Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Δημήτριος Γάκης: «Απορώ πως κάποιοι γιατροί δηλώνουν απερίφραστα ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές»

 

 




ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΑΜΦΘΗΚΑΝ, ΣΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ, ΟΙ ΠΡΟΚΛΙΝΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ;

#Οι προκλινικές μελέτες, που γίνονται σε πειραματόζωα που είναι βραχύβια, μας δείχνουν την δυνητικά βλαπτική επίδραση του φαρμάκου άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα.
#Έτσι , μπορούμε να δούμε, εκτός από την άμεση τοξικότητα, τις απώτερς επιπλοκές όπως την καρκινογένεση, τις καρδιολογικές επιπλοκές, τις νευρολογικές επιπλοκές, την επίδραση στην γονιμότητα κλπ.


#Διότι στο πειραματόζωο που ζει λίγο θα δούμε την επιπλοκή σε μερικές εβδομάδες, σε σύγκριση με τον άνθρωπο στον οποίο θα την δούμε μετά από χρόνια.
#Μετά από αυτές προχωρούμε σε κλινικές μελέτες!
#Αυτά εξηγούσα σε φίλο που με ρώτησε αν το εμβόλιο μπορούσε να συνδεθεί το εμβόλιο με καρκίνωμα που εμφάνισε εμβολιασμένος συγγενής του!
-Δεν μπορώ να σου απαντήσω γιατί δεν έγιναν προκλινικές μελέτες, του είπα. Και αυτό είναι πρωτοφανές.
#Συγχρόνως , γίνονται και οι μελέτες βιοδιαθεσιμότητος, δηλ. που πηγαίνει το εμβόλιο , πόσο μένει στο συγκεκριμένο όργανο, πως αποδομείται, πως αποβάλλεται κλπ, όταν ενεθεί. Και αυτές δεν ανακοινώθηκαν. Δόθηκαν μόνο στην Ιαπωνία που αρνήθηκε να εγκρίνει το εμβόλιο χωρίς αυτές. Τις βρήκαμε στα Ιαπωνικά, αλλά δεν είναι πλήρεις..
#ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ ΟΤΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ!
—-Προσωπικά δεν μπορώ να εκφράσω άποψη, διότι δεν έχω τις μαντικές ιδιότητες τους, για να προβλέψω τι μπορεί να διαπιστωθεί στο μέλλον… Και είδατε ουκ ολίγες επιπλοκές που δεν είχαν περιγραφεί στην μελέτη έγκρισης (θρομβώσεις, σύνδρομο VITT, μυοκαρδίτιδα, εγκαρσία μυελίτιδα κλπ), ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ, ΒΕΒΑΙΑ , ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΛΕΨΑΝ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ…
#Φαινόμενα των καιρών…. 

 

 

Πηγή:
https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1298674773951697&id=100014275599790 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου