Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Πάπας Φραγκίσκος : Τα RFID τσιπάκια είναι ευλογία από τον Θεό!!! Τι είπε πάλι ο άνθρωπος!!!

παπας , φραγκισκος , τα , rfid , τσιπακια , ειναι , ευλογια , απο , τον , θεο , χαραγμα , αντιχριστου , τον , παπα , καταρρασθε ,
Γιά τήν Ἀποκάλυψη τοῦ Χριστοῦ καί τό χάραγμα τοῦ Ἀντιχρίστου δέν πῆρε χαμπάρι ὁ πάπας; Ἤ μήπως δέν ἔχει πρόβλημα μέ τόν Ἀντίχριστο???.......
Οι μάσκες σιγά σιγά πέφτουν 
και ξεκαθαρίζει η ήρα απ' το σιτάρι!
Σε μια αμφιλεγόμενη κίνηση κατά την καθολική εκκλησία , ο πάπας Francis, υποστήριξε ξεκάθαρα και τάχθηκε υπέρ των τεχνολογιών RFID Chip και το εξαιρετικό δυναμικό που διαθέτουν για την ανθρωπότητα .

Κατά τη διάρκεια της εβδομαδιαίας ομιλίας ο Ποντίφικας , μίλησε στο πλήθος για την άποψή του σχετικά με την τεχνολογία RFID και διαβεβαίωσε τους οπαδούς του ότι καμία πνευματική βλάβη δεν μπορεί να προέλθει από την υποδοχή του εμφυτεύματος RFID .

Δυο χρόνια δεν έκλαψε - Αληθινή ιστορίαΗ Ελένη ζούσε στο Καρπενήσι και είχε παντρευτεί έναν πολύ σκληρό ανδρα, ο οποίος την χτυπούσε για το παραμικρό, όπως χτυπούν τα παιδιά την μπάλα στο γήπεδο.

Τα βάσανα της ζωής την έκαναν να υπηρετεί στη Μονή της Παναγίας της Προυσιώτισσας κάθε Δεκαπενταύγουστο.

Διηγείτο η ίδια: Μία περίοδο δούλευα παραδουλεύτρα σε ένα γιατρό, που ήταν καλοπληρωτής αλλά και πολύ σκληρός σαν τον άνδρα μου. Μία μέρα πήρα τον κάδο των σκουπιδιών για να πάω να τα πετάξω και ξαφνικά άκουσα ενα κλαυθμύρισμα. 


Φθάνοντας στο σκουπιδότοπο άνοιξα το καπάκι και βλέπω ένα, μωρό μέσα στα αίματα. «Παναγιά μου τι να κάνω; Να γυρίσω στο γιατρό δε γίνεται γιατί αυτός το πέταξε, όμως αν το πάρω στο σπίτι ο άντρας μου θα με σφάξει σαν λαμπριάτικο αρνί».

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ 17/5/2014 - ΛΟΓΟΙ ΑΛΗΘΕΙΑΣ - ΛΟΓΟΙ ΣΩΤΗΡΙΑΣ


ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ


174827_p
Πορφύρης Δ Σταφυλά Π
Άκουσα αυτήν την ιστορία από τον ιερομόναχο Θεοφύλακτο ένα μοναχό από το μοναστήρι των Σπηλαίων Pskov κατά το δεύτερο μισό της δεκαετίας του 1980. Του την διηγήθηκε ένας πιστός υψηλόβαθμος στρατιωτικός αξιωματούχος του ναυτικού και ήταν η αφορμή για να επιστρέψει στην πίστη. Στη νεότητά του ήταν καπετάνιος μιας τορπιλάκατου στον Ειρηνικό Ωκεανό. Μια μέρα το καράβι βγήκε εκτός πορείας. Οι μετεωρολογικές προβλέψεις ήταν καλές και τίποτα δεν ανέφερε κάτι ανησυχητικό. Την ίδια στιγμή στον ορίζοντα πρόβαλε αρχικά το πρώτο μαύρο σύννεφο το οποίο άρχισε να εξαπλώνεται γρήγορα.Ένας άνεμος άρχισε να φυσσάει που προοδευτικά δυνάμωνε. Ξέσπασε μια καταιγίδα. Τεράστια κύμματα άρχισαν να χτυπούν το καράβι. Άρχισε να παίρνει κλίση από τα αριστερά προς τα δεξιά. Το νερό εισέβαλε στη μηχανή. Το πλοίο θα έμενε χωρίς μηχανή.Θα ήταν ακυβέρνητο. Αυτό θα ήταν μοιραίο για όλους.
Ο καπετάνιος δεν ήταν δειλός αλλά ο φόβος του θανάτου άρχισε να τον κυριεύει.Αλλά δεν ήταν μόνος είχε την ευθύνη όλου του πληρώματος.Τι να κάνει ; Αστραπιαία περνάνε από το νου του τα λόγια της μητέρας του που του είχε πει εδώ και καιρό.: « Να προσεύχεσθε στο Θεό. Αυτός σώζει τους ανθρώπους όπου κι αν βρίσκονται» αλλά και τα λόγια του παππού του ενός γερόλυκου της θάλασσας: ” Αυτός που δεν βρέθηκε στη θάλασσα δεν προσευχήθηκε ποτέ στον Θεό. “ Ο καπετάνιος είχε να πατήσει στην εκκλησία από την παιδική του ηλικία. Εντάχθηκε στην komsomol και έπειτα έκανε τη θητεία του. Δεν ήξερε ούτε καν να προσευχηθεί. Αλλά μέσα του από τα βάθη της ψυχής του κραύγαζε με όλο του το είναι : «Κύριε σώσε με! Κύριε σώσε με! ”

Ἡ δύναμη τῆς προσευχῆς

  "ΧΕΙΡΑΓΩΓΙΑ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ" 
Ὅσιος Θεοφάνης ὁ Ἔγκλειστος
http://www.saint.gr/photos/standard/0106/OsiosTheophanis03.jpg
http://www.schizas.com/site3/images/stories/fulltextrss/nantipapamitsou/2012-04/GreatestPrayer.jpg
Ἡ δύναμη τῆς προσευχῆς βρίσκεται ὄχι στόν ἐξωτερικό τύπο της, ἀλλά στό περιεχόμενο, στό πνεῦμα της. Προσπαθεῖτε νά βιώσετε τήν προσευχή. Αὐτό ἀκριβῶς εἶναι πού χρειάζεται. Κάποιος ἀπό τούς πατέρες λέει, πώς, ὅταν προσευχόμαστε, πρέπει νά αἰσθνόμαστε ὅπως οἱ ὑπόδικοι μπροστά στόν δικαστή.
 

http://www.optina.ru/photos/letopis/a03893b0730cf4479c8dc7b1850f4f5a.jpg
ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ, ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΜΑΡΤΩΛΟ!
Ρώτησε κάποιος ἕναν ἀσκητή:

Γιατί να λατρεύω τον Θεό;


Πως τον φαντάζεσαι τον Θεό;

Μήπως τον βλέπεις σαν κάποιον ο οποίος κάθεται σε πανύψηλο θρόνο που στραβομουτσουνιάζει και θυμώνει όταν δεν τον λατρεύεις και δεν τον δοξάζεις;

Μήπως σαν κάποιον ο οποίος χαίρεται και ευχαριστιέται μαζί σου όταν πηγαίνεις εκκλησία και προσεύχεσαι;

Μήπως έχεις την εντύπωση πως ο Θεός είναι ένας καλοσυνάτος παππούς (γεροντάκος) που δεν του καίγεται καρφί το τι κάνεις με την ζωή σου, φτάνει εσύ να είσαι ευχαριστημένος με τον εαυτό σου;

Αν έτσι πιστεύεις για τον Θεό, δεν θα καταλάβεις ποτέ:
 

ούτε γιατί έχεις χρέος να Τον λατρεύεις·

ούτε γιατί ο Θεός είναι καλός μόνο όταν σε αφήνει να κάνεις τα όποια θελήματά σου-ελεύθερα.


Ας ξεκινήσουμε όμως με το πρώτο ερώτημα: γιατί έχουμε χρέος να Τον λατρεύουμε.

Η λέξη λατρεία στην αρχική της σημασία σημαίνει: απονέμω αξία, τιμή και σεβασμό σε κάποιον ή σε κάτι. Συνεπώς, λατρεία είναι η εκδήλωση σεβασμού, τιμής, αξίας, αναγνώρισης. Π.χ. όταν χειροκροτώ έναν ηθοποιό επάνω στην σκηνή ή έναν ποδοσφαιριστή (αθλητή), τον τιμώ· του αναγνωρίζω κάποια αξία· τον λατρεύω. Κάθε φορά που ένας άνδρας -την παλαιότερη εποχή- έβγαζε το καπέλο του σε μια διερχόμενη γυναίκα, το έκανε ως ένδειξη τιμής (τιμητικά).

ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ

(νουθεσία)
Γέρων Σωφρόνιος 
http://3.bp.blogspot.com/-GBWZyxzbahE/T5r5iaKUepI/AAAAAAAAKBA/oSZQWM-thyU/s1600/31.jpg
Όλη η άσκησή μας πρέπει να έχει ως στόχο την αγάπη.
Η απόκτησή της στην καρδιά μας συνεπάγεται μεγάλο κόπο.

 http://zoiagapis.gr/wp-content/uploads/2014/02/%CE%AE%CE%BB%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%AC%CF%80%CE%B7%CF%82.jpg
Όταν οι θλίψεις, οι αποτυχίες, οι αρρώστιες, τα παντός είδους παθήματα υπομένονται με ανδρεία και ευγνωμοσύνη προς τον Θεό, κάνουν τη γη της καρδιάς μας καρποφόρο, ικανή να καλλιεργήσει την αγάπη

Βάνα Μπάρμπα: «Μην κάνετε ένα παιδί χωρίς γάμο. Ήταν ένα λάθος, εγώ την πάτησα»


Τι θα άλλαζε η Βάνα Μπάρμπα αν μπορούσε να γυρίσει τον χρόνο και ποια είναι η σχέση της με τις γυναίκες;

«Θα έκανα κάποια πράγματα διαφορετικά. Πάνω από όλα, θα ήθελα την περίοδο της δόξας μου να ήμουν πιο ταπεινή. 


Θα κοιτούσα, επίσης, να μαζέψω περισσότερα χρήματα τότε που όλα πιστεύαμε ότι θα είναι αιώνια. Νόμιζα ότι θα είμαι έτσι για πάντα, αλλά μετά κατάλαβα πως ο χρόνος είναι αδυσώπητος. 

Κάπου στα 30 μου θα έλεγα “Ωπ τι κάνω;”. Εγώ άλλαζα σπίτια και παρατούσα τα έπιπλα στο παλιό σπίτι. Ήταν η έπαρση της νεότητας», είπε καλεσμένη στην εκπομπή «Το πρωινό» ενώ συνέχισε μιλώντας για την σχέση της με τις γυναίκες κάνοντας μάλιστα και την αυτοκριτική της.

Ἁγιογραφικῶς τό θέλημα τοῦ Θεοῦ περί ὁμοφυλοφιλίας!

 
http://pneumatika.gr/wp-content/uploads/bible1.jpg 


"Παρακαλῶ οὖν ὑμᾶς, ἀδελφοί, διὰ τῶν οἰκτιρμῶν τοῦ Θεοῦ, παραστῆσαι τὰ σώματα ὑμῶν θυσίαν ζῶσαν, ἁγίαν, εὐάρεστον τῷ Θεῷ, τὴν λογικὴν λατρείαν ὑμῶν, καὶ μὴ συσχηματίζεσθε τῷ αἰῶνι τούτῳ, ἀλλὰ μεταμορφοῦσθε τῇ ἀνακαινώσει τοῦ νοός ὑμῶν, εἰς τὸ δοκιμάζειν ὑμᾶς τί τὸ θέλημα τοῦ Θεοῦ τὸ ἀγαθὸν καὶ εὐάρεστον καὶ τέλειον".  
(Πρός Ρωμ. 12, 1-2)
Σέ αὐτούς τούς δύο στίχους στήν Πρός Ρωμαίους ἐπιστολή, ὁ Κύριος ἡμῶν Ἰησοῦς Χριστός καί Θεός, διά στόματος Ἁγίου Ἀποστόλου Παύλου, μᾶς δείχνει τό θέλημα Του γιά τήν διαχείριση τοῦ σώματός μας. 
Ὑπογραμμίζουμε τέσσερα βασικά σημεῖα πού ἀπορρέουν ἀπό τούς δύο εὐαγγελικούς στίχους:
  1. Νά διαχειριζόμαστε τά σώματά μας ὡς θυσίᾳ τῷ Θεῷ ἁγίᾳ καί ὡς ζωντανή λατρεία σέ Αὐτόν. Δηλαδή νά Τόν δοξάζουμε καί μέ τό σῶμα μας κι ὄχι νά Τόν καταισχύνουμε!
  2. Νά μή συσχηματιζόμαστε μέ τήν "μόδα" καί τίς παροτρύνσεις τοῦ πρόσκαιρου αὐτοῦ κόσμου καί τῆς Νέας Ἐποχῆς (ἡ ὁμοφυλοφιλία εἰδικότερα πού εἶναι στό θέμα μας, ἔχει περάσει τόσο σάν μόδα, ὅσο καί σάν νόμος καί "δικαίωμα" στόν κόσμο πού ζοῦμε)!
  3. Νά διαχειριζόμαστε τά σώματά μας, μέ γνώμονα τά τοῦ πνεύματος κι ὄχι τά τῆς σαρκός. Κι ὅπως, ἄς μᾶς ἐπιτραπεῖ ἡ ἔκφρασις πρός βαθυτέρα κατανόησιν, ἕνα ἀφεντικό ἐλέγχει κι ὁδηγεῖ μέ τό λουρί στό λαιμό τό σκυλάκι του, ἔτσι καί τήν σάρκα μας πρέπει νά τήν ὑποτάσσουμε στό πνεῦμα μας κι ὄχι τό ἀντίθετο πού δέν εἶναι φυσιολογικό. Μήν ξεχνᾶμε πῶς ἀποκαλοῦν οἱ Ἅγιοι Πατέρες τόν ἀνθρώπινο νοῦ: "ὁ ἡγεμῶν νοῦς". Αὐτός εἶναι καί πρέπει νά εἶναι ὁ "ἀρχηγός" τῆς ὑπάρξεώς μας, αὐτός δίνει τίς διαταγές στό σῶμα γιά νά ἐνεργήσει καί ὄχι τό ἐκτελεστικό ὄργανο, δηλαδή τό σῶμα! Ὅταν τό σῶμα μας "μᾶς ἄγει καί μᾶς φέρει", ἐνεργοῦμε σέ παρά φύσιν κατάσταση, διότι κάναμε τόν ἀρχηγό δοῦλο καί τόν δοῦλο ἀρχηγό· «ᾧ γάρ τις ἥττηται, τούτῳ καί δεδούλωται» (Β' Πε 2,19).

Ξεκίνησε στή Σουηδία τό… «τσιπάρισμα» τῶν πολιτῶν

1A9186157C02C4D366060383B3211F5E 
Εγκαταστάθηκαν ήδη 15 τερματικά σε καταστήματα της πόλης Λουντ

Οι εμπορικές συνδιαλλαγές 1600 εθελοντών θα γίνονται με ένα «ηλεκτρονικό πορτοφόλι» που θα έχει ως βάση δεδομένων την μοναδικότητα του σχήματος που δημιουργούν οι φλέβες στο χέρι του καθενός εξ’ αυτών

Στο Λουντ της Σουηδίας δοκιμάζεται πειραματικά από την προηγούμενη Πέμπτη (1/5) μια νέα μέθοδος πληρωμών, κατά την οποία δίνεται η δυνατότητα σε 1600 εθελοντές να πληρώνουν για τις εμπορικές τους συναλλαγές, χρησιμοποιώντας το χέρι (την παλάμη τους  για την ακρίβεια), σαν να είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι!

Γέρων Παΐσιος – Ποίημα στήν μητέρα του

Όταν ο Γέρον Παΐσιος εκάρη μοναχός, έστειλε μια φωτογραφία στην 
πολυαγαπημένη μητέρα του Ευλαμπία. Στο πίσω μέρος της είχε γράψει ένα 
λυρικό ποίημα αποχαιρετισμού. Το αποχαιρετιστήριο αυτό λυρικό ποίημα 
έγραφε τα εξής:

Ἀνέκδοτη Ἀκολουθία καί Παρακλητικός Κανόνας τοῦ Παϊσίου τοῦ Ἁγιορείτου

ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΟΣΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ
Δημοσιεύουμε για πρώτη φορά την ανέκδοτη Ακολουθία και τον Παρακλητικό Κανόνα του Οσίου Παϊσίου του Αγιορείτου, ποίημα του Μητροπολίτου Εδέσσης, Πέλλης και Αλμπωπίας κ.κ. ΙΩΗΛ.
Τα σχετικά αρχεία για ανάγνωση και εκτύπωση βρίσκονται στον παρακάτω σύνδεσμο στον δικτυακό τόπο της Ιεράς Μητροπόλεως.
 http://agioritikesmnimes.blogspot.gr/2014/05/4734.html

ΒΡΕΤΑΝΙΑ: Απέλυσαν χριστιανή από παιδικό σταθμό γιατί δεν ήθελε να διαβάσει στα παιδάκια βιβλία υπέρ της ομοφυλοφιλίας!..Μια χριστιανή εργαζόμενη σε παιδικό σταθμό προστέθηκε στην αυξανόμενη λίστα των εργαζομένων που ανακαλύπτουν ότι η πίστη τους δεν είναι πλέον ανεκτή σε αυτήν την "πολιτισμένη" και "προοδευτική" μας κοινωνία.

 
Η Sarah Mbuyi, η οποία δούλευε στον παιδικό σταθμό Newpark στο Λονδίνο, από τον περασμένο Απρίλιο, εκδιώχθηκε μετά από μια πειθαρχική συνεδρίαση, την οποία προκάλεσε ένα παράπονο από μια ομοφυλόφιλη συνάδελφό της.
 
Οι εργοδότες της αποφάσισαν ότι «παρενόχλησε» συνάδελφο της, η οποία συμπεριφορά, κατέληξαν, ανέρχονταν σε «σοβαρό παράπτωμα». Κατά τη διάρκεια της πειθαρχικής συνάντησης ρωτήθηκε η γνώμη της για το αν μπορεί να διαβάζει βιβλία στα παιδιά που μιλάνε για «ομοφυλόφιλους γονείς». Δήλωσε ότι δεν θα είναι σε θέση να το πράξει.

Ποιό πρέπει νά εἶναι τό βασικό τυπικό-πρόγραμμα τοῦ Χριστιανοῦ;

http://xristianos.gr/forum/eikones/proseuxes/odigies_proseuxis.jpg


http://www.animaatjes.nl/plaatjes/b/bloemen/animaatjes-bloemen-70720.gif


ΦΩΤΙΣΤΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ
Ὀρθόδοξος Ἱεραποστολικός Σύνδεσμος Ἁγίων Κυρίλλου καί Μεθοδίου τῶν Θεσσαλονικέων
Φωτιστῶν τῶν Σλάβων