Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Με μόλις 9.90 ευρώ μπορείτε να πάρετε το διάβολο σπίτι σας!!


 Θέλετε να βάλετε τον διάβολο σπίτι σας και δεν ξέρετε πώς; Θέλετε τα παιδιά σας αλλά και εσείς οι ίδιοι να εντρυφήσετε  στα μυστικά της μαγείας και ότι έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα σας φαίνεται ξεπερασμένο;;

Τη λύση έρχεται να δώσει τo «Wonderbook: Το Βιβλίο με τα Ξόρκια» που «ζωντανεύει» ενώ διαβάζετε, και σας επιτρέπει να κάνετε τα ξόρκια σας μέσω του χειριστηρίου PlayStation®Move, το οποίο μεταμορφώνεται σε μαγικό ραβδί.

Άραγε γνωρίζετε όλοι εσείς οι «αθώοι», οι «μοντέρνοι» και οι «εκσυγχρονιστές» τι ακριβώς είναι η μαγεία; Τι ακριβώς κάνουν τα ξόρκια; Και πόσο βλαβερά είναι ακόμη και τα παιχνίδια που θα σπεύσετε να αγοράσετε για να κάνετε την «μητέρα» του Χάρι Πόττερ J.K. Rowling ακόμη πλουσιότερη; Μιλάμε για μια δεδηλωμένη σατανίστρια, που αυτοδιαφημίζεται ως «δωρήτρια της εκκλησίας του σατανά» και ονομάζει δημόσια την πίστη του Χριστού «επιζώσα απάτη».

Να σας ενημερώσουμε λοιπόν, ότι  με τον όρο μαγεία περιγράφονται οι τελετουργικές ή διανοητικές προσπάθειες για την πραγματοποίηση κάποιας ενέργειας πέραν των φυσικών δυνατοτήτων του ανθρώπου, με μέσο τη σκέψη, την επίκληση θεοτήτων ή πνευμάτων ή τη χρήση υπερφυσικών δυνάμεων!!! Φυσικά όχι καλών πνευμάτων, αλλά πονηρών.

Τα ξόρκια από την άλλη είναι μαγικές φόρμουλες που έχουν σχεδιαστεί για να επιφέρουν συγκεκριμένα αποτελέσματα. Να στρέψουν δηλαδή σε μια ορισμένη κατεύθυνση το κακό προκειμένου να ολοκληρωθεί μία κατάρα. Ένα ξόρκι είναι προφορικό ή γραπτό, που όταν χρησιμοποιείται σε μια πράξη μαγείας έχει σκοπό να προκαλέσει ή να επηρεάσει μια συγκεκριμένη πορεία των γεγονότων.

Να ξεκαθαρίσουμε κάτι που μπορεί να αγνοείτε. Ο άνθρωπος που πλάστηκε από τον Έναν και Μοναδικό Δημιουργό, δεν έχει υπερφυσικές δυνάμεις! Δεν επικαλείται σκοτεινά πνεύματα για να κάνει κακό στον συνάνθρωπο, δεν μπορεί να αλλάξει τα γεγονότα κατά το δοκούν, ούτε καταριέται! Άλλωστε «αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν»… Θα τολμούσαμε όμως ποτέ να αλλάξουμε τη φράση του Κυρίου και να πούμε: «μάγευε, ξόρκισε, κάνε κακό στον πλησίον σου ως εαυτόν»;;;

Αν για εσάς όλα αυτά δεν έχουν σημασία, αν σας φαίνονται αναχρονιστικές προκαταλήψεις, αν πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να εξαπατηθείτε και όλα γίνονται με καλή προαίρεση  τότε… πλανάσθε πλάνην οικτράν! Δυστυχώς σήμερα, στην εποχή της τεχνολογίας και της «προόδου» υπάρχουν γύρω μας μυριάδες άνθρωποι που υποφέρουν από μαγεία και δαιμονισμό, γιατί μπήκαν στο τρυπάκι ν’ ασχοληθούν με πρακτικές του κακού, με πνευματισμό, ή εμπιστεύθηκαν ανθρώπους «χαρισματικούς». Και μη σας φαίνονται φαιδρά όλα αυτά γιατί είναι πέρα ως πέρα αληθινά.

Μάθετε ότι στη σημερινή κοινωνία πιστεύουμε αλλά ουσιαστικά προσκυνάμε τον διάβολο είτε εκούσια είτε ακούσια και γινόμαστε βορά στα αδηφάγα νύχια του μέσω όλων εκείνων των τερτιπιών που χρησιμοποιεί για να μας κάνει δικούς του!

Δεν μας πέρασε όμως ποτέ από το έξυπνο και πρωτοπόρο μυαλό μας να φτιάξουμε και ένα παιχνίδι που να υμνεί τον Θεό και τις αρετές…Ούτε λόγος βρε αδερφέ! Μακριά από εμάς τέτοια ευλογία…!

«Αρετή και τόλμη θέλει η ανδρεία», έλεγαν οι αρχαίοι μας πρόγονοι αλλά αρετή και τόλμη θέλει και η διάκριση αδέρφια… Η διάκριση του καλού από το κακό, του ωφέλιμου από το ανώφελο, του βλαβερού από το αβλαβές…

Αλλιώς… Με μόλις 9.90 ευρω μπορείτε να πάρετε το διάβολο σπίτι σας!!
Και όταν έρθει ο διάβολος σπίτι τότε τι γίνεται;;;

Πάμε κατά διαόλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- Δημοσιογραφική Ομάδα Γαλιλαίας - 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου