Δευτέρα, 7 Μαΐου 2012

Ἀεροψεκασμοί στήν Ζάκυνθο 22-4-2012


Σε συνέχεια της δημοσίευσης μας  Σάλος σε ολόκληρη την Ελλάδα από τους μαζικούς αεροψεκασμούς  αρκετοί αναγνώστες των Αναβάσεων μας στέλνουν φωτογραφίες χημικών αεροψεκασμών από όλη την Ελλάδα, το επίμαχο διάστημα από 22/4 έως και 24/4 όπου παρατηρήθηκε από χιλιάδες πλέον μάτια, μια άνευ προηγουμένου επίθεση από δεκάδες ή και εκατοντάδες αγνώστου προελέυσεως αεροσκάφη στον καταγάλανο ουρανό της Ελλάδας.
Στην προκειμένη περίπτωση φωτογραφίες από τον γαλανό ουρανό της Ζακύνθου τραβηγμένες μπροστά από την πλατεία της Μητροπόλεως, που απέστειλε η Ελευθερία Φ. από την Ζάκυνθο.
Εμείς να θυμίσουμε δύο πράγματα:1) Με επίσημη απάντηση της η Ε.Μ.Υ σε σχετική ερώτηση των Αναβάσεων μας ενημέρωσε ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τους αεροψεκασμούς, (δείτε εδώ) και 2) εκκρεμούν δύο απαντήσεις στην Βουλή από ισάριθμες ερωτήσεις του βουλευτού Γεωργίου Ανατολάκη η πρώτη στις 24 Ιουνίου 2011, για την ανακάλυψη ανακάλυψη μικροσωματιδίων που αποτελούνταν μόνο από αρσενικό, στον αέρα της Αττικής (βλέπε εδώ)  και η δεύτερη στις 28 Ιουνίου 2011 με θέμα τους αυξανόμενους αεροψεκασμούς στον εθνικό εναέριο χώρο. (Βλέπε εδώ)
Έκτοτε δυστυχώς αν και είναι υποχρεωμένοι συνταγματικά οι αντίστοιχοι υπουργοί να απαντήσουν σε ερωτήσεις βουλευτών τηρούν ένοχη, άκρα σιγή!!