Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014

Διακήρυξη
ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΜΑΣ
Η Πατρίδα μας βρίσκεται σε εξαιρετικά δυσμενή κατάσταση, το δε κράτος, κάτω από το βάρος της πίεσης των δανειστών και της πολιτικής του απαξίωσης, αδυνατεί να αντιδράσει για την προάσπιση των δικαίων του Ελληνικού λαού. Για το λόγο αυτό στο όνομα του Ορθοδόξου Γένους μας, διακηρύσσουμε ότι άμεση εθνική ανάγκη είναι:

1.   Να αντιμετωπιστούν αποφασιστικά τα εθνικά θέματα, χωρίς υποχωρήσεις και με μοναδικό γνώμονα το εθνικό συμφέρον.
2.   Να διακοπεί κάθε σχέση κυριαρχικής εξάρτησης με τους ξένους δανειστές και να τερματισθεί η προσβλητική για την Ελλάδα παρουσία τοποτηρητών (Task Force), έτσι ώστε να αποκατασταθεί η εθνική κυριαρχία της Πατρίδας μας και η υπερηφάνεια του λαού μας.
3.    Να καταστεί το χρέος διαχειρίσιμο και να ανασταλεί η αποπληρωμή του, μέχρις ότου επιτευχθούν αναπτυξιακοί ρυθμοί της οικονομίας, που θα επιτρέψουν τη δραστική μείωση της ανεργίας.
4.   Να διακοπεί η απάνθρωπη και εκδικητική  φορολόγηση του λαού μας και να σταματήσει αμέσως η ταπεινωτική εκχώρηση δημόσιας περιουσίας για την αποπληρωμή του χρέους.
5.   Να αποδοθούν ευθύνες σε όσους συνετέλεσαν στην οικονομική καταστροφή και στηv συνακόλουθη κατοχή της πατρίδας μας, να καταδειχθεί δε ο συναφής ρόλος των διεθνών φορέων και οργανισμών για τον υπερδανεισμό της χώρας.
6.   Να αντιμετωπισθεί δραστικά η λαθρομετανάστευση και να αναθεωρηθούν οι σχετικές διεθνείς δεσμεύσεις για να σταματήσει η πληθυσμιακή αλλοίωση, η πολιτιστική αλλοτρίωση και η αποχριστιανοποίηση της χώρας μας.

7.   Να δοθεί προτεραιότητα στο δημογραφικό πρόβλημα και να οργανωθεί η Εθνική Παιδεία με βάση την ελληνική παράδοση και την Ορθοδοξία, για να αναστραφεί η πορεία της ηθικής αποσύνθεσης της κοινωνίας μας.
8.   Να καταστεί ανεξάρτητη η Δικαιοσύνη, χωρίς πολιτικό προϊστάμενο, ώστε η διάκριση των εξουσιών να είναι απόλυτη και η Δημοκρατία κατοχυρωμένη.
9.   Να αποκατασταθεί το ηθικό, το κύρος και η επάρκεια σε σύγχρονο εξοπλισμό και μέσα των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, παρά τις αντίθετες επιταγές της Τρόικας.

10.  Να καταργηθούν οι ασύμβατες προς τις παραδόσεις μας διατάξεις του «αντιρατσιστικού» νόμου, να ενθαρρυνθούν δε και να επιβοηθηθούν εν γένει η Εκκλησία της Ελλάδος, τα πρεσβυγενή  Πατριαρχεία, το Άγιο Όρος και η Ιερά Μονή Αγ. Αικατερίνης Σινά για την επιτέλεση του κοινωφελούς και πνευματικού τους έργου.
Ελληνίδες - Έλληνες,
συναισθανόμενοι την κρισιμότητα των περιστάσεων, προβαίνουμε στη διακήρυξή μας αυτή με σκοπό την αφύπνιση συνειδήσεων και τη Συνταγματική οργάνωση όσων επιθυμούν να ανατρέψουν τα δεινά που έχουν ήδη επέλθει και να αποτρέψουν εκείνα που επέρχονται, χαράζοντας ένα νέο δρόμο για την Ελλάδα.
Για την Πατρίδα μας,  για τη Σημαία μαςΑσημακόπουλος Σπύρος
Υποστράτηγος ε.α ΕΛ.ΑΣ.
Πρόεδρος  Συνδέσμου  Αποστράτων
Αστυνομικών ΑθηνώνΕυσταθίου Παναγιώτης
Αντιναύαρχος ε.α  Π.Ν.
Επίτιμος Αρχηγός ΣτόλουΚανελλόπουλος Γεώργιος
Επιχειρηματίας
πρ. Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ
(Γενική Συνομοσπονδία  Επαγγελματιών– Βιοτεχνών-Εμπόρων  Ελλάδος)Καπερνάρος Βασίλειος
Δικηγόρος
ΒουλευτήςΜπαλτάκος Παναγιώτης
Δικηγόρος
πρ. Γεν. Γραμματέας της ΚυβέρνησηςΝατσιός Δημήτριος
Δάσκαλος
 ΘεολόγοςΡεντζεπέρης Θεόδωρος
Ναύαρχος ε.α Λ.Σ.
Επίτιμος Αρχηγός Λιμενικού ΣώματοςΡοζής Βασίλειος
Υποστράτηγος ε.α Ε.Σ.
Αντιπρόεδρος  Ε.Α.Α.Σ
(Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού)Σαντίκος Αθανάσιος
Αντιπτέραρχος ε.α Π.Α.
πρ. Ειδικός Γραμματέας ΥΠΕΘΑΤαμουρίδης Νικόλαος
Αντιστράτηγος ε.α Ε.Σ.
Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣΦαραντάτος Αναστάσιος
Συνταγματάρχης ε.α Ε.Σ.
 πρ. Αντιπρόεδρος Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας

Χρηστίδης  Χρήστος
Αντισυνταγματάρχης  ε.α Ε.Σ.
πρ. Πρόεδρος  Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας