Τρίτη, 24 Απριλίου 2012

Π. Καμμένος: Δεν υποσχόμαστε λεφτά και μαγικές λύσεις«Είμαστε κόμμα κυβέρνησης και δεν λέμε τι δεν θα κάνουμε, αλλά ανακοινώνουμε τι θα πράξουμε. Είμαστε αποφασισμένοι να σπάσουμε το κατεστημένο» τόνισε ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», Πάνος Καμμένος, που πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στον Έβρο.


Ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι το Κίνημα δεν υπόσχεται λεφτά και μαγικές λύσεις, αλλά αυτό που προέχει είναι η προάσπιση της εθνικής κυριαρχίας και της οικογένειας, σημειώνοντας ότι «δεν θα αφήσουμε τους τοκογλύφους να κάνουν κατασχέσεις περιουσίας, ούτε θα αφήσουμε να γίνονται αυτοκτονίες πολιτών».

Ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη Τύπου επιτέθηκε στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ λέγοντας πως η συγκυβέρνηση αποφάσισε να παραδώσει την εθνική κυριαρχία και κάλεσε τους νέους να μιλήσουν στις μεγαλύτερες ηλικίες, που εκβιάζονται με απειλές για περικοπή των συντάξεων, για τις συνέπειες του μνημονίου.

Επιτέθηκε εκ νέου στο Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής, κατηγορώντας το ότι προχωρά σε σχέδιο άλωσης της Θράκης με εκβιασμούς και απειλές σε βάρος χριστιανών και μουσουλμάνων, τονίζοντας ότι αυτή η πρακτική ενισχύεται από κέντρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση και ιδίως στη Γερμανία.