Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

EKANEΣ ΤΕΣΤ; ΕΦΑΓΕΣ ΤΟ ΣΑΝΟ; Μπράβο σου! Με μισή ώρα διαφορά, ένα θετικό, ένα αρνητικό. Φωτό-ντοκουμέντο

 


 

 

Φουλ μαγεία..

Με μισή ώρα διαφορά, ένα θετικό, ένα αρνητικό.

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΙΝΑΙ 30 ΛΕΠΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗ!!

Τρεχάτε πρόβατα για τεστ,

Βρε βλάκα δεν είσαι άρρωστος,

Δεν σταματάνε οι καταγγελίες για θανάτους από το «εμβόλιο covid» του καθεστώτος!

 


 

Πριν 21 μέρες έφυγε ο μπαμπάς μου από παρενέργειες του εμβολίου που και καλά θα τον έσωζε……

Το καλύτερο μήνυμα που διάβασα ποτέ.

 


Αφιερώστε λίγο χρόνο στη μητέρα σας…
Η γυναίκα μου μού πρότεινε να βγω με άλλη γυναίκα.
‘Γνωρίζεις πολύ καλά πως την αγαπάς’ μου είπε μια μέρα ξαφνιάζοντάς με.

‘Η ζωή είναι πολύ σύντομη, αφιέρωσέ της χρόνο.’
‘Μα εγώ ΕΣΕΝΑ αγαπώ’ της είπα έντονα.
‘Το ξέρω. Εξίσου όμως αγαπάς κι εκείνη.’

Η άλλη γυναίκα, την οποία η γυναίκα μου ήθελε να επισκεφθώ, ήταν η μητέρα μου, χήρα εδώ και χρόνια. Όμως οι απαιτήσεις της δουλειάς και των παιδιών με ανάγκαζαν να την επισκέπτομαι αραιά και που.’


Εκείνο το βράδυ της τηλεφώνησα και την προσκάλεσα έξω σε δείπνο και μετά για κινηματογράφο.
‘Τι συμβαίνει; Είσαι καλά;’ με ρώτησε.
Η μητέρα μου είναι από τους ανθρώπους που εκλαμβάνει ένα νυχτερινό τηλεφώνημα ή μια αναπάντεχη πρόσκληση ως αρχή κακών μαντάτων.
‘Νόμιζα πως θα ήταν καλή ιδέα να περνούσαμε λίγο χρόνο μαζί’ της απάντησα. ‘Οι δυο μας μόνοι… Τί λες;’


Σκέφθηκε λιγάκι και απάντησε: ‘Θα το ήθελα πολύ.’
Εκείνη την Παρασκευή, καθώς οδηγούσα μετά το γραφείο για να πάω να την πάρω, αισθανόμουν περίεργα. Ήταν ο εκνευρισμός που προηγείται ενός ραντεβού… Και πώς τα φέρνει η ζωή, όταν έφθασα στο σπίτι της, παρατήρησα πως και η ίδια ήταν φοβερά συγκινημένη!

Ο μοναχός που δέχτηκε το χαστούκι και νίκησε τον διάβολο

 


Η ταπεινοφροσύνη στολίζει τον άνθρωπο. Ο ταπεινός άνθρωπος όπου και αν σταθεί, όπου και αν βρεθεί, σκορπάει μία κατά κάποιο τρόπο μυστηριώδη χάρη και γίνεται αγαπητός και προσφιλής.

Την ταπείνωσιν οι δαίμονες την τρέμουν, όπως ακριβώς συνέβη και με έναν υποτακτικόν: Ένας Χριστιανός είχε μία κόρη δαιμονισμένη και την επήγε σε πολλούς γιατρούς αλλά δεν βρήκε την θεραπεία της.

Αυτός ο Χριστιανός είχε ένα φίλο, πνευματικό άνθρωπο ο οποίος είχε σχέση με τους μοναχούς, και λέγοντάς του το παράπονο, τον πόνο του για το κορίτσι του, του λέγει εκείνος• «Το παιδί σου θα βρεί θεραπεία μόνον όταν καλέσεις ένα μοναχό, υποτακτικό, και έλθει στο σπίτι σου και κάνει μίαν ευχούλα, θα ιδείς αμέσως το παιδί σου θα γίνει καλά.

– Καί που θα τον βρω εγώ αυτόν τον μοναχό;

– Να! Κάτω στην αγορά κατεβαίνουν, λέγει, από την έρημο νεώτεροι υποτακτικοί μοναχοί και πωλούν διάφορα εργόχειρα. Σ’ ένα τέτοιο μοναχό πες του• «Έλα στο σπίτι να σού πληρώσω τα εργόχειρα, διότι τώρα επάνω μου δεν έχω χρήματα». Καί πες του να σού κάνει μία ευχή και θα δείς ότι το παιδί σου θα γίνει καλά.

«Θα πέσουν όλοι οι δαίμονες στην Ελλάδα» Αγία Σοφία της Κλεισούρας

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Ζούμε μια αφόρητη υποβάθμιση διολίσθησης.

Εξέλιπε η κοινή λογική και η σύμπνοια στο πολιτικό δυναμικό ώστε να οδηγούμεθα με φοβερή ταχύτητα σε μεγάλη κοινωνική έκρηξη.
Και όλα αυτά την στιγμή που την πατρίδα μας την περιζώνουν κολοβά φίδια όλων των χρωμάτων.

Αναρωτιούνται οι ευκολόπιστοι Νεοέλληνες, εις τας Ευρώπας αποκτήσαμε εταίρους ή κολοβά φίδια;

Σε λίγο εδώ μέσα ¨θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα¨ και οι δικοί μας πολιτικοί είναι τόσο ψύχραιμοι ώστε να έχουν και χιούμορ.

¨Κατακεραυνώνουν την κυβέρνηση τόσο για την καθυστέρηση στη δημιουργία των hot spots, όσο και στο ζήτημα που προέκυψε σχετικά με τη δημιουργία καταυλισμού μεταναστών.

Ενδεικτικά αναφέρουν πως αρχικά ο καταυλισμός που ήθελαν οι εταίροι είχε το μέγεθος της Λαμίας. Τώρα έχει το μέγεθος της Θεσσαλονίκης, ενώ αν δεν σοβαρευτεί η κυβέρνηση θα φτάσει να έχει το μέγεθος της Βομβάης.¨ με αφορμή

Το θέμα της δημιουργίας στρατοπέδου 300-400.000 μεταναστών μέσα στην Αθήνα που έθεσε ο Βέλγος υπουργός Εσωτερικών τη Δευτέρα, στη Σύνοδο για το μεταναστευτικό στην Ολλανδία.

Αυτό αποκάλυψε ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είπε ότι «ο Βέλγος υπουργός έθεσε το ανιστόρητο θέμα για στρατόπεδο 300-400.000 μεταναστών στην Αθήνα». www.iefimerida.gr/news/ 26 Ιανουαρίου 1016

Ο γιαπωνέζος ζητιάνος που έγινε Ορθόδοξος μοναχός.


Θα ήθελα να δώσω ένα μικρό παράδειγμα ποιμαντικής δραστηριότητας. Εμείς έχουμε ένα μικρό μετόχι στην Νέα Υόρκη. Βρίσκεται σε μία πολύ φτωχή συνοικία της πόλης όπου ζουν κυρίως ισπανόφωνοι και μαύροι: Παντού ναρκωτικά, αλκοόλ, άστεγοι. Πίστευω πως πάνω από τους μισούς κατοίκους της περιοχής ζουν από τα επιδόματα του κράτους.

Για τους εφήβους της περιοχής το να γεννήσεις ένα παιδί στα 14-15 σου χρόνια είναι λόγος να υπερηφανεύεσαι. Όχι να το φροντίζεις, απλώς να το γεννήσεις. Γι αυτό πολλοί λίγοι ατενίζουν το μέλλον με κάποια προοπτική. Σε κάθε δεύτερη γωνία θα βρεις μία καθολική ή προτεσταντική εκκλησία, μία συναγωγη, αλλά όλες είναι άδειες.

Μπροστά από το οίκημά μας βρίσκεται ένα βαθούλωμα, το οποίο εμείς ονομάζουμε ''πηγάδι''. Χρησιμεύει για να κατέβεις σ'ένα υπόγειο μέρος. Μία φορά, μέσα Φεβρουαρίου ήταν, έριχνε χιονόνερο και έκανε κρύο. Ξαφνικά ανάμεσα στους κάδους των σκουπιδιών, που επίσης βρίσκονται σε αυτό το βαθούλωμα, άκουσα ένα θόρυβο. Σκέφτηκα πως κάποιος ζητιάνος ψάχνει μέσα στους κάδους άδεια μπουκάλια και όπως συνήθως γίνονταν, θα πέταγε τα σκουπίδια έξω από την πόρτα μας. Αυτό δεν ήθελα να το επιτρέψω.