Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΡΕΠΟΥΣΗ-ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ

1Καιρό είχε να ακουστεί το όνομά της στην επικαιρότητα και βρήκε την ευκαιρία να επιδοθεί στο γνώριμό της παιχνίδι της...ατάκας για να δημιουργήσει εντυπώσεις και να κάνει ντόρο γύρω από τα λεγόμενά της.

Ο λόγος για την κα Μαρία Ρεπούση η οποία σχολίασε με ειρωνικό τρόπο το πρόσφατο αίτημα της Ιεράς Συνόδου προκειμένου να συμμετέχει εκπρόσωπός της στη σύνταξη των σχολικών βιβλίων.
Προφανώς η βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. θεωρεί τον εαυτό της κάτι σαν "φωστήρα", αφού εκτιμά πως η ίδια έχιε δικαίωμα να γράφει και να σβήνει με προκλητικότατες πινελιές και "συνωστισμό" ασυναρτησιών τα βιβλία που διδάσκονται τα Ελληνόπουλα, αλλά κατά την άποψή της η Εκκλησία δεν θα πρέπει να έχει λόγο...Να την χαίρονται οι 1700 που την ψήφισαν...

Αναλυτικότερα πάντως με ένα "τιτίβισμα" στο λογαριασμό της στο tweeter σχολίασε χθες η Μαρία Ρεπούση την απόφαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου σύμφωνα με την οποία πρέπει να ζητηθεί από το Υπουργείο Παιδείας η συμμετοχή εκπροσώπου της Εκκλησίας στην Επιτροπή Σύνταξης των σχολικών βιβλίων.

Η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ και υπεύθυνη του Τομέα Παιδείας του κόμματος σχολιάζει προκλητικά και με πολλές δόσεις ειρωνείας:"Στη συγγραφή των σχολικών βιβλίων ζητά να συμμετέχει τώρα η Ελληνική Εκκλησία. Σκύψε σκύψε να που φθάσαμε. Εδώ ταιριάζει το Κύριε ελέησον".
1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου