Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2013

Στόχος των σύγχρονων πολέμων η παγκόσμια κυριαρχία

 
Προτού ξεσπάσουν και οι δύο Παγκόσμιοι Πόλεμοι, δημιουργήθηκαν τεχνητά και από μια μεγάλη οικονομική κρίση. 

Με έκπληξη θα διαπιστώσει ένας υπομονετικός ερευνητής, ότι κυρίως κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο αμφότερες οι εμπόλεμες πλευρές χρηματοδοτούνταν από τα ίδια κέντρα! 

Έπειτα από την κατάρρευση και εξάντληση των Δυνάμεων που ενεπλάκησαν στη φοβερή τους δίνη, εξελισσόταν μια τεράστια οργανωμένη προσπάθεια ενοποίησης του κόσμου, με απώτερο στόχο την παγκόσμια κυριαρχία.


Σήμερα, με μια νέα διεθνή οικονομική κρίση σε εξέλιξη, με τις απειλητικές διαθέσεις της Δύσης εναντίον του Ιράν και με το εξαιρετικό ενδιαφέρον που παρουσιάζουν τα νέα κοιτάσματα φυσικού αερίου και πετρελαίου που ανακαλύφθηκαν στη Μεσόγειο, ένας νέος παγκόσμιος πόλεμος θεωρείται αναμενόμενος από πολλούς ειδικούς που αναλύουν τα δεδομένα. 


Ο στόχος βεβαίως είναι σταθερά ο ίδιος, δηλαδή η ανάληψη της παγκόσμιας εξουσίας από λίγους ανθρώπους που ελέγχουν το κεφάλαιο και η ανάδειξη απ’ αυτούς ενός παγκόσμιου κυβερνήτη της ανθρωπότητας. Είναι πλέον ένας στόχος περισσότερο από ποτέ εφικτός. [...]Απόσπασμα από το βιβλίο "Κόκκινο χαλί για τον Αντίχριστο"