Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2012

ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΣΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!


Ο νεοεκλεγείς Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αναμένεται να επισκεφτεί την Ελλάδα, και ειδικότερα το Άγιο Όρος, την περίοδο του Πάσχα. 

Ο Ρώσος ηγέτης, έχει επισκεφτεί και στο παρελθόν πολλές φορές το Περιβόλι της Παναγιάς, δείχνοντας ενδιαφέρον για τις Μονές που υπάρχουν στην Αθωνική Πολιτεία, και όχι μόνο για εκείνες που έχουν απευθείας αναφορά στη Ρωσική Εκκλησία και το Πατριαρχείο Μόσχας.

Επί ημερών του Βλαντιμίρ Πούτιν στην ηγεσία της Ρωσίας άλλωστε, η Ορθοδοξία μπόρεσε να ανασάνει και πάλι σε μια από τις σημαντικότερες χώρες του πλανήτη, τόσο υπό τον Πατριάρχη Αλέξιο όσο και υπό τον σημερινό Πατριάρχη Κύριλλο. Ενώ, ο ίδιος ο Ρώσος Πρόεδρος, δεν έχει κρύψει το ενδιαφέρον του για την προοπτική συγκρότησης ενός Ορθόδοξου τόξου, που θα ενώνει τη Ρωσία με την Ελλάδα.

Η επίσκεψη του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα πραγματοποιείται σε μια περίοδο κατά την οποία είναι ακόμη ανοικτό το θέμα του ηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου Εφραίμ, ο οποίος παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού. Με νωπές τις εντυπώσεις από τη δημόσια παρέμβαση που είχαν κάνει υπέρ του κ. Εφραίμ, τόσο ο Πατριάρχης Μόσχας κ. Κύριλλος, όσο και ο ίδιος ο Ρώσος ηγέτης Βλαντιμίρ Πούτιν.
ΠΗΓΗ.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ...ΤΥΧΑΙΑ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΡΩΣΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

Πρόκειται για σημαντικότατο γεγονός, που βέβαια οι εγχώριοι γραικύλοι θα υποβαθμίσουν και θα υβρίσουν, αφού και μόνο στο άκουσμα των λέξεων ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ βγάζουν...φλύκταινες!

Σκυλιάστε ελεύθερα, "προοδευτικοί" χριστιανομάχοι!!!

Ο εκλεγμένος με συντριπτικό ποσοστό Ρώσος Πρόεδρος ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ!

Άλλωστε, η ευλάβεια και η πνευματικότητα δεν χάνονται, ακόμα κι όταν οι προεδρικοί θώκοι είναι έτοιμοι και περιμένουν!

Οι συγκρίσεις με τους δικούς μας πολιτικάντηδες, θλιβερές...!

Υ.Γ. Οι φωτογραφίες είναι από την επίσκεψή του στο Περιβόλι της Παναγίας το 2005.