Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012

Ο π. Νεκτάριος Μουλατσιώτης - ΚΟΙΝΩΝΙΑ


Οι χριστιανοί δεν ψηφίζουν χριστιανούς


Η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» ξεσκεπάζει την απάτη του PSI

Εκτύπωση
Πώς με τη μπλόφα της σωτηρίας της Ελλάδος από τη χρεοκοπία,
υποδούλωσαν τη χώρα στους δανειστές
Θα μιλήσουμε με αριθμούς. Τα στοιχεία δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, γιατί όλα προέρχονται από επίσημα έγγραφα.
Α. Ανταλλαγή ομολόγων – Δημόσιο χρέος
Το συνολικό δημόσιο χρέος ήταν 368 δις €.
Έγινε αναγκαστική ανταλλαγή του 95,7% των παλαιών ομολόγων αξίας 206 δις €, δηλαδή 206 x 0,957 = 197 δις € αξία ομολόγων.
Συνεπώς διαγράφεται το ποσό των 197 δις € του χρέους μας.
Το οικονομικό κόστος για την χώρα έναντι αυτής της διαγραφής είναι:

30 δις €
Αγορά βραχυπρόθεσμων ομολόγων του EFSF

50 δις €
Ανακεφαλαιοποίηση τραπεζών

12 δις €
Κάλυψη ζημιών των ασφαλιστικών ταμείων

5 δις €
Δεδουλευμένοι τόκοι παλαιότερων ομολόγων τα οποία ανταλλάχθηκαν
Σύνολο
97 δις €

+
62 δις €
Ονομαστική αξία των νέων ομολόγων σε αντικατάσταση των παλαιών
Σύνολο
159 δις €
Κόστος
Άρα, το όφελος είναι: 197 – 159 = 38 δις €
Όμως, υπήρξαν ομόλογα τα οποία δεν «κουρεύτηκαν» αξίας 171 δις € (368-197=171)
Οπότε, το χρέος γίνεται: 159 + 171 »    330 δις €
Αν στο παραπάνω ποσό προστεθούν και 22 δις € το έλλειμμα του 2011  
το σύνολο του χρέους είναι πλέον:   352 δις €
Β. Έλληνες ομολογιούχοι
Τα ομόλογα αξίας 206 δις € που «κουρεύτηκαν» αφορούν ιδιώτες 
α.    72 δις € Έλληνες    
  • Ιδιώτες
  • Ασφαλιστικά ταμεία (12 δις €)
  • Τράπεζες
β.    134 δις € ξένους
Σύνολο 206 δις €
δηλαδή, η Ελλάδα συμμετέχει κατά 72/206 » 34% στις ζημιές από το «κούρεμα», ενώ η συμμετοχή της στη ΕΚΤ (κλείδα) είναι στο 2,6%!!
Οι ζημιές των τραπεζών μεταβιβάζονται στον προϋπολογισμό, ενώ τα ασφαλιστικά ταμεία ή δεν θα έχουν να πληρώσουν συντάξεις ή και οι δικές τους ζημιές θα μεταβιβαστούν στον προϋπολογισμό.
Οι Έλληνες ιδιώτες χάνουν τα χρήματά τους.
Δηλαδή όλα τελικά μεταφέρονται στις πλάτες του Ελληνικού λαού.
 Γ. Η κερδοσκοπία του «διοικητικού τομέα» (official sector)
Τα 171 δις € που δεν «κουρεύτηκαν» (ΔΝΤ, ΕΚΤ κλπ), στην πράξη 162 δις €, ανήκουν στον «διοικητικό τομέα», όπως λέγεται.
Αναλυτικά είναι κάτοχοι ομολόγων αξίας:
ΔΝΤ
20 δις €
ΕΚΤ
57 δις €
Ευρωσύστημα Κεντρικών τραπεζών
53 δις €
Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
(EFSF) κυρίως                           
32 δις €
Σύνολο
162 δις €
Όλοι οι ανωτέρω είναι σχεδόν βέβαιο ότι αγόρασαν τα Ελληνικά ομόλογα σε πολύ χαμηλή τιμή (περίπου 40% της αξίας τους) και τώρα πληρώνονται ολόκληρο το ποσό!!!
Γι’ αυτό η ΕΚΤ ανακοίνωσε επιστροφή κερδών από την αγορά των Ελληνικών ομολόγων.
Δ. Η κερδοσκοπία της ΤτΕ
Η ΤτΕ αντάλλαξε λίγες μέρες πριν το PSI το ρευστό που είχε από καταθέσεις ασφαλιστικών ταμείων (όπως αυτό των ακαδημαϊκών, των στρατιωτικών, υπαλλήλων του Υπ. Οικ.), αλλά και τα 600 εκ. του ΟΕΚ και της Εργ. Εστίας με ομόλογα τα οποία συμμετείχαν στο «κούρεμα». Δηλαδή «έφαγαν» (η ΤτΕ) κυριολεκτικά στο παρά πέντε τα χρήματα των ταμείων, μεταβιβάζοντας τη «προγραμματισμένη» ζημιά των ομολόγων σε αυτά!!!
Ας σημειώσουμε πως η ΤτΕ είναι ένας καθαρά ιδιωτικός οργανισμός με κατά 92% αφανείς μετόχους (το Δημόσιο κατέχει μόνο το 6% των μετοχών)
Τα συμπεράσματα είναι:
  1. Με τη συμμετοχή της παράνομης Ελληνικής κυβέρνησης οι διεθνείς κερδοσκόποι (ΔΝΤ, ΕΚΤ, ΤτΕ) συνεχίζουν να απομυζούν τα χρήματα του Ελληνικού κράτους και των πολιτών του.
  2. Η «σωτηρία» που περιγράψαμε μέσω του PSI αφορά τελικά 38 δις € και σε αντάλλαγμα η χώρα υποθηκεύτηκε στους δανειστές με το Μνημόνιο της 12ης Φεβρουαρίου 2012. Συγκεκριμένα η κυβέρνηση υπέγραψε και απεδέχθη:
α. Την άρση της ασυλίας που προστάτευε την ιδιωτική περιουσία και τα έσοδα του Ελληνικού Δημοσίου, τον χρυσό και τα συναλλαγματικά διαθέσιμα της Χώρας.
β. Την απαγόρευση συμψηφισμού τυχόν απαιτήσεων της από τους δανειστές.
γ. Την απαγόρευση δανεισμού από τρίτες χώρες.
δ. Οι διαφορές θα λύνονται με βάση το Αγγλικό Δίκαιο, το οποίο προστατεύει πλήρως τα συμφέροντα των δανειστών.
ε. Την ίδρυση του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (Α.Ε.) από το οποίο θα πληρώνεται το δάνειο κατά προτεραιότητα, έναντι όλων των υπολοίπων υποχρεώσεων του κράτους.
στ. Μείωση μισθών και συντάξεων, διάλυση του συστήματος Υγείας της Χώρας, κλείσιμο όλων των κρατικών ερευνητικών κέντρων, κλείσιμο του ΟΕΚ και της Εργατικής Εστίας κλπ.
Απεδέχθησαν την εκποίηση της Χώρας, την φτωχοποίηση και την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού που συντελείται πλέον με ταχύτατους ρυθμούς. Η Ελλάδα βαδίζει προς την ολοσχερή καταστροφή.
Στις επερχόμενες εκλογές Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΤΥΧΗ ΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ… Άλλωστε η ψήφος μας, είναι όλη μας η ζωή σε μία στιγμή!
Ας μην αφήσουμε καμία ψήφο να πάει χαμένη .
Χαμένη ψήφος είναι η, ψήφος στους χαμένους ανθρώπους του μέχρι σήμερα πολιτικού κόσμου.
Ψήφο στην «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» γιατί η «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» είναι Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ πού είναι αποφασισμένοι να αποτινάξουν την πολιτική τυραννία

Ο Ιερέας που εμπνεύστηκε πολιτικό κόμμα στο agioritikovima.gr


Μία ακόμα ηλεκτρονική κάρτα...


Επειδή η ημέρα των εκλογών ολοένα και πλησιάζει, πρέπει όλοι μας να προσέξουμε τις λεπτομέρειες που κρύβουν τα κόμματα (και κυρίως τα μεγάλα) στα προγράμματα και τις εξαγγελίες τους. Για να ξέρουμε τι να μην ψηφίσουμε... Μακριά από τους δήθεν προοδευτικούς της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης και του ηλεκτρονικού φακελώματος!
Διαβάστε τι θα ήθελε να κάνει ένας υποψήφιος πρωθυπουργός σχετικά με την ηλεκτρονική κάρτα υγείας. Νέο φρούτο μας ετοιμάζουν, τάχα για να διευκολύνουν τη ζωή μας. Ευχαριστούμε τον ακροατή μας που μας έστειλε την είδηση (διαβάστε την ως το τέλος):


Ανακοινώσεις σχετικά με την κυβερνητική πολιτική στην Υγεία, που θα εφαρμόσει η ΝΔ εάν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, έκανε την Πέμπτη ο κ. Αντώνης Σαμαράς. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε ότι στην Υγεία 'θα αλλάξουν όλα, αλλά με σχέδιο'. Για τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΕΟΠΥΥ) σημείωσε ότι θα αλλάξει ο τρόπος λειτουργίας του και πως οι συμβεβλημένοι γιατροί θα αμείβονται κατά πράξη και περίπτωση. Ο κ. Σαμαράς έδωσε έμφαση στην ηλεκτρονική κάρτα υγείας κάθε πολίτη, αλλά και στη λειτουργία δικτύου πρωτοβάθμιας περίθαλψης που θα 'φιλτράρει' τα περιστατικά.
Προτάσεις
Συνοπτικά, οι προτάσεις της ΝΔ για την Υγεία είναι οι εξής:
       Ηλεκτρονική κάρτα υγείας κάθε πολίτη, ώστε να υπάρχει πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό του, που θα διαβάζεται ηλεκτρονικά από τον γιατρό που τον εξετάζει κάθε φορά. 
       Λειτουργία δικτύου πρωτοβάθμιας περίθαλψης που θα «φιλτράρει» τα περιστατικά, θα αντιμετωπίζει επί τόπου αυτά που μπορούν να αντιμετωπιστούν και θα στέλνει στα νοσοκομεία, μόνο αυτά που πραγματικά το χρειάζονται.
       Συγχώνευση δημόσιων νοσοκομείων αλλά με σύγχρονα κριτήρια.
       Αλλαγή τρόπου λειτουργίας του ΕΟΠΥΥ. Αμοιβή γιατρώνί κατά πράξη και περίπτωση.
Ψηφίζετε Αντώνη Σαμαρά; Εαν ναι, τότε με την ψήφο σας λέτε ΝΑΙ στην έκδοση της Κάρτας Yγείας η οποία θα έχει "πρόσβαση στο πλήρες ιστορικό του ασθενή, που θα διαβάζεται ηλεκτρονικά από τον γιατρό που τον εξετάζει κάθε φορά." 
Δηλ. ψηφίζετε:
1. να επεκταθεί το ηλεκτρονικό φακέλωμα υγείας,
2. να υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για κλέψιμο από τους hackers της Ηλεκτρονικής Συνταγογράφησης,
3. να αποκτήσουμε μια Ηλεκτρονική Κάρτα - προφανώς με τσιπάκι -, η οποία θα ενσωματωθεί στην Κάρτα του Πολίτη, δηλ. να αποκτήσουμε τον προπομπό της Κάρτας του Πολίτη...
Στο μόνο πράγμα που υπάρχει συνέχεια στην κυβερνητική πολιτική, ανεξαρτήτως του ποιος κυβερνάει, είναι στο ζήτημα της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης:
α) Η ΝΔ εισάγει τον ΑΜΚΑ, την βάση της Κάρτας του Πολίτη, όπως μάθαμε πρόσφατα από τον κο Τζωρτζάκη, (δηλ. 5 χρόνια μετά την ψήφιση του νόμου του ΑΜΚΑ)
β) Η ΝΔ υπογράφει σύμβαση με την Ιαπωνική Εταιρεία Toppan για την έκδοση της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας των Αστυνομικών, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού της να χρησιμοποιήσει το ίδιο σύστημα για την Ηλεκτρονική Ταυτότητα των Πολιτών,
γ) Το ΠΑΣΟΚ ψηφίζει την Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση και βαφτίζει την Ηλεκτρονική Ταυτότητα "Κάρτα του Πολίτη" για να την ..."καταπιεί" πιο εύκολα ο πολίτης,
δ) Το ΠΑΣΟΚ αρχίζει να εφαρμόζει σταδιακά την Ηλεκτρονική Φυλακή (Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση): Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, Κάρτα Αποδείξεων και άλλα πολλά
ε) η ΝΔ ως συνεχιστής του όλου προγράμματος εξαγγέλλει την Ηλεκτρονική Κάρτα Υγείας ...
Υπάρχει άλλος τομέας όπου τα δύο κόμματα σε αγαστή συνεργασία να χτίζουν τούβλο-τούβλο κάποιο έργο; Όχι βέβαια! Γιατί άραγε;
πηγή: http://id-ont.blogspot.com/2012/04/blog-post_26.html

ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ - ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ " ΚΟΙΝΩΝΙΑ " - ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΑ.Ο.Σ 
ΕΝΟΧΛΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ κου ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ.....
 ....ΛΟΓΩ ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ , ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ,ΚΑΙ ΑΝΤΙΝΕΟΕΠΟΧΙΤΗΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΟΣΟΣΤΑ. 
25/4/2012 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΚΑΙ......
 
 24/4/2012 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΝΕΤ.....
 
Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ......
....ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....
 
ΕΥΧΟΜΑΙ Η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΗ.
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝΕ ΕΝΑΝ ΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ " ΚΟΙΝΩΝΙΑ "
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΥΡΗΣΕΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ....
 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ " ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ " ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ  ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΛΥΣΕΙΣ.....

 
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝΕ ΡΗΜΑΞΕΙ. 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ......
ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΝΕΑonline 
Σφοδρή επίθεση κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνου Καμμένου εξαπέλυσε ο τέως Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, με αφορμή συνεντεύξεις του πρώτου, στις οποίες ανέφερε ότι ο Παπανδρέου «εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο». Επίσης, χαρακτήρισε τον κ. Παπανδρέου «απατεώνα».
Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του Γιώργου Παπανδρέου γίνεται αναφορά και στη ΝΔ: «Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε».Στην ανακοίνωση του κ. Παπανδρέου αναφέρεται: 
«Από καιρό, ο κ. Καμμένος έχει υιοθετήσει την τακτική της δημαγωγίας και της πατριδοκαπηλίας.» Σύμφωνα με τα λεγόμενα του, ο Γιώργος Παπανδρέου και όλη η οικογένεια Παπανδρέου ανεξαιρέτως, υπηρετούν τα σκοτεινά συμφέροντα όλων των εχθρών της πατρίδας, άπληστων κερδοσκόπων, εκπροσώπων παγκόσμιων συνωμοσιών και οποιουδήποτε άλλου έχει βάλει στο μάτι την Ελλάδα.» 
Σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΙ, αποκάλεσε τον Γιώργο Παπανδρέου ‘απατεώνα’ και υποστήριξε και πάλι ότι εσκεμμένα παρέδωσε τη χώρα στο ΔΝΤ και στο Μνημόνιο ‘εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο’.» Εναγωνίως προσπαθεί να τεκμηριώσει τις απόψεις τους με συνεχή ψεύδη.» 
Χθες μάλιστα, σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ, επικαλέστηκε δήθεν δήλωση του Ρώσου ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν το 2010, ο οποίος, σύμφωνα με τον κ. Καμμένο, είχε δηλώσει δημοσίως ότι ‘αφού δεν θέλετε τα 22 δισ. που σας δίνουμε, να πάτε στο ΔΝΤ’.» 
Μία ακόμη απόδειξη ότι χρησιμοποιεί ασύστολα ψεύδη για να κάνει το σόου του σε βάρος της αλήθειας. Φυσικά τέτοια δήλωση δεν υπάρχει.» 
Το αντίθετο μάλιστα, υπάρχει μόνο η δημόσια προτροπή του τότε Προέδρου της Ρωσίας κ. Μεντβέντεφ προς την Ελλάδα, στις 16 Φεβρουαρίου 2010. Στην συνάντησή του με τον τότε επικεφαλής της Παγκόσμιας Τράπεζας, Ρ. Ζέλικ, ο κ. Μεντβέντεφ είχε πει: ‘Μόλις συναντήθηκα με τον Έλληνα Πρωθυπουργό και του σύστησα να στραφεί στο ΔΝΤ και στην Παγκόσμια Τράπεζα για να λύσει τα προβλήματα της Ελλάδας’.» 
Ο Γιώργος Παπανδρέου ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο για να υπάρξει στήριξη προς την Ελλάδα και να μην καταρρεύσει η χώρα. Έδωσε πραγματική μάχη, σε αντίθεση με την τότε παράταξη του κ. Καμμένου, τον ίδιον και όλη την κυβέρνηση Καραμανλή, που φυγομάχησαν μπροστά στο φάσμα της χρεοκοπίας. Ο Γιώργος Παπανδρέου διαπραγματεύτηκε σκληρά στην ΕΕ, για το πακέτο στήριξης που έσωσε τη χώρα και τους πολίτες από την βέβαιη χρεοκοπία το Μάιο του 2010.» 
Το ποιους και τι εξυπηρετεί η δημαγωγία και η πατριδοκαπηλία, ας το απαντήσει ο ίδιος ο κ. Καμμένος και ας το αξιολογήσει ο Έλληνας πολίτης.» Τα φαινόμενα αυτά συσκοτίζουν τα πραγματικά προβλήματα, τα πραγματικά αίτια και τους πραγματικούς υπεύθυνους για αυτά που περάσαμε και περνάμε ως κοινωνία τα τελευταία χρόνια.» 
Ο Ελληνικός λαός ζητά αλήθειες και όχι παραμύθια που αποπροσανατολίζουν. Ο κ. Καμμένος, με όσα υποστηρίζει, παραμένει ψεύτης και έκθετος, πολιτικά και ηθικά.» Όσο για τη ΝΔ, να χαίρεται το τέρας δημαγωγίας που ανέχτηκε, καλλιέργησε και δημιούργησε, με στόχο τη συστηματική λασπολογία και κατασυκοφάντηση του Γιώργου Α. Παπανδρέου και της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.» 
Τώρα πλέον, αποτελεί και αυτή θύμα του και θύμα της δημαγωγίας του.» Αλλά δεν μπορεί ούτε η Ελλάδα ούτε ο Ελληνικός λαός, σε αυτή την κρίσιμη καμπή της ιστορίας μας, να είναι θύμα της δημαγωγίας. Το μέλλον του τόπου υπηρετείται μόνο με την αλήθεια.»
ΒΡΕ ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΛΙΓΑΚΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΛΕΤΕ.....
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ....
 
ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΟΤΙ ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΝΤ ; 
ΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟΤΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΜΥΑΛΑ......
ΤΥΧΑΙΟ ΗΤΑΝΕ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ  ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΖ ΣΚΑΝΔΑΛΟ......
 ΟΛΑ ΗΤΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΤΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΛΕΓΑΝΕ . ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ.
 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΙΓΕΣΤΕ ΚΙ ΟΛΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.... 

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ALPHA ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ.....ΕΝΩ ΤΟ 2001 ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΡΗΞΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΗΤΑΝΕ ΛΑΥΡΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΗΣΗ.....

ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ;ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΜΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.......

 ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.....

ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΗΘΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ......

ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ......

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ. ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΩΝ....

ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.......  ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
 ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ.....


 ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ......

πηγη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ
πηγη ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ