Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜ.ΑΡ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Κουβέλης είπε πριν λίγες μέρες ότι δεν θα μπορούσε να γίνει κυβέρνηση χωρίς τη ΔΗΜ.ΑΡ.
Αυτό είναι αλήθεια. Αυτή η αλήθεια όμως λέει και κάτι άλλο. ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟ ΜΕΤΡΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.ΑΡ.
Η Τρόικα απαιτούσε μετά τις πρώτες εκλογές, το νέο πακέτο των επώδυνων μέτρων να ψηφιστεί από όλο το πολιτικό φάσμα. Γι' αυτό θα θυμάστε ότι ο Βενιζέλος έλεγε τότε, ότι δεν μπορεί να γίνει κυβέρνηση χωρίς το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μετά τις δεύτερες εκλογές, ο Τσίπρας, το βράδι των εκλογών, χωρίς να περιμένει διερευνητική εντολή (γιατί το έκανε άραγε, αφού ήταν δεύτερο κόμμα και δεν υπήρχε αυτοδυναμία;;;;) ανακοίνωσε ότι θα υπηρετήσει το λαό από την αντιπολίτευση. Γνώριζε ότι η κυβέρνηση είχε προαποφασιστεί και την ψήφο της αριστεράς στη λήψη των τελευταίων και θανατηφόρων επώδυνων μέτρων είχε αναλάβει να τη δώσει ο Κουβέλης και η ΔΗΜ.ΑΡ.
Και τώρα ακούστε γιατί ο Κουβέλης και η ΔΗΜ.ΑΡ. είναι οι μεγαλύτεροι προδότες.
Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος, καθώς και οι περισσότεροι υπουργοί και βουλευτές της Ν.Δ. και του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εμπλεκόμενοι σε πλήθος οικονομικών σκανδάλων και διαφθοράς, και είναι όμηροι της Τρόικα και των οικονομικών συμφερόντων που θέλουν να αρπάξουν τη χώρα.
Κινδυνεύουν δηλαδή, αν δεν είναι “καλά και φρόνιμα” παιδιά, να πάνε φυλακή. Βλέπετε, η δικαιοσύνη και το ΣΔΟΕ λειτουργούν.......... κατά παραγγελία. Είναι επίσης δεσμευμένοι με τις υπογραφές τους απέναντι στην Τρόικα.
Ο Κουβέλης και η ΔΗΜ.ΑΡ. ούτε φυλακή κινδυνεύουν να πάνε, ούτε είναι δεσμευμένοι με υπογραφές για τήρηση δεσμεύσεων. Αυτοί το κάνουν για ευχαρίστηση. Είναι ανθέλληνες και θα ψηφίσουν τα θανατηφόρα επώδυνα μέτρα με ευχαρίστηση.
Είναι θανατηφόρα για το λαό και το ξέρουν. Γι' αυτό λένε ότι “είναι και τα τελευταία”.
Σε αυτό λένε αλήθεια. Τους πεθαμένους δεν μπορείς να τους ξανασκοτώσεις.
Ο Κουβέλης και η ΔΗΜ.ΑΡ. λοιπόν, θα προδόσουν τους Έλληνες από ευχαρίστηση. Μην ξεχνάτε ότι μέσα στη ΔΗΜ.ΑΡ. βρήκαν “λιμάνι” οι γνωστοί ανθέλληνες ΜΠΙΣΤΗΣ και ΡΕΠΟΥΣΗ.

Γιάννης Λαμπρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου