βιάζωνται οι άνθρω­ποι να ξεμπλέξουν τα κουβάρια, τα μπλέκουν περισσό­τερο. Ό Θεός με υπομονή τα ξεμπλέκει.
Δεν θα πάει πολύ αυτή ή κατάσταση. Θα πάρει σκούπα ό Θεός! Κατά το 1830, επειδή υπήρχε στο Άγιον Όρος πολύς τουρκικός στρατός, για ένα διάστημα δεν είχε μείνει στην Μονή Ιβή­ρων κανένας μοναχός. Είχαν φύγει οι Πατέρες, άλλοι με τα άγια Λείψανα, άλλοι για να βοηθήσουν στην Επανά­σταση. Ερχόταν στο μοναστήρι μόνον ένας μοναχός από μακριά πού άναβε τα κανδήλια και σκούπιζε.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ. Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ


γεροντας Βησσαριων
Ο ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΩΝ ΒΗΣΣΑΡΙΩΝ ΟΜΙΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ 1982 ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ !!!
”Προς το τέλος του έτους 1982 ο π.Βησσαρίων ανέφερε στον Λεωνίδα Ζέρβα,ότι ήδη ο Αντίχριστος γεννήθηκε και δεν θ’αργήσει ν’αναλάβει δράση.
-Παιδί μου,έρχονται δύσκολες μέρες με τέρατα και σημεία από τις αντίχριστες δυνάμεις,εσείς όμως να κρατήσετε γερά την πίστη σας,την Ορθοδοξία,μη σας παρασύρουν…
Αργότερα ανέφερε στον Αναστάσιο Λύτρα ότι κατά το διάστημα αυτό ”Η Ελλάδα θα πάθει κάποιο κακό,κάποια ζημιά,όταν έρθουν και συμπέσουν δύο άνοιξες μαζί την ίδια χρονιά”
Το 1989 ο ίδιος (Α.Λύτρας) αγόρασε κάποιο βιβλίο με προφητείες σχετικά με τον Αντίχριστον κι άλλες παρόμοιες.Το έδειξε στο Μοναστήρι του Γέροντα να πει την γνώμη του.
-Μην φοβάσαι,τον καθησυχάζει,δώσε το βιβλίο και σε άλλον να ενημερωθεί,μην ανησυχείς,δεν μας αφήνει η Παναγία.
Την άλλη μέρα το πρωί που ταξίδευαν για την Λαμία του ξαναλέει.
-Παιδί μου,την νύχτα παρουσιάστηκε τρεις φορές η Παναγία στον ύπνο μου και μου είπε και τις τρεις ”Μή φοβάστε”
Κάποτε προέβη σε μια άλλη σημαντική αποκάλυψη.Την πρωτοάκουσα στα μέσα Αυγούστου 1982 ώς εξής:
Επισκέφτηκα τη Μονή Αγάθωνος να τον συναντήσω,αλλά έλειπε έκτακτα εκείνη την ημέρα για κάτι επείγον.Με παίρνει παράμερα ένας γνωστός μου λαϊκός,που χρόνια διέμενε εκεί και μου λέει μ’έξαψη.
-Ξέρεις,ο Αντίχριστος γεννήθηκε.

Νεότερες εμφανίσεις του Αγίου Νικολάου και ο Γέρων Παρθένιος ο Αγιοπαυλίτης (κείμενο)


Νεότερες εμφανίσεις του Αγίου Νικολάου και ο Γέρων Παρθένιος ο Αγιοπαυλίτης (κείμενο)
Ἀρχιμανδρίτης Ἀρσένιος Κατερέλος
Ἡγούμενος Ἱ. Μονῆς Ἁγίου Νικολάου Δίβρης Φθιώτιδος
ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
ΚΑΙ Ο ΓΕΡΩΝ ΠΑΡΘΕΝΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΠΑΥΛΙΤΗΣ
(118 Ν-4)
Σεβαστέ μας Γέροντα Παρθένιε, Ἅγιε Καθηγούμενε τῆς Ἱερᾶς Μονῆς Ἁγίου Παύλου Ἁγίου Ὄρους, σεβαστοί μου πατέρες καί ἀγαπητοί ἐν Χριστῷ ἀδελφοί, μέ ἀφορμή τήν σημερινή λαμπρή ἑορτή τῆς ἀνακομιδῆς καί τῆς μετακομιδῆς τῶν ἱερῶν λειψάνων τοῦ Ἁγίου Νικολάου, ἄς ἀναφέρωμε σήμερα στήν ἀγάπη σας κάποιες ἐγγυημένες νεώτερες, ζωντανές ὅμως, ἐμφανίσεις τοῦ Ἁγίου Νικολάου στήν Ρωσία καί ἰδιαίτερα στό Ἁγιώνυμον Ὄρος.
Αὐτό τό κάνομε γιά νά ἀποδειχθῆ περίτρανα ἡ διαχρονική σωστική δρᾶσις τοῦ τιμωμένου σήμερα Ἁγίου μας. Ἔτσι δέ καί ἐμεῖς νά ἀντλήσωμε ἀκόμη περισσότερο, δύναμι καί ἐνίσχυσι στόν διά βίου ἀγῶνα τῆς σωτηρίας μας. Διότι, ὅταν ἕνας Ἅγιος δρᾶ ἐμφανῶς, ἀκόμη καί στίς πονηρές ἡμέρες μας, ἄν καί ἔζησε «τῷ μακρυνῷ καιρῷ  ἐκείνῳ», στήν πρᾶξι τόν αἰσθανόμεθα σύγχρονό μας. Αὐτή δέ ἡ πρόσφατη καί σύγχρονη δρᾶσις του μᾶς συνδέει μέ τό ἅγιο, ἔνδοξο ἁγιοτόκο παρελθόν καί μᾶς ἀποδεικνύει ὅτι Ἰησοῦς Χριστός ''χθές καί σήμερον ὁ αὐτός καί εἰς τούς αἰῶνας'' (Ἑβρ. ιγ´, 8).
Ἐπί πλέον δέ, σύμφωνα μέ τήν Γραφή καί μέ τούς ἱερούς Ἑρμηνευτάς, αὐτά τά σύγχρονα θαύματα εἶναι ἕνα θεόθεν σημάδι, ὅτι ὁ Θεός δέν ἀπέστρεψε τό ἅγιο καί δίκαιο Πρόσωπό Του ἀπό τόν ὑπόλοιπο ἁμαρτωλό λαό Του καί ὅτι, διά τοῦ Ἁγίου Του, ὁ Θεός τελικά ἐπεσκέψατο ὁλόκληρον τόν λαόν Αὐτοῦ.

ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΟ ΞΙΦΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ

ιωαννης βατατζης προφητεια
Ιωάννης Βατατζής. Αυτός που θα ηγηθεί τη νέα Αυτοκρατορία της Ελλάδας.
Ιωάννης Βατάτζης (Αυτοκράτωρ Βυζαντίου 1222 – 1254)
Ο Bartolomej Georgijevic καταγράφει την τουρκική προφητεία για την επανάκτηση της Πόλης από τους Έλληνες(1545)
Δημοσίευμα του 1634 για τον θρύλο που υιοθετούν και οι Τούρκοι για τον Μαρμαρωμένο Βασιλιά
Η τουρκική προφητεία κάνει λόγο για το ξίφος των Χριστιανών που θα γυμνωθεί και θα διώξει τους Τούρκους
«Ο Βασιλιάς έφερε πλήρη πολεμική εξάρτυση της εποχής και είχε το χέρι του στο ξίφος το οποίο ήταν βγαλμένο σχεδόν όλο απέμεναν δε λίγα εκατοστά για να αποσπαστεί»
Η διήγηση που ακολουθεί περιγράφει την επίσκεψη ενός καθηγητού του Πανεπιστημίου στην Κωνσταντινούπολη μέσα στη δεκαετία του ’70…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ…!! ΔΥΟ ΚΥΜΑΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΑΠΟ 270 ΚΑΙ 150 ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ… ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ…!!


Δύο μεγάλα κύματα τρομοκρατών αναμένουν οι αρχές ασφαλείας στην Ευρώπη τα οποία πρόκειται να πραγματοποιήσουν επιθέσεις τύπου Παρισιού στο επόμενο...
tsetsenoi-tromokrates


Δύο μεγάλα κύματα τρομοκρατών αναμένουν οι αρχές ασφαλείας στην Ευρώπη τα οποία πρόκειται να πραγματοποιήσουν επιθέσεις τύπου Παρισιού στο επόμενο χρονικό διάστημα. Τις πληροφορίες αναφέρει η νορβηγική εφημερίδα Dagbladet η οποία επικαλείται πηγές των μυστικών υπηρεσιών της Νορβηγίας, οι οποίες επιβεβαιώνουν τις αρχικές πληροφορίες.
Σύμφωνα με αυτές το πρώτο κύμα των 272 τρομοκρατών έχει ήδη περάσει στην Ευρώπη χωρίς δυσκολία μέσω Ελλάδας και πριν περάσει είχε εκπαιδευτεί σε στρατόπεδα στην Ράκκα. Αρχικά αποτελείτο από 300 άτομα 28 εκ των οποίων όμως έχασαν τη ζωή τους σε διάφορες συγκρούσεις.
Η εντολή που έχει δοθεί από την ISIS είναι προς το παρόν τα εκπαιδευμένα στελέχη της να κρυφτούν μέχρι να λάβουν την εντολή για μαζικές επιθέσεις σε διαφορά σημεία της Ευρώπης.
Ο εκπρόσωπος της νορβηγικής μυστικής υπηρεσίας PST Trond Hugubakken, δήλωσε σχετικά: «Η PST είναι ενήμερη για τις συγκεκριμένες πληροφορίες, αλλά για τώρα δε θα θέλαμε να προβούμε σε κάποια άλλη διευκρίνιση αναφορικά με την υπόθεση».

Ο Πρόεδρος Άσαντ με την σύζυγο του παρακολούθησε χορωδία σε χριστιανική εκκλησία στην Δαμασκό


Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ και η σύζυγός του Άσμα επισκεφθείτε μια χριστιανική εκκλησία στη Δαμασκό κατά την προετοιμασία...
asma-and-bashir-vo_2306546b


Ο Πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ και η σύζυγός του Άσμα επισκεφθείτε μια χριστιανική εκκλησία στη Δαμασκό κατά την προετοιμασία της Χριστουγεννιάτικης χορωδίας, αναφέρουν πολλά αραβικά ΜΜΕ .
Το γραφείο του Σύρου Προέδρου και οι κοινωνική σελίδες μέσα ενημέρωσης εμφανίζουν το ζεύγος σε  φωτογραφίες και βίντεο με  τα μέλη της χορωδίας της εκκλησίας Sayyedet Dimask  2χλμ από την περιοχή Jobar, στην οποία ο συριακός στρατός πολεμά τος ορδές των Ισλαμιστών τρομοκρατών .
Νωρίτερα την Παρασκευή βλήματα όλμων έπληξαν την περιοχή γύρω από την εκκλησία, χωρίς να καταγραφεί ατυχήματα .
Οι Χριστιανοί της Συρίας  αποτελούν το 11 τοις εκατό του πληθυσμού της χώρας.

Μετά τούς ὁμοφυλόφιλους ἕπονται οἱ παιδόφιλοι, μετά οἱ κτηνοβάτες, μετά...μετά...μετά...ΠΥΡ ΚΟΛΑΣΕΩΣ γιατί δέν θά ἀντέξει ὁ πλανήτης τέτοια διαστροφή καί κακία!


http://www.talcmag.gr/wp-content/uploads/2015/05/pedofilia_gyermekbantalmazas_2__uw9.jpg
 Ἡ Παγκόσμια Νέα Τάξη Πραγμάτων
πολλάκις ἔχει ἐξαγγείλει δημόσια τίς βλέψεις της
γιά τήν δραματική μείωση τοῦ ἀνθρωπίνου πληθυσμοῦ.
Τό κακό ξεκίνησε μέ τή νομιμοποίηση τῶν ἐκτρώσεων!
Στή συνέχεια, ἡ ὁμοφυλοφιλία, ἡ παιδοφιλία 
καί κάθε διεστραμμένη συμπεριφορά 
αὐτόματα στοχεύουν
 στήν διάλυση τῆς παραδοσιακῆς οἰκογένειας,
καί γίνονται ἕνα ἀκόμα μέσον πρός αὐτήν τήν κατεύθυνση.
Οἱ κρατικοί ἡγέτες μέ τήν προώθηση καί νομιμοποίηση
 διασφαλίζουν αὐτό τό μέσον,
πού ἀναπόφευκτα καί ἐν πλήρει συνειδήσει τό μετατρέπουν
σέ μαζικό ὅπλο ἐξόντωσης τοῦ ἀνθρωπίνου εἴδους!

Έρχεται… μόλις εδραιωθούν τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, θα πάρουν κι άλλοι σειρά – οι παιδόφιλοι
Εδώ που τα λέμε, γι’ αυτούς -που είναι μέρος της διεστραμμένης παγκόσμιας οικονομικής και πολιτικής- γίνεται ο μεγάλος καβγάς. Για να ‘τακτοποιηθούν’ τα βίτσια τους. Κι αν η προπάγανδα και η εξάπλωση της ομοφιλοφιλίας προσφέρεται για τη μείωση του πληθυσμού, φαντάσου αυτή της παιδοφιλίας πόσο προσφέρεται! Αλλά και
οι άλλες “παραφιλίες”…

Ἡ ΑΠΟΛΥΤΗ κατάντεια! Ἡ σημαία τοῦ κρατιδίου τῶν Σκοπίων ἀνεμίζει στήν καρδιά τῆς Ἀθήνας! (Φωτό)


171215 SKOPIANOI

 Tόσο πουλημένοι πιά;
Οἱ ἀνθέλληνες ἀντίχριστοι πολιτικοί μας
πρέπει νά βάλουν ὑποψηφιότητα γιά βραβεῖο Νόμπελ!
Σέ κανένα Κράτος δέν ὑπάρχουν τέτοιοι ἡγέτες
τόσο ἀπροκάλυπτα κατά τῶν ἐθνικῶν συμφερόντων!
Ἤ ἡ πραγματική καταγωγή σας δέν εἶναι ἑλληνική
ἤ τά παίρνετε χοντρά ἀπό ξένα κέντρα ἐξουσίας
ἤ καί τά δύο! 

Την χώρα μας επισκέπτεται ο Σκοπιανός υπουργός Εξωτερικών Ποπόσκι και «έτρεξαν» οι δικοί μας αρμόδιοι ή καλύτερα αναρμόδιοι να τον υποδεχθούν με φόντο την σημαία των Σκοπίων.
Να υποδεχθούν δηλαδή με τον υπουργό ενός κρατιδίου που διαστρεβλώνει και καπηλεύεται την Ιστορία της Μακεδονίας μας, μετονομάζει το Εθνικό της Μουσείο σε «Αλέξανδρος ο Μέγας» και στήνει σε πλατείες αγάλματα δικά του καθώς και του πατέρα του Φίλιππου. Μας λένε ακόμα....ότι στο πλαίσιο των ΜΟΕ (Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης) θα έχουμε συνεργασία στους τομείς της ενέργειας, της ασφάλειας, του τουρισμού και της παιδείας. Στην τελευταία τι είδους συνεργασία μπορούμε να έχουμε όταν διδάσκουν τα παιδιά τους από μικρά ότι είναι «Μακεδόνες» και ότι μεγάλο μέρος της χώρας τους έχει «κατακτηθεί» από εμάς;

Κλινικές ἐκτρώσεων "ψήνουν στόν ἀτμό" ἀπομεινάρια μωρῶν καί τά πετοῦν σέ χωράφι!


http://triklopodia.gr/wp-content/uploads/2014/01/emvrio-2.jpg

 
Ένα βίντεο που κυκλοφόρησε μυστικά από το Κέντρο Ιατρικής Διαχέιρισης στις ΗΠΑ δείχνει παραρτήματα της κλινικής Planned Parenthood που συνδέονται με παράνομη καταστροφή μελών μωρών από άμβλωση. Ο εισαγγελέας βρήκε παράνομη σύμβαση των κλινικών με εταιρίες που "ψήνουν στον ατμό" τα απομεινάρια κι έπειτα τα πετούν σε χωματερή.

Ο εισαγγελέας του Οχάιο, Mike DeWine είπε, ότι είναι απάνθρωπο και προκαλεί σοκ, πρώτα να ψήνονται και μετά να πετιούνται τα υπολείμματα των μωρών στη χωματερή, μαζί με τα σκουπίδια κι οτιδήποτε άλλο.
Η ιδιωτικές κλινικές μήνυσαν τον εισαγγελέα ως πολιτικά υποκινούμενο και θεωρούν ότι έχει σκοπό να σταματήσουν οι αμβλώσεις στην περιοχή.