Κυριακή, 18 Μαΐου 2014

Ξεκίνησε από την Αμερική, έρχεται και στην ΕΛΛΑΔΑ μήπως με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο; Δεν ΠΡΕΠΕΙ να φοράμε ΣΤΑΥΡΟ γιατί…

 

Σχόλιο ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ:

Ἄραγε στό Α.Π.Θ. μέ τό Τμῆμα Ἰσλαμικῶν Σπουδῶν πού θέλουν νά ἱδρύσουν, οἱ μουσουλμάνοι πού θά ἔρχονται σωρηδόν γιά νά διδαχθοῦν τήν θρησκεία τους, δέν θά ἐνοχλοῦνται ἀπό τούς σταυρούς τῶν χριστιανῶν; Θά ἀλλάξουν πετσί;...Μήπως μαζί μέ αὐτούς καί τούς φανατισμούς τους, θά ἀπαιτήσουν (ἐκτός ἀπό τζαμί) ἀπό τούς χριστιανούς τῆς Θεολογικῆς Σχολῆς (καθηγητές, φοιτητές κι ἀκροατές) νά ἀφαιρέσουνε καί τόν σταυρό, προκειμένου νά συνυπάρχουνε ἁρμονικά καί νά μήν θίγονται τά "δικαιώματά τους";... (αὐτά δηλαδή πού ἐμεῖς τούς παραδίδουμε μέ ψηλά τά χέρια);...

 

 

Οι αρμόδιοι ενός κρατικού πανεπιστημίου στην Καλιφόρνια της Αμερικής, διέταξαν μια φοιτήτρια να αφαιρέσει ένα σταυρουδάκι που φορούσε, ενώ εργαζόταν σε μια γιορτή πρωτοετών, για να μην… προσβληθούν οι μη Χριστιανοί!

Πρόκειται για την 19χρονη Audrey Jarvis, που εργαζόταν στην ομάδα φοιτητών «Associated Students Productions» (ASP) του Sonoma State University (SSU), η οποία δήλωσε στο FOX News, ότι ο αρμόδιος της ζήτησε επιτακτικά να βγάλει το σταυρουδάκι που φορούσε, διότι «μπορεί να προσβάλλει τους άλλους, και ότι θα μπορούσε να κάνει τους νεοεισερχόμενους φοιτητές να αισθάνονται ανεπιθύμητοι, ή θα μπορούσε να προκαλέσει στους νεοεισερχόμενους φοιτητές την αίσθηση ότι η ASP δεν ήταν ένας οργανισμός που μπορούν να ενταχθούν”.
Στη συνέχεια και βλέποντας την αντίδρασή της, της είπε να κρύψει το σταυρό κάτω από τη φανέλα της ή να τον αφαιρέσει.
“Αισθάνθηκα προσβεβλημένη γιατί πιστεύω ως χριστιανή γυναίκα ότι έχω δικαίωμα να εμφανίζω την πίστη μου με όποιον τρόπο μου αρέσει εφ‘ όσον δεν βλάπτει κανέναν άλλο. Πληγώθηκα πολύ και αισθάνθηκα σαν η επίσημη στάση του πανεπιστημίου – που μιλάει για ανοχή και ενσωμάτωση σε όλα – να παραβιάστηκε”, δήλωσε η Jervis για τα συναισθήματα που ένιωσε μετά από τις παράλογες εντολές που έλαβε.
Εν τέλει, η κοπέλα κατέφυγε σε δικηγόρο, και ζητά από την διεύθυνση του πανεπιστημίου να της ζητήσει δημοσίως συγγνώμη.
Αυτά βέβαια έγιναν στην… πολυπολιτισμική Αμερική. Μη νομίζετε, όμως, ότι δεν πρόκειται σύντομα να φτάσουν κι εδώ. Η δικτατορία της «πολιτικής ορθότητας» δεν έχει σύνορα!


 http://www.pentapostagma.gr/