Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

ΕΚΤΑΚΤΟ !!! Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ - Ιερά Σύνοδος: «Δώρο Θεού το εμβόλιο» - Οι οδηγίες προς τις Μητροπόλεις ΕΚΤΑΚΤΟ !!!

 


 

ΑΚΤΙΝΕΣ: Λυκοποιμένες σε συνεχή κατήφορο…

 Ἀκοῦμε τούς ἐπιστήμονες πού φιμώνουν
καί ὄχι αὐτούς
τῶν Μέσων Μαζικῆς Ἐξαπάτησης.
Ὑμεῖς Σεβασμιώτατοι μέ ποιά "ἐπιστημονικά" κριτήρια
ἐπιλέγετε τούς δεύτερους;...
Οἱ κυτταρικές σειρές ἐκτρωμένων ἐμβρύων
δέν Σᾶς ἐνοχλοῦν καί κωλύουν πνευματικά;...
Τά ἐπίσημα στοιχεῖα χιλιάδων θανάτων 
κι ἑκατομμυρίων παρενεργειῶν μετά τά ἐμβόλια
σέ Εὐρώπη, Ἀμερική καί τόν λοιπό κόσμο
πού οἱ ἴδιοι οἱ πολιτικοί φορεῖς ἀνανακοινώνουν
στίς ἐπίσημες πλατφόρμες τους,
δέν Σᾶς προβληματίζουν,
ὥστε ἀβασάνιστα σπρώχνετε τούς ἀνθρώπους
νά μπολιαστοῦν;
Οἱ Διεθνεῖς Συνθῆκες, τό Ἑλληνικό Σύνταγμα,
ὁ Κώδικας Ἰατρικῆς Δεοντολογίας καί Νόμοι
πού καταπατοῦνται,
συνάμα μέ ἀνθρώπινα δικαιώματα
δέν σᾶς ἀνησυχοῦν;
Ὑμεῖς πού δέν εἶσθε "εἰδικοί"
ἔχετε τό δικαίωμα νά ἐπιλέγετε ὡς σωστούς
τούς συστημικούς-τηλεοπτικούς "εἰδικούς"
καί ὅλος ὁ ὑπόλοιπος κόσμος
δέν ἔχουμε τό δικαίωμα νά ἐπιλέξουμε
τούς εἰδικούς τῆς ἀρεσκείας μας;
Ὅταν Ὑμεῖς πηγαίνετε στούς θεράποντες ἰατρούς σας,
τούς ἐπιλέγει ὁ Μητσοτάκης ἤ Ὑμεῖς;
Ἡ ἔκτρωση μίας νέας ζωῆς, ἑνός νέου ἀνθρώπου
εἶναι "δικαίωμα"  μίας γυναίκας στό σῶμα της
κι "ἐπιλογή" σέ ἕνα ζευγάρι,
 ἀλλά τό ἐμβόλιο δέν εἶναι δικαίωμα κι ἐπιλογή
στό σῶμα τοῦ καθενός μας; 
Τό "κήρυγμά" Σας εἶναι τό ἐμβόλιο τῆς Νέας Ἐποχῆς
καί ὄχι ἡ Ἀλήθεια καί ὁ Λόγος τοῦ Θεοῦ,
τόσο σέ δογματικό, ὅσο καί σέ πνευματικό 
κι ἀνθρώπινο ἐπίπεδο.
Ἔχετε γίνει καί Ὑμεῖς, ὅπως καί οἱ πολιτικοί, ἰατροί
καί μάλιστα δικτατορικοῦ καθεστῶτος.
Δέν θυμίζετε Ποιμένες.


 

«Η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, γνωρίζοντας πως ο εμβολιασμός αποτελεί μέγιστη πράξη ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο, συνιστά σε όλους, σε συνεννόηση με τον ιατρό τους, να αξιοποιήσουν το δώρο αυτό που μας χάρισε ο Θεός, προκειμένου να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας, αλλά και κάθε άνθρωπο «ὑπέρ οὗ Χριστός ἀπέθανε».

«Και θέλει αυθεντικώς να διαβεβαιώσει πως αυτό το εμβόλιο δεν έρχεται σε καμία αντίθεση με την Αγιογραφική, Πατερική και Κανονική διδασκαλία της Αγίας μας Εκκλησίας», αναφέρει χαρακτηριστικά, καλώντας οι ιερείς να μην ακούν φωνές που προκαλούν σύγχυση και διαχωρισμό, ιδιαίτερα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι οποίες «στερούνται επιστημονικότητας αλλά και εκκλησιαστικού πνεύματος».

 

Τέκνα εν Κυρίω αγαπητά,

Το τελειότερο δημιούργημα του Θεού είναι ο άνθρωπος, ο οποίος πλάστηκε για να ζει αιώνια. Ο εγωισμός οδήγησε τον άνθρωπο στην πτώση και η πτώση έφερε ως συνέπεια τις ασθένειες και τον θάνατο.

Ο Δημιουργός μας, για να απαλύνει τον πόνο των ανθρώπων από τις ασθένειες, μας χάρισε την ιατρική επιστήμη και τα φάρμακα. Στην Παλαιά Διαθήκη ο Προφήτης Ησαίας με την βοήθεια της τότε ιατρικής, εθεράπευσε τον Εζεκία.

Στην Καινή Διαθήκη εξ άλλου, ο Ίδιος ο Κύριός μας τονίζει την αναγκαιότητα της ιατρικής επιστήμης λέγοντας: «ου χρείαν έχουσιν οι ισχύοντες ιατρού, αλλ’ οι κακώς έχοντες» (Ματθ. 9, 12), που σημαίνει πως όταν το σώμα ασθενεί, υπάρχει ανάγκη της συνδρομής των ιατρών.

Οργή ΠΟΕΔΗΝ για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς - «Η υποχρεωτικότητα παραβιάζει συνταγματικές ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα».

 


 

 
 
Η ΠΟΕΔΗΝ εξέφρασε την αντίθεση της για τις ανακοινώσεις με τις οποία καθίσταται υποχρεωτικός ο εμβολιασμός του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Τι αναφέρει η Απόφαση του Γενικού Συμβουλίου:

«Το υγειονομικό προσωπικό συμμετέχει μαζικά στον εμβολιασμό. Είναι η κοινωνική ομάδα που συντριπτικά έχει το μεγαλύτερο ποσοστό εμβολιασμού, αγγίζοντας το 90% (εμβολιασμένοι, φυσική ανοσία, αναμονή εμβολιασμού, μη εμβολιασμένοι με ιατρική εντολή).

Το υγειονομικό προσωπικό στοχοποιείται με ανακρίβειες και στρεβλά στοιχεία εκ του πονηρού. Εμβολιασμένος ή μη ο υγειονομικός τηρεί τα μέτρα ατομικής προστασίας προστατεύοντας τον εαυτό του και τους ασθενείς. Είναι χρέος και καθήκον ο εμβολιασμός του υγειονομικού προσωπικού.

Εξάλλου πληρώσαμε βαρύ το τίμημα του κορωνοϊού. Χάσαμε 27 συναδέλφους από κορωνοϊό με τον θάνατό τους να μην χαρακτηρίζεται ως εργατικό ατύχημα. Είμαστε ενάντια στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού των υγειονομικών και Προνοιακών υπαλλήλων.

Συνέλαβαν τόν Δρ Ἐλπιδοφόρο Σωτηριάδη ὡς διοργανωτή τῆς διαμαρτυρίας γιά τά ἐμβόλια! Πολύ βολική φίμωση λαμπροῦ ἐπιστήμονος! Ἡ δικτατορία τῆς "δημοκρατίας"...

 


 

Συνέλαβαν τον Δρ Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη ως διοργανωτή της διαμαρτυρίας για τα εμβόλια (video) 

 

Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικοί της Κύπρου στον Δρ Ελπιδοφόρο Σωτηριάδη ο οποίος

κατηγορείται ότι οργάνωσε την διαμαρτυρία των πολιτών που τάσσονται κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Η σύλληψή του έγινε στο πλαίσιο των ερευνών για την επίθεση που δέχτηκε ο τηλεοπτικός σταθμός «ΣΙΓΜΑ» αλλά και τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο, την περασμένη Κυριακή.

Μέχρι στιγμής όπως είναι γνωστό έχουν πραγματοποιηθεί 12 συλλήψεις, ενώ ανάμεσα στους συλληφθέντες, σύμφωνα με politis.com.cy βρίσκεται και ο γιατρός με μεταπτυχιακό τίτλο στην Επιδημιολογία και διδακτορικό στην Περιβαλλοντική και Επαγγελματική Υγεία από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ, Δρ. Ελπιδοφόρος Σωτηριάδης.

Ο Δρ. Σωτηριάδης από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία εξέφρασε την αντίθεσή του στα σκληρά περιοριστικά μέτρα, ενώ υποστηρίζει ότι ο κίνδυνος που διατρέχουν οι νοσήσαντες από τον κορωνοϊό είναι λίγο μεγαλύτερος από αυτόν της γρίπης.

Ο Επιδημιολόγος οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για έκδοση διατάγματος της κράτησης του. Μάλιστα βαρύνεται με κατηγορίες όπως ο εμπρησμός, η κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών, η οχλαγωγία, η πρόκληση βλάβης σε περιουσία από οχλαγωγούς, η παράνομη συνάθροιση και ένα σωρό άλλα αδικήματα.

Ανθρώπινα δικαιώματα τέλος: Αναστολή εργασίας & άδεια άνευ αποδοχών για όσους δεν θέλουν να εμβολιαστούν

 


 


 

Ανθρώπινα δικαιώματα τέλος αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να βάλει «τέλος» στην ατομική επιλογή των πολιτών, καθώς η νομοθετική ρύθμιση

που έρχεται για την υποχρεωτικότητα προβλέπει οι υπάλληλοι του δημόσιου τομέα να τίθενται σε αναστολή εργασίας «μέχρι τη λήξη του υγειονομικού συναγερμού», αλλά και η απώλεια του μισθού τους να συνδυάζεται με τσεκούρι στις ασφαλιστικές τους εισφορές!

Συγκεκριμένα κατατέθηκε στη Βουλή η τροπολογία για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς με βάση την οποία οι εργαζόμενοι συγκεκριμένων κατηγοριών θα βγαίνουν σε αναστολή εργασίας άνευ αποδοχών επ'αόριστον!

Οι ρυθμίσεις αυτές, θα αφορούν σε τρεις κατηγορίες εργαζομένων: 

Έζησα ένα ολοζώντανο θαύμα, από την Αγία Γαλακτία!

 


 

 

Ονομάζομαι, Χρυσοβαλάντης Μπ., είμαι 21 ετών και κατοικώ στην Νάουσα Ημαθίας.  Πρίν από λίγες μόλις εβδομάδες κυριολεκτικά έζησα ένα θαύμα στην ζωή μου, από μία μεγάλη αγία των ημερών μας.  Την γερόντισσα Γαλακτία της Κρήτης!

Τέλη Μαΐου φέτος του 2021, παρατήρησα πως μου είχε εμφανιστεί μία κρεατοελιά χρώματος καφέ κοντά στην καρδιά.  Στην αρχή πρέπει να ομολογήσω, δεν είχα δώσει και μεγάλη σημασία, για την εμφάνιση της κρεατοελιάς. Θεώρησα, ότι είναι μία απλή κρεατοελιά. Άκακη, δηλαδή.

Έπειτα, όμως, από 2 με 2,5 εβδομάδες, η εν λόγω κρεατοελιά άλλαξε χρώμα και από καφέ, που ήταν στην αρχή έγινε μαύρη σαν κατράμι. Τότε, δεν σας κρύβω, πως είχα αρχίσει να φοβάμαι αρκετά.  Έτσι, λοιπόν, μίλησα με την μητέρα μου και αποφασίσαμε να κλείσουμε ένα ραντεβού στο χειρουργό του νοσοκομείου της περιοχής μου. Πήγα την επόμενη ημέρα, με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας μας, στο νοσοκομείο, για να με εξετάσει ο χειρούργος.