Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ… ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ! ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗ

αγια σοφια εκκλησια
Μια πραγματικά συγκλονιστική μαρτυρία έφτασε στα αφτιά μας πριν από λίγες μέρες και αφορά την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας.
Το καλοκαίρι που μας πέρασε έφτασε το λεωφορείο με τους Τούρκους επισκέπτες στη χώρα μας. Εκεί τους υποδέχτηκαν ο Δημήτρης και κάποιοι άλλοι Έλληνες, μιας και οι επισκέπτες είχαν έρθει προσκεκλημένοι για να πάρουν μέρος ως χορευτικό συγκρότημα στις πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής.
Εκεί που καθόταν στο τραπέζι και έτρωγαν οι Τούρκοι φιλοξενούμενοι με τους Έλληνες η κουβέντα πήγε στα εκκλησάκια που βρίσκονται σε διάφορα σημεία των κεντρικών και επαρχιακών οδών της χώρας μας.

Είναι κάτι που εντυπωσιάζει τους ξένους επισκέπτες όταν έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα μας.
Τότε οι Έλληνες οικοδεσπότες κάθισαν και τους εξήγησαν το τι ακριβώς αποσκοπούν τα εκκλησάκια στα διάφορα σημεία των δρόμων.
Η αντίδραση του ενός από των Τούρκων όταν τελειώσαμε την επεξήγηση ήταν συγκλονιστική αναφέρει ο Δημήτρης που δεν πίστευε πραγματικά στ΄αφτιά του με αυτό που άκουγε.
-Στην Τουρκία έχουμε μια πολύ μεγάλη εκκλησία… την Αγία Σοφιά! …ξεστόμισε ο Τούρκος και άφησε αμήχανο τον Δημήτρη και όσους ήταν τριγύρω στη παρέα ενώ αμέσως μετά από αυτό η κουβέντα άλλαξε απότομα από όλους λες και ήθελαν να μείνει ως κοινό μυστικό.
Λες και όλοι τους, Τούρκοι και Έλληνες εξέφρασαν μια επιθυμία! Να ξαναδούνε, να ξαναλειτουργήσει ως εκκλησία η Αγιά Σοφιά!
Τελικά οι κρυπτοχριστιανοί της Τουρκίας όπως δείχνουν τα γεγονότα είναι πάρα πολλοί. Ίσως αυτά τα μηνύματα λαμβάνει υπόψιν του τον τελευταίο καιρό ο σουλτάνους Ερντογάν και προβαίνει σε πολιτικές απομόνωσης της Τουρκίας και στροφή στο σκληρό Ισλάμ.
Ποιος είναι o πραγματικός του σκοπός ; Να απομονώσει την Τουρκία από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Αμερική έτσι ώστε όταν έρθει ο καιρός να κλείσει τις πόρτες της χώρας του και να εξοντώσει όλους τους χριστιανούς;
Πηγή: votegreece.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου