Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2015

Ο Θεός μόνο μπορεί να θεραπεύσει τους φόβους σου.


Παιδί μου, φοβάσαι;

Να σκέφτεσαι τον Θεό πολύ. Να πηγαίνεις στην εκκλησία, όχι για μένα, για τον Θεό. Να κάνεις ο,τι ικανοποιεί την ψυχή σου.

Ο Θεός μόνο μπορεί να θεραπεύσει τους φόβους σου. Πολύ λίγοι άνθρωποι μπορούν σήμερα να σε ξεδιψάσουν. Η σχέση μας με τον Θεό είναι μια συνεχής πάλη.

Νίκος Αναδιώτης: «Το Άγιο Όρος σου αλλάζει τη ζωή»του Γιώργου Νταλιάρη

Η ματαιότητα της κοσμικής ζωής οι απάνθρωποι ρυθμοί αλλά και η περιέργεια ωθούν πολλές φορές τους ανθρώπους να αναζητήσουν διεξόδους ώστε να γεμίσουν τα κενά της ψυχής τους.

Η πίστη στον Θεό και ο δρόμος προς Αυτόν ήταν για τον Νίκο Αναδιώτη η «ανάσα» που του έδωσε νέα πνοή, του έδωσε το χαμένο νόημα και που του γέμισε την καρδιά και το μυαλό.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός και παρουσιαστής βιώνει αυτή την περίοδο μια «γεμάτη» ζωή σε όλα τα επίπεδα. Εχοντας δημιουργήσει πλέον τη δική του όμορφη οικογένεια, φροντίζει να είναι πάντα δίπλα της παρά τα σκληρά ωράρια αφού φέτος τον βλέπουμε τόσο στην καθημερινή σειρά «Δικαίωση» στο MEGA, όσο και τα πρωινά του Σαββατοκύριακου στον Alpha στην εκπομπή «Σπίτι μου σπιτάκι μου».

Μιλώντας στο ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ ΒΗΜΑ αναφέρεται στην πίστη του στον Θεό, στις μικρές θυσίες που μπορεί να κάνει κάθε άνθρωπος ώστε να πλησιάσει σε Αυτόν και τέλος για τις ξεχωριστές στιγμές που βιώνει κάθε φορά που βρίσκεται στο Αγιο Ορος. Μάλιστα, στέλνει μια ευχή που αν εισακουστεί τότε θα νιώσουμε όλοι μας καλύτερα: «Οση περισσότερη προσευχή κάνουμε όλοι μαζί, τόσο καλύτερα θα είναι για όλους».

Το Αειπάρθενο της Θεοτόκου και αιρετικές "Εόρτιες Ρουκέτες"

Το Αειπάρθενο της Θεοτόκου και αιρετικές
ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Εν Πειραιεί τη 23η  Μαρτίου 2015.
ΤΟ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ «ΕΟΡΤΙΕΣ ΡΟΥΚΕΤΕΣ»
Με θλίψη διαπιστώνουμε, ότι τις παραμονές των μεγάλων εορτών της Εκκλησίας μας κάποιοι φροντίζουν να ρίχνουν «πυροτεχνήματα», αστήρικτες, ανιστόρητες, αυθαίρετες και εν πολλοίς παιδαριώδεις και γελοίες θεωρίες, προκειμένου να προσβάλουν την αξιοπιστία των Αγίων Γραφών και την σώζουσα διδασκαλία της Εκκλησίας μας. Αφορμή για την ανακοίνωσή μας αυτή πήραμε από ένα πρόσφατο δημοσίευμα στην εφημερίδα STAR PRESS 1, με τίτλο: «Ο Ιησούς είχε αδελφό, τον Ιάκωβο», παρουσιάζοντας ως «είδηση βόμβα» μια «ανατρεπτική θεωρία Αμερικανού θεολόγου». Όπως έγραψε: «Η Παναγία δεν ήταν “αέναη παρθένα”, όπως πιστεύει μέχρι σήμερα ο χριστιανικός κόσμος, αφού, σύμφωνα με τον Μπεν Γουιδεράιγκτον, απεβίωσε αφότου είχε γεννήσει και άλλα παιδιά, τα οποία, αναπόφευκτά, θεωρούνται αδέλφια του Ιησού Χριστού». Και συνεχίζει το δημοσίευμα:

Μιά καταπληκτική συζήτηση ενός πατέρα με το γιο του...


Πατέρα, είπε την Κυριακή ο μικρός στον πατέρα του, έχω την άδεια σου να πάω στην Εκκλησία;

Όχι, απάντησε ο άπιστος πατέρας.

Η Εκκλησία δεν είναι για σένα.
Είναι για τους γέρους και τις γριές.

Μα, πατερούλη μου, είπε ο μικρός, στο σχολείο έμαθα ότι η τέταρτη εντολή του Θεού, λέει να πηγαίνουμε κάθε Κυριακή στην Εκκλησία, για να λατρέψουμε τον Θεό.

Αυτό είναι ανοησία, συνέχισε ο πατέρας.

Τσιπάρισμα καί κάρτα πολίτη! "Ἡ ἀρχή καί ἡ ἐξουσία τῆς Ἐκκλησίας... κοιμᾶται τόν βαθύ ὕπνο!"

Γέρων Ἀμβρόσιος Λαζαρής
(βίντεο-ἀναδημοσίευση)

 https://egolpio.files.wordpress.com/2010/10/458px-666_greek_number_notation_svg.png
http://2.bp.blogspot.com/-awvZ5_CnfMY/UTFMePgL4qI/AAAAAAAAB7Y/jNVzK3Who20/s1600/666.png

"Αὐτή ἡ κολώνια, κρατάει χρόνια"...
Μᾶλλον αὐτή ἡ δυσωδία 666 τοῦ Σατανᾶ καί τοῦ Ἀντιχρίστου, κρατάει χρόνια!
Οἱ πολιτικοί μας ἐπί δεκαετίες, ἐργάζονται ὡς πειθήνια ὄργανά τους
γιά νά ἐπιβάλλουν τό χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου·
πρῶτα μέ τήν κάρτα τοῦ πολίτη κι ἔπειτα, στό δεξί χέρι καί στό μέτωπο!
"Ἡ ἀρχή καί ἡ ἐξουσία τῆς Ἐκκλησίας...κοιμᾶται τόν βαθύ ὕπνο!",
ὅπως λέει προφητικά καί ὁ Γέρων Ἀμβρόσιος Λαζαρής, τό ζήσαμε καί τό ξαναζοῦμε!·