Σάββατο, 8 Απριλίου 2017

Χριστιανός ομολόγησε τον Χριστό μέχρι θανάτου στον μακελάρη του Βερολίνου!


Ολοφάνερα οι «άπιστοι» χριστιανοί στόχος του Τυνήσιου τρομοκράτη
Του Γιώργου Θεοχάρη


Όπως αποκαλύπτει αυτές τις ημέρες ο ιταλικός τύπος, ο καταζητούμενος για το μακελειό του Βερολίνου Τυνήσιος τρομοκράτης Άνις Άμρι απείλησε χριστιανό κρατούμενο ότι «θα του έκοβε το κεφάλι», όταν βρισκόταν σε φυλακή της Σικελίας.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα La Stampa, ο Άμρι προσπάθησε επίμονα να εξαναγκάσει τον χριστιανό κρατούμενο να αλλαξοπιστήσει και να ασπασθεί το ισλάμ, όμως αυτός αρνήθηκε να υπακούσει στις προτροπές του ισλαμιστή τρομοκράτη.


Ο Άμρι είχε καταδικαστεί σε τέσσερα χρόνια φυλάκιση από την ιταλική δικαιοσύνη για την πυρπόληση του κέντρου φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Λαμπεντούζα και για συμμετοχή σε ταραχές στις φυλακές της Σικελίας.


Και το περιστατικό αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι στόχος της τρομοκρατικής επίθεσης ήταν οι «άπιστοι» χριστιανοί.


Όσο η Ευρώπη δεν κατανοεί ότι οι έννοιες της δημοκρατίας, της ισότητας, της ανοχής και της ειρήνης είναι ασυμβίβαστες με το Ισλάμ, το πρόβλημα της ισλαμικής τρομοκρατίας θα διογκώνεται.


Δεν είναι ορισμένοι κακοί μουσουλμάνοι που δημιουργούν το πρόβλημα, αλλά η ίδια η θρησκεία τους, εκ φύσεως.

Από άχρηστο δένδρο δεν είναι δυνατόν να γεννηθεί καλός καρπός, λέει το ευαγγέλιο.
Από τους καρπούς θα καταλάβετε το δένδρο.

Ο Ερντογάν από την μία πλευρά εκφράζει την λύπη του για την δολοφονία του Ρώσου πρέσβη, και από την άλλη δέχεται στο παλάτι του αυτούς που αιματοκύλισαν το Χαλέπι.

Όσο για τον χριστιανισμό, όσο διώκεται, δεν θα παύσει να γεννά μάρτυρες και ομολογητές.


πηγή: www.vimaorthodoxias.gr