Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ - ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ - 17/11/2012


ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΠΙΣΤΕΩΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΟΦΡΩΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ...Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ....ΜΕΤΑΝΟΙΑ - ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΟΦΡΩΝΙΟΥ ΚΑΙ ΓΕΡΟΝΤΑ ΙΩΑΝΝΗ 17/11/2012

ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΟΦΡΩΝΙΟΣ
ΣΤΙΣ 17/11/2012 Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΟΦΡΩΝΙΟΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΨΥΧΩΝ ΜΑΣ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ....... 


ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΣΟΦΡΩΝΙΟΥ ΠΡΟΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ......

Λαέ του Θεού που κάποτε είχες την δόξα και το μεγαλείο σου εις όλον τον επίγειο κόσμο και σήμερον ευρίσκεσαι στην αδοξία και εις τον περίγελο αυτού του κόσμου . Αδέλφια μου πανφίλτατα δεξιοί και αριστεροί, μέσοι και νεοφανείς ακούσατε έναν γέροντα όπου ευρίσκεται εις το τέλος της ζωής του . 

Φθάσατε στο σημείο της καταστροφής σας

Γυρίζεται στους δρόμους με το πινάκιο στο χέρι ζητώντας ένα κομμάτι ψωμί και λίγο φαγητό. 

Δια ποίον λόγο

Διότι αφήσατε των πατέρων σας και παππούδων σας την πίστη εις τον Θεόν, και τις παραδόσεις τις πατρίδος σας και προχωρείτε εις τον τελικό αφανισμό σας. Εγκαταλείψατε τον Χριστόν

Ο λόγος αυτός είναι φοβερός .Λαός που δεν πιστεύει σε Θεό και μάλιστα εις τον Χριστόν μας που είσαστε βαφτισμένοι . Χωρίς αμφιβολία θα εξαφανιστείτε.  

Σας παρακαλώ με δάκρυα στα μάτια επιστρέψατε κοντά στον Χριστό μας εάν θέλετε να σωθείτε. Η θύελλα του πολέμου ευρίσκεται προ των θυρών, και είναι κρίμα εσείς ο Ελληνικός λαός ο άλλοτε πανένδοξος , να εξαφανιστεί από το πρόσωπο της γης και μάλιστα από τον χώρο τούτο που λέγεται Ελλάς. 

Τα παιδιά σου καθημερινώς αυτοκτονούν , άλλα σας εγκαταλείπουν και φεύγουν και πάνε σε ξένους τόπους και σε ξένες πατρίδες , διότι επί σαράντα χρόνια χωρίς νόηση ψήφιζες και ψηφίζεις παιδιά σου απάτριδες , άθρησκους και ξενομανείς

Τέσσερα θηρία σε έχουν περικυκλώσει και σου ρουφάν το αίμα μέρα νύχτα. Τα θηρία αυτά τα είχανε στην παλαιά εποχή και ξαναζωντανέψανε σήμερα ,η Σκύλα η Χάρυβδη , η λερναία Ύδρα και το τέταρτο είναι ο βόας που ενεμφανίσθη στις μέρες μας και λέγεται μασονισμός από τον οποίον επήγασαν και το άλλα θηρίο που λέγεται κομμουνισμός , ήτοι πλήρως αθεϊσμός.

Βρίσκεσαι μεταξύ των δύο αυτών θηρίων και σε οδηγούν εις τον αφανισμό σου.  

Θερμότατα σας παρακαλώ ο ελάχιστος δούλος του Χριστού μου και υπηρέτης όλων εκείνων τον οποίον τον πιστεύουν επιστρέψατε στην παράδοση των προγόνων σας τον Χριστόν μας ο οποίος είναι ο μόνος δυνατός να σας απαλλάξει από αυτήν την καταστροφή που βρίσκεστε.  

Γονατίσατε μέρα νύκτα με δάκρυα , και η σωτηρία έρχεται .

Ο ελάχιστος υπηρέτης σας , γέρων Σωφρόνιος ιερομόναχος

2 σχόλια:

  1. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΛΥΠΗΘΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ.ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΩΝ ΜΑΣ.ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΥΜΑΣ.ΑΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΣΒΕΥΕΤΑΙ ΥΠΕΡ ΥΜΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΆΓΜΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΆΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΗ ΤΑ ΣΧΈΔΙΑ

      Διαγραφή