Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

Δρ. Robert Malone: «Το mRNA εμβόλιο Covid προκαλεί καρκίνο – Περιέχει θραύσματα DNA που συνδέονται και με γενετικές ανωμαλίες»

 



Η τεκμηρίωση υποδηλώνει ότι υπάρχουν ορισμένες αλληλουχίες DNA που υπάρχουν στα φιαλίδια που κανονικά δεν επιτρέπονται σε οτιδήποτε πρόκειται να πάει στον άνθρωπο


Ο Δρ. Robert Malone κατέθεσε σε ακρόαση επιτροπής με επικεφαλής τη βουλευτή Marjorie Taylor Greene (R-Ga.) και θέμα «Παρενέργειες που προκαλούνται από εμβόλια κατά του COVID-19», στην οποία αποκάλυψε πώς το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Moderna δείχνει, ότι τα φιαλίδια εμβολίου για τον κορωνοϊό COVID- 19 περιέχουν δισεκατομμύρια θραύσματα DNA και άλλες προσμείξεις που συνδέονται με γενετικές ανωμαλίες και καρκίνο.

Η αναγνώριση του κινδύνου και η άδεια

Στην ακρόαση, ο Δρ. Malone μίλησε για το πώς η Moderna αναγνωρίζει στο δικό της δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ότι το RNA είναι προτιμότερο από το DNA στα εμβόλια λόγω των κινδύνων που ενέχουν, αλλά ότι το εμβόλιο mRNA της εταιρείας, το οποίο χορηγήθηκε σε δεκάδες εκατομμύρια ανθρώπους, είναι μολυσμένο με το τελευταίο.

«Η Moderna έχει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για τη χρήση RNA για εμβόλια», δήλωσε ο Δρ Malone.