Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2013

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!

αεροψεκασμοι chemtrails
Μία πραγματικά συγκλονιστική έρευνα για τους αεροψεκασμούς. Είναι το βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι Έλληνες.
Το τελευταίο διάστημα πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται αν μας ψεκάζουν η όλα αυτά είναι κάποιο σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Έχουν γραφεί αμέτρητα άρθρα στο διαδίκτυο και πολλά βίντεο έκαναν την εμφάνισή τους το τελευταίο διάστημα. Το ερώτημα αν τελικά μας ψεκάζουν έφτασε σε σημείο να γίνει και πολλές τηλεοπτικές εκπομπές χωρίς ωστόσο να δοθεί μια επίσημη τεκμηριωμένη απάντηση στους τηλεθεατές.

Μια έρευνα απλών πολιτών από την Αμερική φέρνει στο φως το νέο σατανικό σχέδιο της Νέας Τάξης Πραγμάτων απέναντι στο περιβάλλον και τους ανθρώπους.
Μόλυνση όλης της ατμόσφαιρας από το αλουμίνιο έτσι ώστε τίποτα να μην ευδοκιμεί σε λίγα χρόνια πέρα των μεταλλαγμένων σπόρων.
Η επίπτωση των αεροψεκασμών δεν έχει μόνο περιβαλλοντική επίπτωση αλλά και τραγικές επιπτώσεις στον ανθρώπινο οργανισμό. Τα οξείδια του αλουμίνιου (που μας ψεκάζουν) σχηματίζουν πλάκες στις αρτηρίες και προκαλούν τον θάνατο. Όταν εισχωρήσει σε μια περιοχή του οργανισμού δεν φεύγει και μπλοκάρει την λειτουργία της. Καθώς συσσωρεύεται προκαλεί σοβαρά νευρολογικά προβλήματα.
Μέχρι και μια μέρα μπορούν να μείνουν τα σωματίδια των αεροψεκασμών στον αέρα, γι΄αυτό μην αναρωτιέστε όταν ένα αεροπλάνο περάσει πάνω από τα κεφάλια σας και το λεγόμενο (μολυσμένο) καυσαέριο μείνει για αρκετές ώρες αμετακίνητο ή απλά εξαπλωθεί ομοιόμορφα στον ουρανό.
Το θέμα είναι πάρα πολύ σοβαρό και θα πρέπει να ενημερωθούν άμεσα όλοι οι Έλληνες καθώς και οι αρμόδιες υπηρεσίες έτσι ώστε από αύριο κιόλας να κάνουν μετρήσεις σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας (λίμνες, ποτάμια, εδάφη) έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχουν ενδείξεις αλουμινίου πέρα του επιτρεπόμενου ορίου.
Δείτε το βίντεο και από αύριο τα σύννεφα δεν θα περνούν και τόσο απαρατήρητα από πάνω σας.

πηγη Votegreece gr