Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024

Κάντε τσα … στο πουλάκι ΦΛΑΣ! Ο Κασσελάκης …… στα Κόκκινα Φανάρια …! Πολύχρωμη Εκκλησία…Από πράσινος Πατριάρχης σε Πολύχρωμος Πατριάρχης.. Τι Μητσοτάκης τι Κασσελάκης .. φέρνουν και το ανομοσχέδιο!! Η Εκκλησία γίνεται η Παρένθετη Μητέρα … του Ανομοσχεδίου!!

 




Κάντε τσα … στο πουλάκι ΦΛΑΣ! Ο Κασσελάκης στα Κόκκινα Φανάρια……..

Ο εναγκαλισμός Εκκλησίας Πολιτείας γίνεται ακατάλληλος για ανηλίκους όλο και πιο αμαρτωλός…

και έχουν και κατηχητικά στην Εκκλησία και παιδικές κατασκηνώσεις και ιδρύματα αλά Αντώνη και δεν καταγγέλουν την ομοφυλοφιλία…τα ράσα πρώτα και καλύτερα έπεσαν πάνω στο ράσο να το καλύψουν αλλά το μαύρο στο μαύρο φαίνεται.. έσπευσαν να τον βγάλουν λάδι.. και ο Κολωνός…. η κολώνια που ξεθύμανε.. Και μετά ποιος δίνει λαβές για σούσουρο και κριτική..

Με ποια ηθικά εχέγγυα η Εκκλησία μετά τα νάζια του Βαρθολομαίου και ανοχή Ιερώνυμου και ξέπλυμα ασυλία και τ΄Αντώνη καλεί τους γονείς να εμπιστευθούν τα παιδιά τους στην Εκκλησία. Τίθεται πλέον πολύ ανοιχτά θέμα ηθικής αξιοπιστίας για την Εκκλησία. Σε λίγο δεν θα τολμάς να πας Εκκλησία και θα σου βγαίνει το όνομα.. δεν θα τολμάς να γραφτείς σε κόμμα θα σε θεωρούν ξεφωνημένο …. δεν θα τολμάς να είσαι Έλληνας θα τρως κράξιμο..

Πολύχρωμο σχολείο… Πολύχρωμη Εκκλησία ..

Από πράσινος Πατριάρχης σε Πολύχρωμος Πατριάρχης…. πάντα του άρεσαν τα χρώματα...

O Bαρθολομαίος για ακτιβιστής κάνει… αλλά μέχρι εκεί..

η Εκκλησία δεν μπορεί να υποβιβάζεται σε ΜΚΟ για τα δικαιώματα του κάθε πικραμένου κινήματος..να ταυτίζεται με αμφι-ταυτότητες..

ο δε Ελπιδοφόρος ρίχθηκε πρώτος στον Ανένδοτο…. για τα ομόζυγα ζεύγη…..το γινάτι βγάζει μάτι..

λίγος σεβασμό στον κόσμο σας υπάρχουν νέα παιδιά που αφιερώθηκαν στα μοναστήρια .. τα μοναστήρια δεν είναι λαβύρινθοι όπου βασιλεύουν Μινώταυροι … γιατί εκεί το πάτε … χάριν αυτών έχετε τα μπαστούνια όχι του γκολφ .. και τις μήτρες .. κάποιοι απαρνήθηκαν τα εγκόσμια για να είστε εσείς ”βασιλείς” στον κόσμο εν ονόματι τους .

Τι Μητσοτάκης τι Κασσελάκης .. φέρνουν και το ανομοσχέδιο!!

Η συνάντηση στο Φανάρι έγινε λίγο πριν έρθει στη Βουλή το επίμαχο νομοσχέδιο για γάμους ομόφυλων ζευγαριών, τεκνοθεσίες κ.α

Ο Πατριάρχης …… το πέρασε το μήνυμα ..πασάρει στον Κασσελάκη για να σκοράρει ο Μητσοτάκης… να τους διαβάζεις τόσο εύκολα .. δεν κρύβονται… όλοι ένα, φάτσιο

”Ξεκαθαρίζει το πλαίσιο του αναμενόμενου νομοσχεδίου για το γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του την προσεχή Τετάρτη. 

Όπως ανέφερε η ΕΡΤ σε προγραμματισμένη συνέντευξή του, η οποία θα προβληθεί την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα εξηγήσει τους βασικούς άξονες και θα περιγράψει το νομοθέτημα.  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες θα ανακοινώσει επέκταση δικαιώματος του πολιτικού γάμου για ομόφυλα ζευγάρια και επέκταση του δικαιώματος στην τεκνοθεσία…μέσω υιοθεσίας”  

Η Εκκλησία γίνεται η Παρένθετη Μητέρα … του Ανομοσχεδίου!!

εκκλησιαστικώς υποβοηθουμένη αναπαραγωγή του Ανομοσχεδίου..

όταν η Πολιτεία νομιμοποιεί την ανομία ποιος θα είναι ο εγγυητής της νομιμότητας υπάρχει κενό εξουσίας…….

Θα διαστρέψουν γενιές ολόκληρες…μια άλλου τύπου ιδιότυπη γενοκτονία.. 

 

 

Πηγή: 
https://dimpenews.com/2024/01/08/%ce%ba%ce%ac%ce%bd%cf%84%ce%b5-%cf%84%cf%83%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%cf%85%ce%bb%ce%ac%ce%ba%ce%b9-%cf%86%ce%bb%ce%b1%cf%83-%ce%bf-%ce%ba%ce%b1%cf%83%cf%83%ce%b5%ce%bb%ce%ac%ce%ba/ 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου