Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!! Δίνουν τα προσκυνήματα στους παπικούς.. Ρωμαιοκαθολική προσευχή στο Βημα του Αποστόλου Παύλου ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΕΠΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΡΩΜΗΣ!!Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΆΡΗΔΕΣ ΝΕΩΤΕΡΙΣΤΕΣ ΕΠΙΣΚΟΠΟΥΣ


ΑΛΩΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΙΩΝΩΝ ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ,ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΣΚΟΠΟΙ

ΠΟΥ ΣΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΙΩΠΟΥΝ ΑΡΚΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΣΣΊΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΡΟΥΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ.
                                                                      ΕΧΟΥΝ 
ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ Μ.Κ.Ο. ΣΠΟΥΔΑΓΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ..

ΒΑΛΑΝΕ ΣΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΑΣ..
ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΛΟΙΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΑΔΏΣΕΙ ΤΑ ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΧΟΙΡΟΥΣ!!!
ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΠΟΥ ΞΕΣΑΛΩΝΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΞΕΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΞΕΠΗΔΑΝΕ ΠΟΣΕΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΩΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟ ΛΟΓΟ
ΕΝΑΣ ΗΤΑΝΕ Ο π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΝΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο Π.ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΝΑ ΖΟΥΣΕ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝΕ ΦΙΜΩΣΕΙ ΤΑ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΣΜΟΥ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΛΠΑΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΟΥ  ΙΕΡΑΤΕΙΟΥ.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΕΦΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΣΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΚΟΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΒΑΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΥΝ ΨΥΧΕΣ.

Πλήθος Ρωμαιοκαθολικών,καθώς και ο Καρδινάλιος της Αυστρίας Κρίστοφ Σένμπορν και άλλοι Ρ/καθολικοί ιερείς, βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου στο Βήμα του Απ. Παύλου στη Βέροια.Μάλιστα, ο καρδινάλιος και οι άλλοι ιερείς τέλεσαν υπαίθρια Λειτουργία στον χώρο του Βήματος, την οποία παρακολούθησαν οι δεκάδες τουρίστες, που συμμετέχουν στην ομάδα που συμμετέχει σε κρουαζιέρα προσκυνηματικού - θρησκευτικού τουρισμού.













teleytaiosaggelos.blogspot.gr 
l

1 σχόλιο:

  1. Πάτερ μου, Χριστός Ανέστη! Αυτό γίνεται στα πλαίσια θρησκευτικού τουρισμού! Εξάλλου δεν έγινε καμία συμπροσευχή, ο μητροπολίτης Βεροίας τα προσέχει αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή