Δευτέρα 4 Μαΐου 2020

Ἡ τεχνολογία, ὁ βιολογικός πόλεμος καί τά χημικά στά ἔσχατα! Προφητεία π. Ἀθανασίου Μυτιληναίου!

Ἡ τεχνολογία, ὁ βιολογικός πόλεμος καί τά χημικά στά ἔσχατα!
Προφητεία π. Ἀθανασίου Μυτιληναίου!
Μαρία, Ἐκπαιδευτικός
Ποιός μᾶς χάρισε τήν ἐλεύθερη προαίρεση καί βούληση ὡς ὑπέρτατη ἔκφραση ἀγάπης;
Ὁ Θεός!
Ποιός ἀντίθεος πού κάνει τά ἀνάποδα τοῦ Θεοῦ θέλει νά μᾶς στερήσει τήν ἐλεύθερη προαίρεση καί βούληση ὡς ἀκραία μισανθρωπία γιά νά χάσουμε τήν νήψη, τήν ἐγρήγορση καί τήν σωτηρία;
Ὁ Διάβολος καί τά ὄργανά του, τά ἀόρατα (δαίμονες) καί τά ἐπίγεια (ὅσοι πολεμοῦν τόν Θεό, τήν Ἐκκλησία Του, τούς πιστούς Του, κλῆρο καί λαό, καί ὅλη τήν ἀνθρωπότητα σέ ὅποιο πόστο ἐξουσίας καί ἐπιρροῆς κι ἄν κάθονται)!
Ὁ σκοτεινός Διάβολος γνωρίζει πώς ἀκόμη κι ἄν καταφέρει μέ τά ἐπίγεια ὄργανά του σέ θέσεις ἐξουσίας (θεατές καί ἀθέατες) νά ψηφισθοῦν ἀπολυταρχικοί Νόμοι καί νά ἐφαρμοσθοῦν δικτατορικά κοινωνικοπολιτικά συστήματα, πάντα θά ὑπάρχουν οἱ ἀφυπνισμένοι ἄνθρωποι πού θά μπαίνουν μπροστά του ὡς προσκόμματα στά σατανικά σχέδια ὅλων αὐτῶν, εἰδικά οἱ Ὀρθόδοξοι Χριστιανοί καί τέκνα τῆς Ἀληθείας καί τοῦ Φωτός, μέ ἀποτέλεσμα εἴτε νά ματαιώνονται, εἴτε νά καθυστεροῦνε!
Κι ἐπειδή ἔχει τόσο μίσος ἀπέναντι στά πλάσματα τοῦ Τριαδικοῦ Θεοῦ καί Δημιουργοῦ πού δέν μπορεῖ νά ἀγγίξει καί νά βλάψει, τί σκαρφίσθηκε ὥστε νά μήν σωθεῖ οὔτε ἕνας ἄνθρωπος;
Νά βρεῖ ἕναν τρόπο καί διάφορα μέσα γιά νά καθυποτάξει τήν ἐλεύθερη ἀνθρωπίνη βούληση, παρά τήν συνειδητή βούληση, τρόπος τοῦ λέγειν, τῶν ἀνθρώπων!Πῶς;
Μέ τήν τεχνολογία-ἐπιστήμη, τόν βιολογικό πόλεμο καί τά χημικά!
Ἀκοῦστε τήν προφητεία τοῦ π. Ἀθανασίου Μυτιληναίου γιά τόν ἔσχατο πόλεμο κατά τῆς ἀνθρωπότητος, ἰδιαιτέρως δέ κατά τῶν Χριστιανῶν πού εἶναι καί ὁ εἰδικότερος στόχος τοῦ Διαβόλου:

ΕΠΙΣΗΜΑ ΧΕΙΛΗ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑΝ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΙΤΑΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ !!!


ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ! - ΗΧΗΤΙΚΟ: «ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ 80 ΠΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ» !!!!!!

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΤΣΙΟΔΡΑ-ΗΧΗΤΙΚΟ: «ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΗΣΑΥΡΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ 80 ΠΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΛΩΒΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ»

Μια συγκλονιστική συνέντευξη του οικονομολόγου Παναγιώτη Θεοδωρίδη (κίνημα Αντίσταση Τώρα). 
Μπορεί να μην είναι ιατρός, αλλά εξηγεί, όπως λέει ο ίδιος, με τα λόγια του κ. Τσιόδρα ότι πρόκειται περί απάτης ο κορωνοϊός. 
Είναι κατασκευασμένος στα εργαστήρια, το έχει πει ο΄ίδιος ο κ. Τσιόδρας σε ανύποπτο χρόνο.... Ότι δεν είναι πανδημία σε καμμία περίπτωση, αλλά όλα γίνονται για να εγκλωβίσουν τον κόσμο, να τον αναγκάσουν μετά να κάνει εμβόλιο, διότι παίζονται κέρδη πολλών δισεκατομμυρίων. 

Ταυτόχρονα θα γεμίσουν τη χώρα ανενόχλητοι με 80 δομές-πόλεις λαθραίων εποίκων.

Πάψε να τους εμπιστεύεσαι. Δεν ενδιαφέρονται για την Υγεία σου - "Ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω!"


π. Ἀθανάσιος Μυτιληναίος: "Θὰ εἶναι δυσδιάκριτη ἡ ἀλήθεια γιὰ τοὺς ἐκκοσμικευμένους χριστιανοὺς"

ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ, ΕΜΒΟΛΙΑ, 5G - David Icke London Real (ελλ. υπότιτλοι)


Κ. Πιερρακάκης: Ενιαίος αριθμός πολίτη – Αντικαθιστά ΑΜΚΑ, ΑΦΜ, αριθμό ταυτότητας





Στην εκπομπή LIVE NEWS μίλησε ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκος Πιερρακάκης.
Αναφορικά με το τι μπορούμε να κάνουμε ψηφιακά ώστε να αποφύγουμε τις ουρές, ο κ. Πιερρακάκης σημείωσε ότι «θα σας παραπέμψω στη νέα ψηφιακή πύλη του κράτους, στο gov.gr, όπου έχουμε συλλέξει πάνω από 520 υπηρεσίες που οι πολίτες μπορούν να κάνουν ψηφιακά. Οι περισσότερες υπήρχαν και πριν, και έχουμε προσθέσει υπηρεσίες γνησίου υπογραφής. Γίνονται όλα ηλεκτρονικά. Πριν την πανδημία είχαμε 20 χιλιάδες επισκέψεις την ημέρα στα ΚΕΠ. Οι 12.000 αφορούσαν σε υπηρεσίες γνησίου υπογραφής. Αυτές οι υπηρεσίες παρέχονται ψηφιακά. Πλέον για να κάνει κανείς εξουσιοδότηση ή υπεύθυνη δήλωση μπορεί να το κάνει είτε με τους κωδικούς του ΤΑΧΙS, αλλά και από τους κωδικούς του web banking».
«Η πιο χαρακτηριστική υπηρεσία των ημερών είναι η άυλη συνταγογράφηση που αφορά σε επαναλαμβανόμενες συνταγές. Θέλω να τονίσω ότι είναι πολύ απλή διαδικασία. Αρκεί κανείς να γραφτεί μόνο μία φορά, χρησιμοποιώντας κωδικούς TAXIS και τον ΑΜΚΑ του. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς τον ΑΜΚΑ των συνδεδεμένων μελών, να χρησιμοποιήσει δηλαδή τα παιδιά του. Έπειτα δίνει το κινητό του τηλέφωνο ή και το email του και από εκεί και πέρα χρησιμοποιεί ο γιατρός το τηλέφωνο του πολίτη», συνέχισε ο ίδιος.

Γ. Λαγός – ΕΛΑΣΥΝ κατέθεσαν μήνυση. Στο σκαμνί ΚΚ€ και Χαρδαλιάς


Η ΕΛΑΣΥΝ –  ο μόνος πατριωτικός φορέας που αντί να μιλάει, ενεργεί- κατέθεσε σήμερα 1/5/2020, όπως είχε προαναγγείλει, Μηνυτήρια Αναφορά κατά του Υφυπουργού Ν. Χαρδαλιά, του Υποστρατήγου της ΕΛΑΣ υπευθύνου για την Αθήνα και των διοργανωτών της συγκέντρωσης της «εργατικής» Πρωτομαγιάς του ΠΑΜΕ που έλαβε χώρα στο Σύνταγμα. Η ΕΛΑΣΥΝ από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει – και το έχει αποδείξει έμπρακτα- ότι θεωρεί απαράδεκτα τα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν με πρόσχημα την «πανδημία».

ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΟΝΟΪΟ !


Νομική Ενημέρωση για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό


ΟΧΙ στην επιβολή της «Σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης» από το Νηπιαγωγείο...!


sexualikh diapaidagwghsh diavoyleysh 01 
Διατυπώστε σχόλια και επιφυλάξεις, στην ιστοσελίδα της Δημόσιας Διαβούλευσης σχετικά με την επιβολή της νέου τύπου αντιεπιστημονικής, αντιπαιδαγωγικής και αντoρθόδοξης «Σεξουαλικής Διαπαιδαγώγησης», που προωθεί  το Υπουργείο για τα παιδιά μας, από το Νηπιαγωγείο...! (5) .

Το νέο Πολυνομοσχέδιο του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, το οποίο στοχεύει στην αναβάθμιση του σχολείου, παρουσιάστηκε προ ημερών (22/04/20) από την Υπουργό κα Νίκη Κεραμέως, καθώς και από τους Υφυπουργούς κα Σοφία Ζαχαράκη και κ. Βασίλη Διγαλάκη. Το εν λόγω νομοσχέδιο αναρτήθηκε μάλιστα άμεσα προς δημόσια διαβούλευση.
Στο νομοσχέδιο αυτό περιλαμβάνεται, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη Εργαστηρίων Δεξιοτήτων: Εισάγονται πιλοτικά νέες θεματικές στο υποχρεωτικό πρόγραμμα νηπιαγωγείων, δημοτικών και γυμνασίων από το επόμενο σχολικό έτος (2020–2021). Στόχος των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων είναι να ενισχυθεί η καλλιέργεια ήπιων δεξιοτήτων, δεξιοτήτων ζωής και δεξιοτήτων τεχνολογίας και επιστήμης (από κοινού «δεξιότητες του 21ου αιώνα») στους μαθητές, όπως και η βιωματική και ανακαλυπτική μάθηση. Τα εργαστήρια οργανώνονται σε 4 θεματικούς κύκλους (Ευ ζην, Περιβάλλον, Κοινωνική Ενσυναίσθηση και Ευθύνη, Δημιουργική Σκέψη και Πρωτοβουλία) και περιλαμβάνουν διάφορες επιμέρους θεματικές (ανά ηλικία), όπως π.χ. εθελοντισμός, σεξουαλική διαπαιδαγώγηση, οικολογική συνείδηση, πρόληψη από εξαρτήσεις, επιχειρηματικότητα, πρόληψη και προστασία από φυσικές καταστροφές, αλληλοσεβασμός και διαφορετικότητα , ρομποτική, νέες τεχνολογίες κ.α. (αιτιολογίκη έκθεση) (4).

Τουρκικές σειρές σε ελληνικά κανάλια καθημερινά


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την τελευταία εβδομάδα του μηνός Απριλίου 2020 (27/4-1/5) περισσότερα  από 340 διαφημιστικά μηνύματα, εκατό περίπου διαφορετικών εταιριών, «χρηματοδότησαν» τουρκικές σειρές σε ελληνικά κανάλια καθημερινά, το απόγευμα (17.30-18.30), το βράδυ (21.30-23.15) και μετά τα μεσάνυχτα (01.30-03.15).
Από αυτά, 120 περίπου διαφημιστικά μηνύματα μεταδόθηκαν στην απογευματινή τουρκική σειρά του STAR, τα περισσότερα πριν και μετά την καθημερινή σύνδεση για τις δηλώσεις εκπρόσωπων του Υπουργείου Υγείας για τον κορωνοϊό. Τώρα που σταματάνε πλέον οι καθημερινές συνδέσεις θα γίνεται αναλυτική καταγραφή των διαφημίσεων και της απογευματινής ζώνης – ήδη την πρωτομαγιά, χωρίς την συνηθισμένη σύνδεση, καταμετρήθηκαν 35 διαφημιστικές προβολές.
75 περίπου διαφημιστικά μηνύματα μεταδόθηκαν στις μεταμεσονύχτιες προβολές (με καζίνα, τουρκικά έπιπλα και ελάχιστες «εκπλήξεις» όπως η Heineken) ενώ οι υπόλοιπες 150 περίπου, στις βραδινές προβολές αυξημένης ακροαματικότητας.