Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ναζιστική κυβέρνηση με δικτάτορα τραπεζίτη.

ΑΠΌ PERIPETON
Όταν πρίν από μια εβδομάδα είπα ότι θα είναι ο Παπαδήμος ο επόμενος πρωθυπουργός δεν το είπα ούτε επειδή είχα πληροφορίες ούτε επειδή αυτόν ήθελαν κάποιοι μέσα από τα κόμματα. Τον Παπαδήμα τον ...προωθούσαν οι δανειστές οι ίδιοι εφόσον είναι άνθρωπός τους, εδώ και πάνω από έναν χρόνο. Προσωπικώς, δεν ενδιαφέρομαι ούτε για φήμες ούτε για υποθέσεις και συναισθηματισμούς ή αφορισμούς. Προσωπικώς προσπαθώ να αναλύω τα πράγματα με βάση την λογική και μόνον.
Ο άνθρωπος που μαγείρεψε τα στατιστικά ώστε να μπει στην ΟΝΕ η Ελλάδα, ο άνθρωπος της FED και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας όπως και τις τράπεζας της Ελλάδος (όλες ιδιωτικές τράπεζες που ανήκουν στις επενδυτικές και εμπορικές τράπεζες όλου του κόσμου) είναι πρωθυπουργός της Ελλάδος. Μέσα από μια διαδικασία τελείως αντισυνταγματική (μη πολιτικό πρόσωπο επιτρέπεται νά’ναι πρωθυπουργός ΜΟΝΟΝ σε περίπτωση που το πρώτο κόμμα δεν έχει αυτοδυναμία και ΜΟΝΟΝ μετά από πρόταση της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος αυτού) οι τραπεζίτες επέβαλαν τον δικό τους άνθρωπο.

Η κυβέρνηση αυτή είναι δικτατορική από πολλές οπτικές γωνίες και η μεγάλη πλειονότητα του κόσμου δεν πρόκειται (δικαίως) να την αναγνωρίσει. Από αυτή την στιγμή και μπρος η αντίσταση κατά της κυβέρνησης αυτής με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ μέσον από τους πολίτες είναι όχι απλώς νόμιμη αλλά και υποχρεωτική κατά το Σύνταγμα. Οι άνθρωποι αυτοί σέρνουν πλέον την χώρα σε πολύ ακραίες και βίαιες καταστάσεις. Αυτό πιστεύω είναι συνειδητή επιλογή επειδή νομίζουν πως μόνον μέσω της βίας που αναμένουν να υπάρξει από τον λαό κατά της κοινοβουλευτικής δικτατορίας που έχει εγκαθιδρυθεί, θα μπορέσουν να επιβάλλουν την θέλησή τους για την κινεζοποίηση της κοινωνίας.
Μέχρι στιγμής έχω δυστυχώς επαληθευθεί σε ό,τι έχει συμβεί τα τελευταία 3-4 χρόνια. Μέχρι προσφάτως αισθανόμουν σαν Κασσάνδρα, φέροντας την κατάρα να μην με πιστεύει κανείς. Τους τελευταίους μήνες όμως βλέπω πως όλο και περισσότερο (ιδιαιτέρως νέος) κόσμος ξυπνάει και συνειδητοποιεί τι συμβαίνει στο παγκόσμιο οικονομικοπολιτικό σύστημα. Συνειδητοποιεί πως η δημοκρατία ήταν μια ψευδαίσθηση και πως πλέον οι ολιγάρχες δεν έχουν κάποιον λόγο να κρατούν καν τα προσχήματα. Το μέλλον θα είναι εκρηκτικό και οι αλλαγές ραγδαίες. Όμως το νερό έχει πλέον μπει στο αυλάκι. Οι νέοι που τόσο λοιδόρησαν οι προηγούμενες γενεές ως τεμπέληδες, απολιτικούς και απαθείς, αποφασίζουν σε όλον τον κόσμο πως θέλουν ελευθερία, δικαιοσύνη και ισότητα χωρίς αρχηγούς και πεφωτισμένους δικτάτορες. Οι παλαιότερες γενεές έχουν δύο επιλογές. Είτε θα ενισχύσουν την συντήρηση και να προσπαθήσουν βίαια να διατηρήσουν τις ολιγαρχίες που ως σκοπό έχουν την κινεζοποίηση όλου του κόσμου, είτε θα κάνουν το θαρραλέο βήμα και επιτέλους θα μιλήσουν ανοικτά και θα παραδεχτούν πως εδώ και 3 δεκαετίες είχαν γίνει υποχείρια ενός ολοκληρωτικού συστήματος. Το μόνο βέβαιο είναι πως το παγκόσμιο αυτό καθεστώς θα καταρρεύσει υπό το βάρος της νέας γενιάς που πλέον ξέρει να ενημερώνεται, να ανταλλάσσει απόψεις, να σκέφτεται και να δρά.sxoliastesxw

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου