Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2020

ΡΙΝΙΚΟ ΤΕΣΤ COVID-19 ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΔΙΑΡΟΗ ΥΓΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ ΤΗΣ…

 


Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Όταν μια γυναίκα αρρώστησε πολύ μετά από χειρουργική επέμβαση, κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι η αιτία ήταν μια τυπική ρινική κοροναϊκή δοκιμή.
Όποιος έχει υποβληθεί σε ρινικό τεστ κοροναϊού θα γνωρίζει ότι δεν είναι ευχάριστο…..

Αλλά για μια γυναίκα, η διαδικασία του επιχρίσματος αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από ένα δυσάρεστο γαργάλημα.
Κατά τη διάρκεια μιας υποχρεωτικής δοκιμής COVID-19 ως μέρος μιας επιλεκτικής επισκευής κήλης, ο εγκέφαλός της συσπάστηκε από τον μακρύ βαμβακερό μπουμπούκι που χρησιμοποιήθηκε για τη συλλογή και τον έλεγχο του ιού.

https://www.news.com.au/lifestyle/health/health-problems/covid19-nasal-swab-test-caused-brain-fluid-to-leak-from-womans-nose/news-story/a9b710eb903f4b63bba18d3915407ef6

Αυτό προκάλεσε διαρροή του εγκεφαλονωτιαίου υγρού (CSF) – το οποίο είναι διαυγές υγρό που προστατεύει τον εγκέφαλο και τον νωτιαίο μυελό -.
Η παράξενη εμφάνιση ήταν δυνατή μόνο λόγω μιας σπάνιας και μη διαγνωσμένης κατάστασης που είχε η γυναίκα. Οι γιατροί στις ΗΠΑ συνειδητοποίησαν τι είχε συμβεί μόνο όταν η γυναίκα, ηλικίας 40 ετών, άρχισε να παραπονιέται ότι αντιμετώπιζε καταρροή, κεφαλαλγία και δυσκαμψία στον αυχένα.
Είχε επίσης μεταλλική γεύση στο στόμα της και υπέφερε από έμετο.

Μια δοκιμή ρινικού επιχρίσματος COVID-19 προκάλεσε διαρροή εγκεφαλικού υγρού από τη μύτη της γυναίκας. Εικόνα: Ωτορινολαρυγγολογία JAMA / Νοσοκομεία και Κλινικές του Πανεπιστημίου της Αϊόβα Πηγή:

https://jamanetwork.com/journals/jamaotolaryngology/article-abstract/2771362?resultClick=1

Οι αξονικές τομογραφίες που τεκμηριώθηκαν στο περιοδικό JAMA Otolaryngology – Head and Neck Surgery έδειξαν μάζα 1,8 εκατοστών που βρέθηκε μέσα στη μύτη της

Η μάζα αποδείχθηκε ότι ήταν εγκεφαλοκήλη – μια σπάνια διαταραχή όπου τα οστά του κρανίου δεν συντήκονται πλήρως. Αυτό δημιουργεί ένα κενό μέσω του οποίου το εγκεφαλικό νωτιαίο υγρό, ο εγκεφαλικός ιστός και τους μήνιγγες (η μεμβράνη που καλύπτει τον εγκέφαλο) μπορούν να προεξέχουν σε σχηματισμό σακιδίου.
Το περιοδικό αναφέρει ότι η ασθενής είχε πιθανότατα την πάθηση για πολλά χρόνια, αλλά πιθανότατα είχε διαγνωστεί εσφαλμένα ως ασθένεια κόλπων.
Ως αποτέλεσμα, ο άγνωστος επαγγελματίας υγείας που χορήγησε το ρινικό επίχρισμα για έλεγχο για κοροναϊό είχε καταστρέψει αυτή τη μάζα μέσα στη μύτη της, προκαλώντας τη διαρροή του CSF.

Εάν διαρρεύσει πάρα πολύ εγκεφαλικό υγρό, ο εγκέφαλος βουλιάζει μέσα στο κεφάλι, ασκώντας πίεση σε μέρη του κρανίου και προκαλώντας πονοκεφάλους, μια κατάσταση γνωστή ως αυθόρμητη ενδοκρανιακή υπόταση, αναφέρει ο Εθνικός Οργανισμός για τις Σπάνιες Διαταραχές.
Ευτυχώς, αφού οι γιατροί επιχείρησαν να μειώσουν τη μάζα, μπόρεσαν να θεραπεύσουν την αδιάγνωστη κατάστασή της με ένα μαλακό δερματικό μόσχευμα και να το σταματήσουν να εξέχει από το κρανίο της.

Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου Νόσων: Το 94% των «θανάτων» Covid ήταν λανθασμένες διαγνώσεις!

Μια δήλωση από τα Αμερικανικά Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων που αναφέρθηκε στη Δυτική Εφημερίδα αυτή τη Δευτέρα το πρωί ανέφερε ότι από τους 161.392 θανάτους Covid-19 στις ΗΠΑ, 151.708 ήταν λανθασμένες διαγνώσεις και οι θάνατοι ήταν στην πραγματικότητα από καρκίνο, καρδιακές παθήσεις, διαβήτη , νοσηρή παχυσαρκία και πλήθος άλλων θανατηφόρων ασθενειών. Κάθε λεγόμενος «Covid θάνατος» είχε κατά μέσο όρο 2,6 θανατηφόρες ασθένειες.

Η μετάφραση του Κάρμα Σινγκ λέει επίσης: «Από τους υπόλοιπους 9684 θανάτους (περίπου 0,51% όλων των θανάτων) υπάρχουν πολύ καλοί λόγοι για να αμφισβητηθεί η ακρίβεια. Είναι πολύ πιθανότερο ότι αυτός ο αριθμός δεν αντιστοιχεί σε» Η μόλυνση οφείλεται στο Covid-19, αλλά σε γραφειοκρατικό παράπτωμα που διατάζει αλλαγή πιστοποιητικού θανάτου για να αυξήσει τον «απογοητευτικά» χαμηλό αριθμό θανάτων Covid-19. Τέλος πάντων, το 0,51% του συνολικού ποσοστού θνησιμότητας με κανένα τρόπο τα επιβληθέντα μέτρα.

Ακόμη και αν υποτεθεί ότι το 0,51% είναι αληθινό και δεν είναι υπερβολικά διογκωμένο, βλέπουμε ότι είναι ένα πολύ μικρό πρόβλημα που, υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα είχε καμία αναφορά στον Τύπο.

Αυτό, φυσικά, καθιστά απολύτως σαφές ότι η τρέχουσα κατάσταση δεν έχει καμία απολύτως σχέση με μια «θανατηφόρα ασθένεια» που προκαλείται από έναν «ιό» που κανείς δεν έχει βρει ποτέ. Γίνεται όλο και πιο πιθανό ότι ο απώτερος στόχος θα είναι η αναπαραγωγή της «επιτυχίας» του 1918-1920 όταν εμβολιάστηκαν έως και 50.000.000 άνθρωποι, αν και σε πολύ μεγαλύτερη κλίμακα. Αυτό συμβαδίζει με το ευγενικό δόγμα του Ιδρύματος Bill and Linda Gates, το οποίο χρηματοδότησε μεγάλο μέρος αυτού του έργου. «

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
http://www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου