Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2021

Μετά την επικαιροποίηση της Αποκαλυπτικής απαγόρευσης ”μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων” τὸ ”εμβόλιο”, τώρα το πιστοποιητικό εμβολιασμού και σε εμφύτευμα-τσιπάκι στο χέρι. Συνωμοσιολογίες!!!…….. Βίντεο

 

Ὄχι, λοιπόν, Σεβαστοί μας Ἀρχιερεῖς καί Πατέρες,
εἶναι συμπτώσεις τά τρυπήματα στό χέρι γιά μπόλι
καί οἱ σαρώσεις προσώπου,
ὅπως καί οἱ ἰχνηλατήσεις ἀπόλυτης παρακολούθησης
 μέ bluetooth
καί ἡ ψηφιακή ἠλεκτρονική σκλαβιά
σέ συνδυασμό μέ ὑποχρεωτικές 
ἠλεκτρονικές καταγραφές κι ἐπιδείξεις 
πιστοποιητικῶν μπολιῶν, νόσησης, ράπιντ τέστ
καί QR κωδικούς
καί οἱ τιμωρίες-περιορισμοί-ἀπαγορεύσεις
 ἀγορᾶς καί πώλησης (βλέπε Ἀποκάλυψη)
καί οἱ ἀναστολές γιά νά μήν ἔχει νά φάει ὁ ἀμπόλιαστος
καί οἱ Νόμοι ἁρπαγῆς σέ κέντρα ἀπομόνωσης
 καί οἱ προσπάθειες νά δημιουργήσουν 
παγκόσμια κρίση
καί νά τρέξουν γρήγορα 
μία Παγκόσμια Κυβέρνηση Ὑγείας 
τήν ὁποία ζήτησε πρόσφατα 
κι ὁ ἀφορισμένος Πρωθυπουργός Μητσοτάκης
καί τόσα ἄλλα ζοφερά καί συναφῆ!
Δέν εἶναι πρόβα τζενεράλε
γιά μαρκάρισμα ἀντιχρίστου...
Καί πρίν προλάβετε νά πεῖτε ὅτι δέν ἦλθε ὁ Ἀντίχριστος
καί δέν ὑπάρχει πρόβλημα κι αὐτό πού συμβαίνει
δέν εἶναι τό χάραγμα,
ἀπαντᾶμε πώς 
ὅλοι ἐμεῖς θά κριθοῦμε γιά τούτη τήν πρόβα,
ὅπως κρίθηκαν καί οἱ χριστιανοί
γιά τίς τυρρανίες τῶν ἐκάστοτε ἀντιχρίστων
τῶν ἐποχῶν τους
π.χ. σέ εἰδωλολατρικά καθεστῶτα ἄν ἔθυαν στά εἴδωλα,
ἐπί εἰκονομαχίας ἄν ἔπαυαν νά προσκυνοῦν τίς εἰκόνες
κ.λ.π.:!
Ξεχνᾶτε ὅτι θά κριθοῦμε γι' αὐτά πού κάνουμε 
ἤ δέν κάνουμε 
στούς ἀντιχρίστους τῆς δικῆς μας ἐποχῆς!
Ἀκόμη χειρότερα, μήπως εἴμαστε κι ἐμεῖς τέτοιοι;...

Α Ιω. 2,18          Παιδία, ἐσχάτη ὥρα ἐστί, καὶ καθὼς ἠκούσατε ὅτι ὁ ἀντίχριστος ἔρχεται, καὶ νῦν ἀντίχριστοι πολλοὶ γεγόνασιν· ὅθεν γινώσκομεν ὅτι ἐσχάτη ὥρα ἐστίν.

Α Ιω. 2,18                 Παιδιά μου, τελευταία και κρίσιμος είναι η σημερινή εποχή. Και καθώς έχετε ακούσει από την διδασκαλίαν των Αποστόλων, ότι ο αντίχριστος έρχεται· και τώρα πολλοί αντίχριστοι, πλανεμένοι και αιρετικοί, όργανα του αντιχρίστου έχουν έλθει. Από αυτό, λοιπόν, μανθάνομεν, ότι είναι κρίσιμος η εποχή μας.

Α Ιω. 2,19          ἐξ ἡμῶν ἐξῆλθον, ἀλλ᾿ οὐκ ἦσαν ἐξ ἡμῶν· εἰ γὰρ ἦσαν ἐξ ἡμῶν, μεμενήκεισαν ἂν μεθ᾿ ἡμῶν· ἀλλ᾿ ἵνα φανερωθῶσιν ὅτι οὐκ εἰσὶ πάντες ἐξ ἡμῶν.

Α Ιω. 2,19                 Αυτοί δε οι αντίχριστοι από ημάς τους Χριστιανούς εβγήκαν και απεμακρύνθησαν από την Εκκλησίαν. Αλλά δεν ήσαν πράγματι από ημάς, δεν υπήρξαν ποτέ γνήσιοι και άδολοι Χριστιανοί, διότι εάν ήσαν από ημάς, αληθινά πιστοί στον Χριστόν, θα είχαν μείνει μαζή μας. Κιβδηλοι όμως καθώς ήσαν, εξέκοψαν και απεμακρύνθησαν από την Εκκλησίαν του Χριστού, δια να φανερωθούν ότι δεν ήσαν όλοι τους από ημάς. 
ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ 
 
 

Μετά την επικαιροποίηση της Αποκαλυπτικής απαγόρευσης ‘μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ εμβόλιο, τώρα το πιστοποιητικό εμβολιασμού και σε εμφύτευμα-τσιπάκι στο χέρι στο βραχίονα. .Συνωμοσιολογίες!!!……..Η Epicenter εταιρία με έδρα τη Σουηδία, παρουσιάζει με περηφάνια ένα εμφυτευμένο τσιπ που μπορεί «βολικά» να διατηρήσει το εμβολιακό σας στάτους «πάντα προσβάσιμο».

Το να έχεις το πιστοποιητικό εμβολιασμού υποδόρια αυτό είναι έκτοτε εφικτό στη Σουηδία.H εταιρία προτείνει υποδόρια μικροτσιπ που περιέχουν το εμπνευσμένο εμβολιακό πιστοποιητικό τη νέα ταυτότητα πολίτη του κόσμου. Αυτά τα μικροαντικείμενα εμφυτεύματα αναγνωρίζονται από μηχανισμό που διαθέτει αναγνώστη κάρτα NFC Near Field Communications.Eίναι συμβατά με την πλειοψηφία των smartphones αφότου εμφυτευθούν στο μπράτσο ή στο βραχίονα του χρήστη. Ο Hannes Sjoblad υπεύθυνος εφευρέσεων της εταιρίας λέει ότι αυτή η εφαρμογή είναι δυνατόν να έχει πολλαπλές χρήσεις και πάντα πρόσβαση χάρη στο εμφύτευμα. Γιατί αν το κινητό σας δεν έχει μπαταρία αχρηστεύεται. ( ενώ το εμφύτευμα θα είναι διαρκώς σ επαφή. Μας διευκολύνει ο άνθρωπος μας λύνει τα χέρια ενώ μας δένει με ψηφιακές αλυσίδες). 

 

Βίντεο: ἐδῶ
 

Φυσικά αυτή είναι η εφαρμογή που εμείς κάνουμε σήμερα. Την επόμενη χρονιά θα χρησιμοποιήσουμε αυτή την τεχνολογία για άλλο πράγμα. ( αυτό είναι ακριβώς το τρομερό ότι πλέον κάθε ταυτοποίηση και συναλλαγή θα γίνεται μέσα από το τσιπάκι. Μετανθρωπισμός, διανθρωπισμός, βιονικός άνθρωπος το τέλος του συμβατού ανθρώπου το τέλος του Ανθρώπου. ήδη η εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας έχει ανακοινωθεί στην ελληνική βουλή πρόσφατα από τον αρμόδιο υπουργό για ψηφιακή πολιτική που δήλωσε ότι μετά τα ζώα θα τσιπάρει τους πολίτες. Αλλά πέρασε στα ψιλά. Αυτή είναι η πιο σημαντική ΕΙΔΗΣΗ που βγήκε από το ελληνικό κοινοβούλιο αλλά την αποσιώπησαν)

Συνεχίζει ο Υπεύθυνος της Εταιρίας λέγοντας για ν’ αποφύγετε την παρεμβατική ανάγνωση στο τσιπ που περιέχει το υγειονομικό πάσο μπορεί να είναι κλειδωμένο από τον χρήστη. Αυτή την περίοδο αυτός ο μηχανισμός είναι πειραματικός ( να το το πείραμα πάλι ) σε άτομα που συναινούν ( έτσι είπαν στην αρχή και για τα πειραματικά σκευάσματα ότι δεν θα είναι υποχρεωτικά) αλλά δεν μπορεί να πωληθεί.

H Σουηδία φιγουράρει ως ο ”πρόδρομος” στη χρήση υποδόριων μικροτσίπ. Σουηδικό μοντέλο της Ελευθερίας και της ψηφιακής σκλαβιάς της απόλυτης υποταγής. Πολλοί χιλιάδες Σουηδοί τα πειραματίζονται ως άυλο κρυπτονόμισμα ή για αντικαταστήσουν τα κλειδιά τους τα εισιτήρια τρένων ή κάρτες επίσκεψης. Συνωμοσιολογίες!

 

 Βίντεο: ἐδῶ

 

 
 
Πηγή:
https://dimpenews.com/2021/12/17/%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%ac-%cf%84%ce%b7%ce%bd-%ce%b5%cf%80%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf%cf%80%ce%bf%ce%af%ce%b7%cf%83%ce%b7-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%b1%cf%80%ce%bf%ce%ba%ce%b1%ce%bb%cf%85%cf%80/ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου